Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Days comfort 2 test almıştım 2. Deneyim dedim hiç bir şey çıkmadı tümden bembeyaz. Bu test problemli kızlar alırken dikkat edin paranıza yazık. Partum diye bir test verdi eczacı hassasiyeti vs yazmıyor. Daha önce ilişkiden sonraki 9. Günde çıkmıştı testte sonra 3 aylıkken kaybettim önlem almak için erken öğrenmek istiyorum ama ucuz da değil bu testler ve bozuk çıkıyor niye işini iyi yapmaz ki insanlar hiç anlamıyorum... Predictor ile öğrenmiştim daha önce ama şuan yok buradaki eczanelerde.

Kızlar gunaydın peceteye sıldıkce gelen kahverengı lekelenme basladı. Kan vermeye gıdecektım ama bekleyecegım. Bakalım kana donecekmı rengı

Merhaba, benim bugün reglimin 22. Günü genellikle 12. Günde yumurtlarım son 2 gündür belimde ağrı, göğüslerimde şişlik ve halsizlik var ama çok erken diye düşünüyorum sanırım psikolojik. 26-28 gün arasında regl oluyorum. Sabah kaset test yaptım çıkmadı, boşuna ümitlenmesem iyi olur çünkü benim prolaktinim de yüksekti o hormon bu belirtileri yapıyor olabilir mi?

Kızlar gunaydın peceteye sıldıkce gelen kahverengı lekelenme basladı. Kan vermeye gıdecektım ama bekleyecegım. Bakalım kana donecekmı rengı
Bunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectı

Bunu yazdıgımda bırkez sıldım cok azıcık kahverengı leke geldı o zamandan berı daha yok. Gram agrım sızımda yok. Yerlesme kamaması mı ne bu. Kasıklarımdakı agrısa gectı
Bekleyelim canım çok fazla dinleyip strese sokma kendini, dinlen bol bol

Merhaba, benim bugün reglimin 22. Günü genellikle 12. Günde yumurtlarım son 2 gündür belimde ağrı, göğüslerimde şişlik ve halsizlik var ama çok erken diye düşünüyorum sanırım psikolojik. 26-28 gün arasında regl oluyorum. Sabah kaset test yaptım çıkmadı, boşuna ümitlenmesem iyi olur çünkü benim prolaktinim de yüksekti o hormon bu belirtileri yapıyor olabilir mi?
Adet gelene kadar her zaman ümit vardır canım🤲

Günaydın, kızlar T TASUU , SakuraSP SakuraSP , Mucizem4564 Mucizem4564 dün inanılmaz bir ağrı ile acile gittim, Beta HCG testi yapıldı 0.244 çıktı 🙄 birşey anlamadım bende 🤦🏻‍♀️ yani geçen ay 37. Günde adetim geldi 🤔 eğer bu seferde 37. Günde gelecek olsaydı dün gelmesi lazımdı. Adet söktürücü istedim onu da vermedi doktor, doktor demeye de bin şahit lazım, yani kafam çok karışık. Eczaneciye eşim testi anlattı, eczaneci o zaman hamile dedi, dün test yaptım negatif çıktı, artımed strip test almayın asla. Adetim en geç 32 günde bir gelir.
Canım geçmiş olsun bende reglden 1 hafta önce test verdiğimde 0.200 çıkmıştı yani belli olmaz bence 1 hafta daha geçsin git tekrar kan ver

E0299030-7B48-43D0-9F74-0F301DF3703B.jpeg
8B601B16-7E13-425B-98FA-8B3980979194.jpeg

Kızlar umut var mııı?

Kızlar ben soda, maden suyu genelde sade içerim buldukça. Bazen günde iki tane hatta üç olmaması için tutuyorum kendimi. Midemi tek rahatlatan da o açıkçası. Renny felan da daha almadım daha iyi geliyor sodalar. Suyu bilr içemiyorum. İlk gebeligim çok rahattı. Beslenme şeklim bilecok değişti. Hatta ise giderken aç bile gittiğim oliyir orda birsryler yiyorum. Sizlerin nasıl geçiyor baya da yazamadım 🤗

Adet gelene kadar her zaman ümit vardır canım🤲
İnşallah, kafaya takıp her gün test yapmak istemiyorum ☹️ Sonra üzülüyorum

X