- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.281
Sagl kuzu. Ama benım de daha belli değil sadece bi gölge var olsun devam ediyoruzGözün aydın canım
Ben yine test aşamasına gecemedim.
Pazartesi test yapacaktım, yumurtlamanın 10 günü diye ama kısmet olmadi.
Aynen aynen onla da konuşuyoruz onunkıler daha da netti cızgıydıYa geçen bi arkadaş vardı yafnd_50 o bazı markalar söyledi almayın diye ondan sordum canım dilerim bebişin seninledir
Aynen canım biz bilmiyoruz ama onlar geleceği zamanı çok güzel biliyorlarKesınlıkle kuzum bunu cok ıyı anladım vallahı. Bu arada ınsallah benımledır degılsede rabbımın vardır bı bıldıgı
Evet diğer gruba girmemiştim bende gördüm yazmışsınızAynen aynen onla da konuşuyoruz onunkıler daha da netti cızgıydıins hamıelyimdir bakalı görcez
Aynen cano :)Evet diğer gruba girmemiştim bende gördüm yazmışsınız
Prodoctor-miratech ve comfort erken gebelik testleri almayın canım adetli iken denedim o zaman bile net çıkarmıştı aynı gün doktora gittim gebelik yoktu. Özellikle miratech erken gebelik testi en net olanıydı o kadar çok inanmıştım ki yıkılmıştımYa geçen bi arkadaş vardı yafnd_50 o bazı markalar söyledi almayın diye ondan sordum canım dilerim bebişin seninledir
Ah hep ediyorum canım sadece duygularım çok yoğun bu gece kimse doğum günümü kutlasın bile istemiyorum ..fatsek canım öyle içini karartma bence öyle değilde "Rabbim bana hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip et" gibi bizim için hangi zamanın daha iyi olduğunu bilemeyiz. B
Bizler kalbi, kavli e fiili olan üzerimize düşeni yapıp Allah a tevvükkül edeceğiz
Ovü lerde yumurtlama görüp bir gün dahi geçmeden gününde regl olmak alıştırdı belki deHem isteyip hem olmayacak dersen nasıl olacak bu iş...@fatsek
Ovulasyon takibi yaptım canim. 16. Gün yumurtladim. 25. Günde regl geldi.Safransari canım sen o zaman erken mi yumurtluyorsun acaba yumurtlama ın üzerine 14 gün sonra geliyorsa
Günaydın, kızlar T TASUU ,SakuraSP canım hayırlı olsun değerin kaç çıktı.
Mucizem4564 canım bak SakuraSP ta önce kan testi yapmış ve bir hafta sonra yükselmiş, sanki seninde 0.200 çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum. İnşallah bebiş senledir.
Merhaba, bı gelişme var mı?Bende 35 yaşındayım ve gebelik istiyorum
Bu ay yumurta takibi yaptırdım famera ve ovitrelle kullandım bakalım bekliyoruz ocak ayında 2 yıl olacak korunmayı bırakalı bu süre içinde 2 kere hamilelik oldu biri 11 haftalık kalbi durdu diğeri kimyasal oldu senin ilk gebelik mi