- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.141
Bugün yaptın mı canımDün yaptığım testime bugün bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisi mi bu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yaptın mı canımDün yaptığım testime bugün bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisi mi bu kızlar
şu an hamiş misn :)Merhaba canım evet zaten baktım şimdi 12. Gün yumurtlamışım 19. Gün kür bitmiş şükürler olsun bi problem yaşamadım hatta adetim bazen ileri geri oynuyordu o ay 28. Gün geldi sonra ki ay ilk defa klomene başlamıştım onda da 2 gün geç geldi. Yani soğan küründen mi klomen mi bilmiyorum
Olabilirim hala günüm var ben totem olsun diye kendime emoji koymuştumşu an hamiş misn :)
Yaptım erken gebelik testi onda çıkmadı canım ama ilk idrarla yapmadım belki etkilemiştirBugün yaptın mı canım
Olabilir günün geçti dimiYaptım erken gebelik testi onda çıkmadı canım ama ilk idrarla yapmadım belki etkilemiştir
Evet canım bugün 40. GünümOlabilir günün geçti dimi
predictorun early oılanı canım galiba yanıltmış beni. KAn tahlili verdim az önce 1.2 çıktı 14. günümdü aşılamamın progestanı bırakıyım regli olurum bi kaç güne galibaGördüm canım inşallah da bebeğin seninledir ama testin markası da önemli
bat ne zaman canbikooo benim 26 ekimOlabilirim hala günüm var ben totem olsun diye kendime emoji koymuştum
Kötü düşünme hemen geçen okuduk burda 0.2 miydi neydi ondan yükselen bile olmuştu kız bi hafta önce test veriyor değer böyle sonrasında hamiştipredictorun early oılanı canım galiba yanıltmış beni. KAn tahlili verdim az önce 1.2 çıktı 14. günümdü aşılamamın progestanı bırakıyım regli olurum bi kaç güne galiba
31 Ekim hepimizi gebe yapıp kendimde gebe olarak grubu kapatacağım aminbat ne zaman canbikooo benim 26 ekim
inşallllah haha çok heyecanlıyım ya rabbaim her şeyin hayırlısını güzelini nasip etsin hepimize31 Ekim hepimizi gebe yapıp kendimde gebe olarak grubu kapatacağım amin
Predictor early adetimden 3 gun once silik cizgi cikardi kan verdim ayni gun 2.9 cikmisti. Adetim 4 gun gecikince 74 e yukselmisti. Bence bekle az dahapredictorun early oılanı canım galiba yanıltmış beni. KAn tahlili verdim az önce 1.2 çıktı 14. günümdü aşılamamın progestanı bırakıyım regli olurum bi kaç güne galiba
keşke canım ama ne bilim doktor da bişey demedi bekle vs diye. adeetim düzensiz benim ama geçen aya göre bugünlerde olmam gerekirdi. oyuzden değer çok düşükKötü düşünme hemen geçen okuduk burda 0.2 miydi neydi ondan yükselen bile olmuştu kız bi hafta önce test veriyor değer böyle sonrasında hamişti
Modunu düşürme yinede olur mu canım en kısa zamanda Bebiş haberini almak nasip Olsun sanadakeşke canım ama ne bilim doktor da bişey demedi bekle vs diye. adeetim düzensiz benim ama geçen aya göre bugünlerde olmam gerekirdi. oyuzden değer çok düşük
amin bekleyen herkesin insşşallah canımModunu düşürme yinede olur mu canım en kısa zamanda Bebiş haberini almak nasip Olsun sanada
Kuzum valla adet olmadım ama benım geç yumurtlama oldu şşte ama dongu günüm yarından sonra geçiyor yarını da beklıcem oazar test yapcam sen nasılsın napıyosunKızlar bat tarihi gelenler ne alemdesiniz yapıldı mı testler iyilikperisi92 D Daisy0000 L lavinya- ve diğerleri
Ben regl oldum dün kasım grubuna kaldım bat 17 kasım.Kızlar bat tarihi gelenler ne alemdesiniz yapıldı mı testler iyilikperisi92 D Daisy0000 L lavinya- ve diğerleri
.Evet bende onu duydum hamile kalan hemde o ay ama bende olmadı aslında olur gibi oldu da olmadı bizde bi laf var bilir misin bilmem azimle s… taşı delermiş benimki de o misal