- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.161
Ya bizim 3. Aydi denemede ben 3 ayda her ay hamileyim sanarak 10 kilo aldımBende akrep burcuyum geçen astroloji sayfasında okumuştum bu dönem akrepler de hamilelik haberleri var diyorduişte bak ne güzel aklımdan çıkarmışsın ve olmuş bizde öyle yapsak yani demek oluyor ki ne saç boyama ne bişe geleceği varsa geliyor bu kadar basit ama bizler çatlamadan başlıyoruz gün sayıyoruz sonra da işte malum demeyecemmm o kelimeyi sağlıkla ilerlesin inşallah tekrardan canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Kasımda aşk başkadır diyelim kasımda bebişinin Olması dileğiyleBen regl oldum dünkasım grubuna kaldım bat 17 kasım.
Umarım vardır ama ben çok umutlanmıştım çünkü son iki günüm kalmıştı bata. O kadar net ve belirgin çıkmıştı ki sonra şak diye adet oldum inanamadım yerleşme kanaması falan sandım adetin ikinci günü yaptım hala çizgi çıktı o gün doktora gittim gebelik falan yoktu testler tam bir fiyaskoyduYaaa bende bu sabah yaptım hayalet çizgi var ama hiç heveslenmedim 6 günde çıkmaz en erken 9 diye biliyorum önceki gebeliğimde 9. günde öğrendim
Doktor alttan muayene ettiğinde zaten rahmin ince dedi gebelik olması imkansız dedi şakır şakır da adetimi oldum başka test de yaptım sonra bembeyazdı o. Erken gebelikler hala aynı çizgiyi çıkarırkenCanım sen Beta HCG testi yaptırdın mı?
Hangi marka test canımAynı testten yaptım bende bat a 4 var hep bi sikik çizgi görüyor gibiyim ama bilmiyorum bak benimkilerde bunlar
Sen hangi marka yaptın canımAcaba bu testlerden kaynaklı bişey mi canım boşuna umutlandırıyo belkide
Maşallah hamile kaldığın gibi kolaylıkla da kucağına alırsın bebişini canım sağlıkla inşallahYa bizim 3. Aydi denemede ben 3 ayda her ay hamileyim sanarak 10 kilo aldımvalla stresi psikolojisi bildiğin tüm belirtileri yasiyodum şimdi pskolojik değil direk yasiyom
Ay hadi amin amin oldu diyelim bizKuzum valla adet olmadım ama benım geç yumurtlama oldu şşte ama dongu günüm yarından sonra geçiyor yarını da beklıcem oazar test yapcam sen nasılsın napıyosun
Hadi ya sağlık olsun canımYok yok değil anında gittim doktora gebelik falan yoktu erken gebelik testlerinin gazabına uğradım sadece asla almam bir daha erken gebelik testi
İns kuuzm ins ne kadar güzel soyledşn balsın valla kına gecesine geldim kızlaeAy hadi amin amin oldu diyelim bizpazar sabah hemen ay da günümüz şenlensin
Yaa üzüldüm canım şimdi hakkında hayırlısı olsunMalesef beta mız düşmüş .. 5.7 idi 19 unde bugun 4.5 geldı ıkı gune sıfırlanır sanırım. Cok moralım bozuldu ama ne gelırse rabbımden. Hayırlısı boyleymıs. Şimdi size bişey sormak ıstıyorum tekrar artma ıhtımalı olmazmı
Ovulaydı sanırım canım trendyoldan sipariş vermiştim onda yollamışlardıHangi marka test canım
Bugünü değerlendir canim.Kızlar bugün yumurtam çatladi ama akşama doğru sol kasığımda ağrı giriyor sanki içerir biri cimcik atıyormuş gibi başım da çok kötü ağrıyor bugünü de değerlendirelim mi yada ağrı kesici içip yatayım mi
Anladık canım tekrarladın mı sonra testiOvulaydı sanırım canım trendyoldan sipariş vermiştim onda yollamışlardı
Değerlendir canım mutlakaKızlar bugün yumurtam çatladi ama akşama doğru sol kasığımda ağrı giriyor sanki içerir biri cimcik atıyormuş gibi başım da çok kötü ağrıyor bugünü de değerlendirelim mi yada ağrı kesici içip yatayım mi
Sabah erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı canımAnladık canım tekrarladın mı sonra testi
Amin canım benimKasımda aşk başkadır diyelim kasımda bebişinin Olması dileğiyle
Prodoctor canım ama yanlışmış tam sökülemesemde adet oluyorumHangi marka test canım