Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım evet zaten baktım şimdi 12. Gün yumurtlamışım 19. Gün kür bitmiş şükürler olsun bi problem yaşamadım hatta adetim bazen ileri geri oynuyordu o ay 28. Gün geldi sonra ki ay ilk defa klomene başlamıştım onda da 2 gün geç geldi. Yani soğan küründen mi klomen mi bilmiyorum
şu an hamiş misn :)

predictorun early oılanı canım galiba yanıltmış beni. KAn tahlili verdim az önce 1.2 çıktı :KK43: 14. günümdü aşılamamın progestanı bırakıyım regli olurum bi kaç güne galiba
Kötü düşünme hemen geçen okuduk burda 0.2 miydi neydi ondan yükselen bile olmuştu kız bi hafta önce test veriyor değer böyle sonrasında hamişti

predictorun early oılanı canım galiba yanıltmış beni. KAn tahlili verdim az önce 1.2 çıktı :KK43: 14. günümdü aşılamamın progestanı bırakıyım regli olurum bi kaç güne galiba
Predictor early adetimden 3 gun once silik cizgi cikardi kan verdim ayni gun 2.9 cikmisti. Adetim 4 gun gecikince 74 e yukselmisti. Bence bekle az daha

Kötü düşünme hemen geçen okuduk burda 0.2 miydi neydi ondan yükselen bile olmuştu kız bi hafta önce test veriyor değer böyle sonrasında hamişti
keşke canım ama ne bilim doktor da bişey demedi bekle vs diye. adeetim düzensiz benim ama geçen aya göre bugünlerde olmam gerekirdi. oyuzden değer çok düşük :KK43:

Sen ne zmandr deniyordun.olur elbet beklemek sinir bozucu oluyor.ben de o kadar ovalasyon takip vs yaptım bi de her ay acaba gebe miyim diye dikkat ediyordum her şeye 🥴 ama bu aya kısmetmiş seninde ins en yakin zmanda olur 😊 azimli sıçan duvarı delermiş sözün orj buymuş ama zamanla azimli kismi azimle olmuş 😂
Evet 🤗 bende onu duydum hamile kalan hemde o ay ama bende olmadı aslında olur gibi oldu da olmadı 😅 bizde bi laf var bilir misin bilmem azimle s… taşı delermiş 🤣🤣🤣🙈🙈🙈 benimki de o misal 🙈🙈🙈
.

X