- 21 Ekim 2022
- 23
- 31
- 28
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.181
canım ios kullanıyorum sadece bu ikisi çıkıyor diğeri ingilizce olunca bilemedim oturum açmayıCanım ateşin genelde dalgalı gitmiş ama çok ciddi bir düşüş yok. bat da 2 gün geçmiş sanırım doğru gördysem eğer. Bence umut vadediyor ama daha detaylı bilgi görsem daha net yorum yapardım. femometre indirsene o hem Türkçe hem de yorum yapıyo sana , Fertility Friend bu işin ustası ama İngilizce. Ateşin güzel yükseliyor. bikaç güne düşmezse kan ver kuzu, çünkü bat bebek düşünmeye başlayınca ilk aylar sapıtıyor. 1 hafta on güne kadar gelmediği olur.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahBat 18 ekimdi 21 Ekim de yani dün öğrendim hamile olduğumu eklermisiniz
Değerlendirdim canım ama gece dayanamayıp parol içtim inşallah birşey olmazBugünü değerlendir canim.
Değerlendirdim canım ama gece 4 gibi gözümü açacak açmıyordum Migren var bende parol içtim inşallah birşey olmaz sana ds çok geçmiş olsunDeğerlendir canım mutlakabenim başım çatladı resmen bugün ama içmedim sende içme düşün diş ağrısı da üstüne geldi yinede içmedim tabi sen bilirsin ama değerlendir ilaç konusu sana kalmış
Bugün itibariyle deniyorum o zamanBen kahvaltidan sonra ılık bir bardak iciyordum.2 kere denedim 1 gün sonrada adet oldum hep.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişinBat 18 ekimdi 21 Ekim de yani dün öğrendim hamile olduğumu eklermisiniz
Hala regli olmadım ama regli belirtilerim varKızlar bat tarihi gelenler ne alemdesinizyapıldı mı testler iyilikperisi92 D Daisy0000 @lavinya- ve diğerleri
Aynısını bu ay yaşadım prodoctor, comfort ve miratech ile. Bunlardan herkes uzak durmalıProdoctor canım ama yanlışmış tam sökülemesemde adet oluyorum
Bende de regl agrıları var ben bu ay geç yumurtladım amaHala regli olmadım ama regli belirtilerim var4-5 gün geçerse test yapacağım ama yüksek ihtimal regli olacağım gibi
canım ios kullanıyorum sadece bu ikisi çıkıyor diğeri ingilizce olunca bilemedim oturum açmayıbunlar değil galiba femometre de
Hayır ben hamileyken yapmıştım pik değildi. Herkeste aynı olmuyor bence.Hanımlar ovülasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı? Ne zaman pik oluyor acaba hamileyken. Ya da illa pik mi olmak zorunda. Pik olmazsa kesin olarak hamilelik olmadığını söyleyebilir miyiz?
Bebiş Olsun bu değerlendirmenDeğerlendirdim canım ama gece 4 gibi gözümü açacak açmıyordum Migren var bende parol içtim inşallah birşey olmaz sana ds çok geçmiş olsun
Olsun biliyorsun ki adet ile regl belirtileri aynıymışHala regli olmadım ama regli belirtilerim var4-5 gün geçerse test yapacağım ama yüksek ihtimal regli olacağım gibi
Dene canım faydalı olur inşBugün itibariyle deniyorum o zaman
Birden tüm belirtiler gidip hepsi birden gelebiliyor bana oldu ama battan sonra sanırım yaşadım bunuYa benim ne güzel göğüslerim ağrıyordu yumurtlamadan beri bugün birisi ağrıyor
Ayy ağzından bal damlıyorBebiş Olsun bu değerlendirmensanada geçmiş olsun teşekkür ederim
Valla sabahın köründe uyandım baktım öyle biraz moralim bozuldu haliyleBirden tüm belirtiler gidip hepsi birden gelebiliyor bana oldu ama battan sonra sanırım yaşadım bunu