- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.261
Hadi yA ins hamıelyiz be karşimmmmBen ıkıncı fotoda goruyom sankı uc gundue o kadar cok teste baktımkı sası oldum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yA ins hamıelyiz be karşimmmmBen ıkıncı fotoda goruyom sankı uc gundue o kadar cok teste baktımkı sası oldum artık
Verıcem yarın kuzum bakalım ne olacak hayırlısı :)Canım bu tarz bisey bende yaşamıştım kimyasal miydi tam bilmiyorum ama .gecikmem olmuştu ve testte 2 dakika içinde ikinci çizgi bariz görünüyordu. Kan verdim beta 6 çıkmıştı. 2 gün sonrası da regl olmuştum. Kendini strese sokma adetinin geleceği varsa da sıkıntıdan gelmiyor .testlere de çok güvenme. Kendini rahat hissetmek istersen tekrar kan ver
Valla ben dun yıkıldıgım ıcın varsa bısı kalp atısını duyana kadar hamıleyımde demem sevınmem de kuzumHadi yA ins hamıelyiz be karşimmmm
Valla ben hiç gebe kalmadığım ıcın 2 yıldırValla ben dun yıkıldıgım ıcın varsa bısı kalp atısını duyana kadar hamıleyımde demem sevınmem de kuzum
Bebişin inşallah seninledir kuzucumValla ben hiç gebe kalmadığım ıcın 2 yıldır
Benım için buncızgıler efso
İns senın kide senımledirrrrre kuzummmmmBebişin inşallah seninledir kuzucum
Ustten alta 19 u 21 ı ve bugun. Dun sonuca gore 0.9 dustu beta 5.7 den 4. 5 e ama bugun daha da kızardı sılık cızgı kuruyunca ıyıce belırgınlesmısİns senın kide senımledirrrrre kuzummmmm
Masallah ya sen bence ben olsam yarın sabah kan veririm kuzu sonra doktora gösteririmUstten alta 19 u 21 ı ve bugun. Dun sonuca gore 0.9 dustu beta 5.7 den 4. 5 e ama bugun daha da kızardı sılık cızgı kuruyunca ıyıce belırgınlesmıs
Bende oyle yapıcam canım yarın pazar ozel hastane yapar dımı tahlılMasallah ya sen bence ben olsam yarın sabah kan veririm kuzu sonra doktora gösteririm
Tabiki de kuzuBende oyle yapıcam canım yarın pazar ozel hastane yapar dımı tahlıl
Yaptırcam yarın sabah hemde baska bı hastanede yaptırcam. Sonuca gorede pazartrsı kadın doguma gıdıcemTabiki de kuzu
Hemen yaptır sen vallla bak
Hadi ins yawrun senınledır kuzumYaptırcam yarın sabah hemde baska bı hastanede yaptırcam. Sonuca gorede pazartrsı kadın doguma gıdıcem
Canım var sanki kız ama hangi marka test buBunda da gölge var
Kuzum valla miratech adı 35 TL aldımCanım var sanki kız ama hangi marka test bu
Hadi bebeğin seninledir çok amin sen Rabbime sığın ve hemen pes etme olumlu olmaya çalış kuzum ehliyet çok önemli valla hele çocuk olunca daha bi önemli hem ehliyet hem arabaYarın gıdıp kan vercem testte alırım gelırken. Yemın ederım esımın yoklugunu o kadae ıyı hıssettımkı. Bıde ehlıyet almanın ne kadar yararlı bısı oldugunu. Hemen yazılcam kapıda araba var ben taksı koselerınde tek basına hastaneye gıdıyorum gelıyorum. Annemlerde kaynanam gılde turkıyenın bırer uclarında ben burda tek esım surıye de vallahı cok yıprandım su kan kaset testlerde benı cok yıprattı ama deger dusuk olunca agrılarım gecmeyınce kendımede engel olamıyorum. Rabbıme sıgındımmmm
Gözün aydın canımKuzum valla miratech adı 35 TL aldım
Valla golge var gib kendıme de baktım sımdımadet olmadım 32 bitiyor 33 w giriyorum
Ya geçen bi arkadaş vardı ya fnd_50 o bazı markalar söyledi almayın diye ondan sordum canım dilerim bebişin seninledirKuzum valla miratech adı 35 TL aldım
Valla golge var gib kendıme de baktım sımdımadet olmadım 32 bitiyor 33 w giriyorum
Yaaa bende pazartesi yaparız diye bekliyordum erken gelmiş inşallah önümüzdeki ay olur kuzumGözün aydın canım
Ben yine test aşamasına gecemedim.
Pazartesi test yapacaktım, yumurtlamanın 10 günü diye ama kısmet olmadi.
Kesınlıkle kuzum bunu cok ıyı anladım vallahı. Bu arada ınsallah benımledır degılsede rabbımın vardır bı bıldıgıHadi bebeğin seninledir çok amin sen Rabbime sığın ve hemen pes etme olumlu olmaya çalış kuzum ehliyet çok önemli valla hele çocuk olunca daha bi önemli hem ehliyet hem araba