- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.241
Atiyim bak bakım canoBize de atsan testini, sen görüyorsan biz hayli hayli görürüz biliyorsun
Atiyim bak bakım cano
Canim erken gebelik yoksa hiç alma.Cano erken gebelik yapcam mac bittikten sonra ben gölge görüyorum vallla
Cano mac bitsin alcam diyo tamam erken alcam canoCanim erken gebelik yoksa hiç alma.
Sabah normal test yap
Kız bu fotoda var gibi amaaaneyse susuyorum sankı bar gibi geldi kız bana
Valla bak sana yeminle Gülmek den olürsün yaptıgm şeyleri görsen ahahahahahKız bu fotoda var gibi amaaa
Canım bariz var kendini belli ediyorBen ne yaşıyorum.Diğer topığede yazdım sızde bı yasayanınız falan varsa yardımcı olsun canlar. Ikı saatır adet olacakmısım gıbı kasık agrısı alt karın agrısı cekıyorum aha dıyorum oldum bakıyorum ne leke ne kahverengı ne pembe ne kan. Madem degerım dustu kımyasal olacak atacagım ben bunu neden atmıyorum ne bu agrı dedım ve test yaptım. Ve şoku yaşıyorum suan ıkıncı cızgı kızardı bıldıgınız. Fotolarda fıltre yok .ben bıraz once yaptıgım testı uzaga bıle koysam p cızgıyı gorebılıyorum cunku pembe. Ne yasıyorum ben arkadaslar hastane tahlıl sonucumu yanlıstı sızce. Testlerı gun gun koydum ucu bır arada cekılen bugun yenı cekılde. Ve uzaktan bıle gordugunuz o sılık cızgılı olan bugun sozde betam dustu ya nasıl oluyor kı
Yarın gıdıp kan vercem testte alırım gelırken. Yemın ederım esımın yoklugunu o kadae ıyı hıssettımkı. Bıde ehlıyet almanın ne kadar yararlı bısı oldugunu. Hemen yazılcam kapıda araba var ben taksı koselerınde tek basına hastaneye gıdıyorum gelıyorum. Annemlerde kaynanam gılde turkıyenın bırer uclarında ben burda tek esım surıye de vallahı cok yıprandım su kan kaset testlerde benı cok yıprattı ama deger dusuk olunca agrılarım gecmeyınce kendımede engel olamıyorum. Rabbıme sıgındımmmmCanım bariz var kendini belli ediyorsen yarın yine yap belki yanlışlık olmuştur başka nasıl açıklanır bilmiyorum ki canım daha önce böyle yaşayan oldu mı ki
Gölge var benımki gbiiBen ne yaşıyorum.Diğer topığede yazdım sızde bı yasayanınız falan varsa yardımcı olsun canlar. Ikı saatır adet olacakmısım gıbı kasık agrısı alt karın agrısı cekıyorum aha dıyorum oldum bakıyorum ne leke ne kahverengı ne pembe ne kan. Madem degerım dustu kımyasal olacak atacagım ben bunu neden atmıyorum ne bu agrı dedım ve test yaptım. Ve şoku yaşıyorum suan ıkıncı cızgı kızardı bıldıgınız. Fotolarda fıltre yok .ben bıraz once yaptıgım testı uzaga bıle koysam p cızgıyı gorebılıyorum cunku pembe. Ne yasıyorum ben arkadaslar hastane tahlıl sonucumu yanlıstı sızce. Testlerı gun gun koydum ucu bır arada cekılen bugun yenı cekılde. Ve uzaktan bıle gordugunuz o sılık cızgılı olan bugun sozde betam dustu ya nasıl oluyor kı
Balım kamerada oyle ama gercekte yemın ederım pembe . Benım anlayamadıgım beta duserken testte cızgı nasıl koyulasıyorGölge var benımki gbii
Senın öyle bısı varmıs ya senın kini okudum da vallla bende ilk defa duydum ah canım benım ins ikimizde hamileyizdir bende test yaptımBalım kamerada oyle ama gercekte yemın ederım pembe . Benım anlayamadıgım beta duserken testte cızgı nasıl koyulasıyor
Tekrarlasaydın kuzum belkı daha pembelesmıstırSenın öyle bısı varmıs ya senın kini okudum da vallla bende ilk defa duydum ah canım benım ins ikimizde hamileyizdir bende test yaptım
Yaptığımdan beri bakıyorum gölge çizgi bar esım yok diyor kızlar da baktı burda
Cano erken gebelik yapcam aldım sımdıTekrarlasaydın kuzum belkı daha pembelesmıstır
Ayyy haber et balımmCano erken gebelik yapcam aldım sımdı
Bunda da gölge varAyyy haber et balımm
Ben ıkıncı fotoda goruyom sankı uc gundue o kadar cok teste baktımkı sası oldum artıkBunda da gölge var
Canım bu tarz bisey bende yaşamıştım kimyasal miydi tam bilmiyorum ama .gecikmem olmuştu ve testte 2 dakika içinde ikinci çizgi bariz görünüyordu. Kan verdim beta 6 çıkmıştı. 2 gün sonrası da regl olmuştum. Kendini strese sokma adetinin geleceği varsa da sıkıntıdan gelmiyor .testlere de çok güvenme. Kendini rahat hissetmek istersen tekrar kan verIlk gunkı testten bıle pembe bugun ve hemen cıktı .