Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum daha yumurtlama üzerinden 10 gün geçmedi diyip durduruyorum kendimi çarşamba ya da perşembeye kadar dayanırım herhalde en fazla ama🙈🙈 ben takip edemedim buraları senin kaç gün kaldı 31 mi hala bat??
Bende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorum 🙈 bat 31 Ekim 1-kasım ama yumurtlamaya göre 29-30ekim veeee yarın doğum günüm 😍 ben eşime hediye olarak testi vermeyi umut ediyorum 😍🍀😍🙏

Teyzelerım annemin hala peceteye sıldıkce gelen pembe kanaması var ama ben bugun bıraz daha buyudum sanırımm pembiş olmuş iyice çizgimiz 🥰

Eklentiler

• 76DCC944-783B-4871-A9AC-F39CF9A39F84.png
    76DCC944-783B-4871-A9AC-F39CF9A39F84.png
    704,9 KB · Görüntüleme: 67
Bende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorum 🙈 bat 31 Ekim 1-kasım ama yumurtlamaya göre 29-30ekim veeee yarın doğum günüm 😍 ben eşime hediye olarak testi vermeyi umut ediyorum 😍🍀😍🙏
O zaman şimdiden doğum gunun kutlu olsun balımmmm rabbim bebeğini en güzel hediye olarak versin sana 🧿 aminnnnnn 🤲🏻

M mucizeOldu doğum günün kutlu olsun canım. Bende şimdi dışarıdan geldim. Test aldım. Sabah 8.30 da lavaboya çıkmıştım. Bir tanesini deneyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak. Bat 30 Ekim..

Evet sevgili arkadaşlar 6 gün kala kalbim kadar beyaz bir test beni karşıladı. 🤪🤪Sante lady diye bir testti yaptığım. Bakalım 3 gün kala veya 2 kala bir daha yaparız. Elimde 1 tane daha var... Allah'dan ümidimizi kesmiyoruz, Allah var gam yok🤲🤲

Türkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyor
Adet bitiminden itibaren kullanman gerekiyor ilk idrar değil daha sonraki çişler ama en az 1.5-2 saat çişini tutup yapıyorsun bak sana benim gün gün yaptığımı atayım daha iyi anlarsın pik olduğu gün yani ili çizgide eşit koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama demek oluyor ama yine teste devam ediyoruz ki çatlama yı görelim tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor hayırlı olsun😍 o zamanları değerlendirmek lazım canım sonrasında beklemeye başlıyoruz ver mutlu son 😍😍😍 hamilelik testlerinde çift çizgi gördük mü tamamdır ♥️♥️😍

Türkiye dersen eğer canım kızlar trendyoldan sipariş veriyorlar ve genel olarak birgebenin günlüğü sayfası var instagramda kadının testleri ödüllü ordan sipariş veriliyor
Adet bitiminden itibaren kullanman gerekiyor ilk idrar değil daha sonraki çişler ama en az 1.5-2 saat çişini tutup yapıyorsun bak sana benim gün gün yaptığımı atayım daha iyi anlarsın pik olduğu gün yani ili çizgide eşit koyulukta yada test çizgisi daha koyu olduğunda yumurtlama demek oluyor ama yine teste devam ediyoruz ki çatlama yı görelim tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor hayırlı olsun😍 o zamanları değerlendirmek lazım canım sonrasında beklemeye başlıyoruz ver mutlu son 😍😍😍 hamilelik testlerinde çift çizgi gördük mü tamamdır ♥️♥️😍😍
Ne güzel anlatmışsın 😍 çok teşekkür ederim evet Türkiye'deyim regl olacak gibi ağrım var sanırım bu ayda olmadı 🥲 eğer adet olursam hemen bittikten sonra ki günler bakmalıyız yani... Peki çatlama olan gün mü en önemlisi yoksa çatlama olduktan sonra ihtimal azalmış mi oluyor 🙈 çok yordum seni de ama bu ay olmadıysa bir daha ki aya bilinçli gireyim istiyorum

kızlar hamıle olanlar cok sevındım ne guzel testler kaynıyor grup ekimden kasıma transfer olanlardanım :KK70:

Sogan kuru ıctıgım ıcın erken yumurtladım. Gecıkmelerı oncekı dongulerımde yasadım ama ben adet oldum sogan kurune basladım ve bu ay tam 14. Gun yumurtlama akıntım ve kasık agrım basladı
canım merhaba bende soğan kürünü araştırıyorum acaba yumurtlamaya ve sonrasında değerlendirme esnasında bir problem olur mu ki kafama bunlar takıldı eşime keçiboynuzu yapacağım dedim bende soğan kürü içeyim

canım merhaba bende soğan kürünü araştırıyorum acaba yumurtlamaya ve sonrasında değerlendirme esnasında bir problem olur mu ki kafama bunlar takıldı eşime keçiboynuzu yapacağım dedim bende soğan kürü içeyim
Canım ben hamıle kaldım ama suan kanamam var yarın doktora gıdeyım bakalım sorun ne bence ona gore yap sogan kurunu 🥺

Ne güzel anlatmışsın 😍 çok teşekkür ederim evet Türkiye'deyim regl olacak gibi ağrım var sanırım bu ayda olmadı 🥲 eğer adet olursam hemen bittikten sonra ki günler bakmalıyız yani... Peki çatlama olan gün mü en önemlisi yoksa çatlama olduktan sonra ihtimal azalmış mi oluyor 🙈 çok yordum seni de ama bu ay olmadıysa bir daha ki aya bilinçli gireyim istiyorum
Rica ederim canım ne demek burası bunun için var 😍 dilerim bebiş olur da gerek kalmaz🙏 Evet hemen bitiminde başlamalısın çünkü bazen erken yumurtlama oluyor kaçırmamk için canm. En önemli konuya gelince hala onu çözemedik ama pik günü ve çatlama günü ilişki şansı artıyor dersen ki madem biliyon neden halen değilsin 🙈 demek ki hep yanlış uyguladım ama artık akıllandım 🙈 çünkü bide stres çöl fazla etkiliyor 😕 bak nişana ki ay olursa sana burdan yardımcı oluruz atarsın testlerini yorumlarız ilişki olsun veya olmasın gibi 🙏😍 bu arada yerinde olsam vitamin takviyesi yap avokado ve kırmızı pancar tüket yani bütçen dahilinde ama vitamin önemli 😍

Canım ben hamıle kaldım ama suan kanamam var yarın doktora gıdeyım bakalım sorun ne bence ona gore yap sogan kurunu 🥺
Ben yaptım ıste son adet bıtımınde on gun sonra hamıle kaldım . Daha yapmam sanırım bu kanama onla mı alakalı rahım duvarını ınceltıyor falanda yazan olmustu. Bılemıyorum

Ayy doğum günün şimdiden kutlu olsun kuzumm😍😍 yeni yaşın uğurlu, bebişli, mutlu huzurlu gelsin inşallah♥️♥️ Sen yaparsan ben de gaza gelebilirim🙈🙈😅😅

X