- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.301
Bencede bekle canım, hayırlısı olsun hakkındaKızlar gunaydın peceteye sıldıkce gelen kahverengı lekelenme basladı. Kan vermeye gıdecektım ama bekleyecegım. Bakalım kana donecekmı rengı
Bunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectıKızlar gunaydın peceteye sıldıkce gelen kahverengı lekelenme basladı. Kan vermeye gıdecektım ama bekleyecegım. Bakalım kana donecekmı rengı
Bekleyelim canım çok fazla dinleyip strese sokma kendini, dinlen bol bolBunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectı
Adet gelene kadar her zaman ümit vardır canımMerhaba, benim bugün reglimin 22. Günü genellikle 12. Günde yumurtlarım son 2 gündür belimde ağrı, göğüslerimde şişlik ve halsizlik var ama çok erken diye düşünüyorum sanırım psikolojik. 26-28 gün arasında regl oluyorum. Sabah kaset test yaptım çıkmadı, boşuna ümitlenmesem iyi olur çünkü benim prolaktinim de yüksekti o hormon bu belirtileri yapıyor olabilir mi?
Canım geçmiş olsun bende reglden 1 hafta önce test verdiğimde 0.200 çıkmıştı yani belli olmaz bence 1 hafta daha geçsin git tekrar kan verGünaydın, kızlar T TASUU ,SakuraSP , Mucizem4564 dün inanılmaz bir ağrı ile acile gittim, Beta HCG testi yapıldı 0.244 çıktı birşey anlamadım bende yani geçen ay 37. Günde adetim geldi eğer bu seferde 37. Günde gelecek olsaydı dün gelmesi lazımdı. Adet söktürücü istedim onu da vermedi doktor, doktor demeye de bin şahit lazım, yani kafam çok karışık. Eczaneciye eşim testi anlattı, eczaneci o zaman hamile dedi, dün test yaptım negatif çıktı, artımed strip test almayın asla. Adetim en geç 32 günde bir gelir.
Stres çok etkiliyomus ben onu anladım bayaMaşallah hamile kaldığın gibi kolaylıkla da kucağına alırsın bebişini canım sağlıkla inşallahBende bu ay dinlemeyeyim kendimi diyorum yakamı bırakmıyor bazı şeyler
Senin betan yüksek değil miydi zaten kan vermiştin?Bunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectı
Ben göremedim canim
Evet öyleStres çok etkiliyomus ben onu anladım baya
Karartığında gölge görüyorum ama İnan bende senin gibiyim akşam test yaptım
İnşallah, kafaya takıp her gün test yapmak istemiyorumAdet gelene kadar her zaman ümit vardır canım
Bunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectı
Sizin beta ne zaman çıkmıştı kanda? Ben de sabah test yaptım reglime 1 hafta var negatifCanım geçmiş olsun bende reglden 1 hafta önce test verdiğimde 0.200 çıkmıştı yani belli olmaz bence 1 hafta daha geçsin git tekrar kan ver
Çok ince bir çizgi görüyorum ama bilemedim hayal de ediyor olabilirimKarartığında gölge görüyorum ama İnan bende senin gibiyim akşam test yaptımSen daha net görürsün sence var gibi mi