- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.321
Bize de yollasana testiKarartığında gölge görüyorum ama İnan bende senin gibiyim akşam test yaptımSen daha net görürsün sence var gibi mi
Sağol canım, resmen doğum sancısı çektim dün. Yani gelip giden yok daha acaba bu ay değişiklik olup bende de iki yumurtlama oldu diye düşünüyorum şu anda mümkünmüdür bilemiyorum belki salı günü sağlık ocağında hormon testi ve Beta HCG yaptırırımCanım geçmiş olsun bende reglden 1 hafta önce test verdiğimde 0.200 çıkmıştı yani belli olmaz bence 1 hafta daha geçsin git tekrar kan ver
Kız kafayı yiyecez az kaldı He gözlerim bozuluyor benim bu zamanlarÇok ince bir çizgi görüyorum ama bilemedim hayal de ediyor olabilirim
Akşam yaptığım test birisi Lh onuda test etmek için yaptımBize de yollasana testi
Canım ovülasyon testleri ile takip ediyor arkadaşlar ne etkili yöntem bencePcos olup her ay gecikmeli adet olan arkadaşlar yumurtlama gününü nasil belirliyorsunuz? Ateşe bakma olayını da pek anlamadım.. benim iki üç günde bir kasıklarimda ağrı olur o nedenle ağrı sızıdan da anlayamıyorum...
Ne kadar güzell hayırlı olsunn sağlıkla gelsinVee sanırım ekim ayı mucizem benımleeedün silik çizgiyi gordum kan verdım 5.70 cıktı yarın ıkı katına cıkmasını beklıcez.. ve belirtim sadece kasık agrısı .. lutfen bana dua edın degerler güzel güzel artsın
Daha önce kullanmadım nereden temin ediyoruz ve kaç tane almak gerekiyor kısacık bir anlatma şansın var mıCanım ovülasyon testleri ile takip ediyor arkadaşlar ne etkili yöntem bence
Canım turuncu lu olan da çok net ama mavide göremedim. Turuncu farklı bir test mi? İnşallah bebişlerimiz bizledirAkşam yaptığım test birisi Lh onuda test etmek için yaptım
Bi gölge var gibi ama bakalım yarın nasıl çıkacak koyulaşır inşallahAkşam yaptığım test birisi Lh onuda test etmek için yaptım
İnşallahhhhBi gölge var gibi ama bakalım yarın nasıl çıkacak koyulaşır inşallah
Valla net çizgi görmeden inanmam artık geçen ay hep silik silikti önemli olan koyulaşması her sabah bakıcam artık koyulaşıyor mu diyeKız kafayı yiyecez az kaldı He gözlerim bozuluyor benim bu zamanlar
Yaa valla mıBi gölge var gibi ama bakalım yarın nasıl çıkacak koyulaşır inşallah
Bende yarın testlerim gelsin başlıcamValla net çizgi görmeden inanmam artık geçen ay hep silik silikti önemli olan koyulaşması her sabah bakıcam artık koyulaşıyor mu diye
Balım valla bende ısler cok karısık. 5.7 den iki gun sonra 4.5 dustu bugun pespembe kanamam var tekrar kan verdım 14.5 cıktı . Cıdden ben bı cozsemNe kadar güzell hayırlı olsunn sağlıkla gelsin
Kasık ağrılarınız ne zaman başladı belirgin bir ağrıyi nasıl hissettiniz
Sıkma canını belki ilk haftalar yeni gebelike diye böyledir.. sonucu gören sağlık personeli ne söylediBalım valla bende ısler cok karısık. 5.7 den iki gun sonra 4.5 dustu bugun pespembe kanamam var tekrar kan verdım 14.5 cıktı . Cıdden ben bı cozsem
Mail olarak attılar gorumsedım sonuctan sonra kuzumSıkma canını belki ilk haftalar yeni gebelike diye böyledir.. sonucu gören sağlık personeli ne söyledi