Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu tarz bisey bende yaşamıştım kimyasal miydi tam bilmiyorum ama .gecikmem olmuştu ve testte 2 dakika içinde ikinci çizgi bariz görünüyordu. Kan verdim beta 6 çıkmıştı. 2 gün sonrası da regl olmuştum. Kendini strese sokma adetinin geleceği varsa da sıkıntıdan gelmiyor .testlere de çok güvenme. Kendini rahat hissetmek istersen tekrar kan ver
Verıcem yarın kuzum bakalım ne olacak hayırlısı :)

İns senın kide senımledirrrrre kuzummmmm❤️🤍
Ustten alta 19 u 21 ı ve bugun. Dun sonuca gore 0.9 dustu beta 5.7 den 4. 5 e ama bugun daha da kızardı sılık cızgı kuruyunca ıyıce belırgınlesmıs

Eklentiler

• 92D30526-0EA4-4865-BEE9-CC143948EF60.jpeg
    92D30526-0EA4-4865-BEE9-CC143948EF60.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 49
Ustten alta 19 u 21 ı ve bugun. Dun sonuca gore 0.9 dustu beta 5.7 den 4. 5 e ama bugun daha da kızardı sılık cızgı kuruyunca ıyıce belırgınlesmıs
Masallah ya sen bence ben olsam yarın sabah kan veririm kuzu sonra doktora gösteririm

Yarın gıdıp kan vercem testte alırım gelırken. Yemın ederım esımın yoklugunu o kadae ıyı hıssettımkı. Bıde ehlıyet almanın ne kadar yararlı bısı oldugunu. Hemen yazılcam kapıda araba var ben taksı koselerınde tek basına hastaneye gıdıyorum gelıyorum. Annemlerde kaynanam gılde turkıyenın bırer uclarında ben burda tek esım surıye de vallahı cok yıprandım su kan kaset testlerde benı cok yıprattı ama deger dusuk olunca agrılarım gecmeyınce kendımede engel olamıyorum. Rabbıme sıgındımmmm
Hadi bebeğin seninledir çok amin 🙏😍 sen Rabbime sığın ve hemen pes etme olumlu olmaya çalış kuzum 🙏🙏🍀 ehliyet çok önemli valla hele çocuk olunca daha bi önemli hem ehliyet hem araba

Hadi bebeğin seninledir çok amin 🙏😍 sen Rabbime sığın ve hemen pes etme olumlu olmaya çalış kuzum 🙏🙏🍀 ehliyet çok önemli valla hele çocuk olunca daha bi önemli hem ehliyet hem araba
Kesınlıkle kuzum bunu cok ıyı anladım vallahı. Bu arada ınsallah benımledır degılsede rabbımın vardır bı bıldıgı

X