Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ateşin genelde dalgalı gitmiş ama çok ciddi bir düşüş yok. bat da 2 gün geçmiş sanırım doğru gördysem eğer. Bence umut vadediyor ama daha detaylı bilgi görsem daha net yorum yapardım. femometre indirsene o hem Türkçe hem de yorum yapıyo sana , Fertility Friend bu işin ustası ama İngilizce. Ateşin güzel yükseliyor. bikaç güne düşmezse kan ver kuzu, çünkü bat bebek düşünmeye başlayınca ilk aylar sapıtıyor. 1 hafta on güne kadar gelmediği olur.
canım ios kullanıyorum sadece bu ikisi çıkıyor diğeri ingilizce olunca bilemedim oturum açmayı 😂😂 bunlar değil galiba femometre de

Eklentiler

• B69CA9D8-F5DA-4CD3-BDF6-65C6E119181E.png
    B69CA9D8-F5DA-4CD3-BDF6-65C6E119181E.png
    306,3 KB · Görüntüleme: 34
Değerlendir canım mutlaka 🤗 benim başım çatladı resmen bugün ama içmedim sende içme düşün diş ağrısı da üstüne geldi yinede içmedim tabi sen bilirsin ama değerlendir ilaç konusu sana kalmış 🤗😍
Değerlendirdim canım ama gece 4 gibi gözümü açacak açmıyordum Migren var bende parol içtim inşallah birşey olmaz sana ds çok geçmiş olsun 😍

Hala regli olmadım ama regli belirtilerim var :KK43: 4-5 gün geçerse test yapacağım ama yüksek ihtimal regli olacağım gibi 🫤
Bende de regl agrıları var ben bu ay geç yumurtladım ama
Bide bende açık kahve lekeler var yine ped taktım
Kınaya gidşcem dus alcam diye
Açık kahve leke var acaba akıntında bana mı öyle felıyor ya
2 ped de de böyle oldu

X