Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya geçen bi arkadaş vardı ya fnd_50 o bazı markalar söyledi almayın diye ondan sordum canım dilerim bebişin seninledir
Prodoctor-miratech ve comfort erken gebelik testleri almayın canım adetli iken denedim o zaman bile net çıkarmıştı aynı gün doktora gittim gebelik yoktu. Özellikle miratech erken gebelik testi en net olanıydı o kadar çok inanmıştım ki yıkılmıştım

Arkadaşlar merhaba..hiç birinizi tanımıyorum ama sanırım hepimizin ortak gayesi belli bebek.bugün benim doğum günüm iki yıldır hep bir dahaki yaşıma bebeğimle gireyim diye dua ediyorum ama evleneli üçüncü yılıma da yine bebeksiz giriyorum.geçen ay çok umutlandım eğer olsaydı doğum günüme kadar kimseye söylemeyecektim.eşimde dahi süpriz yapmak istiyordum.ama olmadı bu aralar yumurtlama zamanım biliyorum ki yine olmucak.rabbim hepimize yardım etsin.bilmiyorum belki de tanımadığım insanlarla duygularımı dökmek daha iyi gelir diye bunları yazdım sağlıcakla kalın rabbim aratmasın hiçbirimize

Ben hiç takip yapmadım bilemiyorum ama söylenenlere göre sen erken yumurtluyorsun bence canım.

fatsek canım öyle içini karartma bence öyle değilde "Rabbim bana hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip et" gibi bizim için hangi zamanın daha iyi olduğunu bilemeyiz. B
Bizler kalbi, kavli e fiili olan üzerimize düşeni yapıp Allah a tevvükkül edeceğiz

Ah hep ediyorum canım sadece duygularım çok yoğun bu gece kimse doğum günümü kutlasın bile istemiyorum ..

Kızlarrrr ben bişey diyim mi niye bu kadar bu testlere bel bağlıyoruz. Canım bebiş olması için gerçekleşen eylem kadın ve erkek için en keyifli eylem gece gece terbiyemi bozuyonuz bırakın testleri falan adımı bulduğunuz an çekin odaya keyfini çıkarın yok w günde bir yok teste göre akşam sabah... Boşverin hele bebesi olanlar sereserpe çarşıda pazarda...

Günaydın, kızlar T TASUU , SakuraSP , Mucizem4564 dün inanılmaz bir ağrı ile acile gittim, Beta HCG testi yapıldı 0.244 çıktı birşey anlamadım bende yani geçen ay 37. Günde adetim geldi eğer bu seferde 37. Günde gelecek olsaydı dün gelmesi lazımdı. Adet söktürücü istedim onu da vermedi doktor, doktor demeye de bin şahit lazım, yani kafam çok karışık. Eczaneciye eşim testi anlattı, eczaneci o zaman hamile dedi, dün test yaptım negatif çıktı, artımed strip test almayın asla. Adetim en geç 32 günde bir gelir.

Merhaba, bı gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…