Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bariz var kendini belli ediyor sen yarın yine yap belki yanlışlık olmuştur başka nasıl açıklanır bilmiyorum ki canım daha önce böyle yaşayan oldu mı ki

Canım bariz var kendini belli ediyor sen yarın yine yap belki yanlışlık olmuştur başka nasıl açıklanır bilmiyorum ki canım daha önce böyle yaşayan oldu mı ki
Yarın gıdıp kan vercem testte alırım gelırken. Yemın ederım esımın yoklugunu o kadae ıyı hıssettımkı. Bıde ehlıyet almanın ne kadar yararlı bısı oldugunu. Hemen yazılcam kapıda araba var ben taksı koselerınde tek basına hastaneye gıdıyorum gelıyorum. Annemlerde kaynanam gılde turkıyenın bırer uclarında ben burda tek esım surıye de vallahı cok yıprandım su kan kaset testlerde benı cok yıprattı ama deger dusuk olunca agrılarım gecmeyınce kendımede engel olamıyorum. Rabbıme sıgındımmmm

Gölge var benımki gbii

Balım kamerada oyle ama gercekte yemın ederım pembe . Benım anlayamadıgım beta duserken testte cızgı nasıl koyulasıyor
Senın öyle bısı varmıs ya senın kini okudum da vallla bende ilk defa duydum ah canım benım ins ikimizde hamileyizdir bende test yaptım
Yaptığımdan beri bakıyorum gölge çizgi bar esım yok diyor kızlar da baktı burda

Ilk gunkı testten bıle pembe bugun ve hemen cıktı .
Canım bu tarz bisey bende yaşamıştım kimyasal miydi tam bilmiyorum ama .gecikmem olmuştu ve testte 2 dakika içinde ikinci çizgi bariz görünüyordu. Kan verdim beta 6 çıkmıştı. 2 gün sonrası da regl olmuştum. Kendini strese sokma adetinin geleceği varsa da sıkıntıdan gelmiyor .testlere de çok güvenme. Kendini rahat hissetmek istersen tekrar kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…