- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.201
Amin canım hep olumlu düşün olur mu hep kendine evrene oldu mesajı verAyy ağzından bal damlıyorbugün dus alırken farkettim göğüs ucum sızlıyor banyo yaparken farkettim bu ay da rahim filimi de çekildik inşallah bu ay hayırlısı ise olur
Belirtiler hiç belli olmuyor kandiriyor vucudumuz bizi benimde belim 2 gündür fena ağrıyor hele az önce evi süpereyim dedim salonu süpürünce bel ağrısından devam edemedim oturuyorum. Içim hamilelik mi diyor kafam ters hareket o ters diyorYa benim ne güzel göğüslerim ağrıyordu yumurtlamadan beri bugün birisi ağrıyor
Gerçekten güzel mi 2 senedir ilk defa böyle oldu göğüsüm Rabbim inşallah güzel haberler alırım bu ay bugün yumurtlamanın 4 günü daha Cook varAmin canım hep olumlu düşün olur mu hep kendine evrene oldu mesajı verbak ne güzel bi belirti
Yunurtlamani biliyorsan 10 gün sonrasiKızlar bata kaç gün kala kanda belli olur hamilelik
Test yapmadım ama ortalama olarak biliyorum yarın 10gun olacak sağlık ocağına oğlum için gidecektim gitmişken kan vereyim diyorum çıkarsa diye şansımı deneyeyim o zamanYunurtlamani biliyorsan 10 gün sonrasi
Hadi inşallah güzel haber gelir bu ayGerçekten güzel mi 2 senedir ilk defa böyle oldu göğüsüm Rabbim inşallah güzel haberler alırım bu ay bugün yumurtlamanın 4 günü daha Cook var
Valla formlara bak genelde ucu ağrıyan herkes hamiş olmuşGerçekten güzel mi 2 senedir ilk defa böyle oldu göğüsüm Rabbim inşallah güzel haberler alırım bu ay bugün yumurtlamanın 4 günü daha Cook var
Canımm lütfen ümitli ol adet belirtilerine benziyormuş Ya bide böyle düşünPazartesi test yapacaktım, bende de belirtiler başladı
Canım bence sen de Evrene + pozitif mesaj falanAmin canım hep olumlu düşün olur mu hep kendine evrene oldu mesajı verbak ne güzel bi belirti
Evet Çarşamba ve Perşembe günü yumurtlama olduYunurtlamani biliyorsan 10 gün sonrasi
Amin inşallah cümlemize inşallahHadi inşallah güzel haber gelir bu ay
Aynen ver, varsa çıkar mutlakaTest yapmadım ama ortalama olarak biliyorum yarın 10gun olacak sağlık ocağına oğlum için gidecektim gitmişken kan vereyim diyorum çıkarsa diye şansımı deneyeyim o zaman
Yumurtlama geceli 5 gün oldu bu Erken bir belirti gibi geldi bilemedim canım ama inşallah senin dediğin gibi olur inşallahValla formlara bak genelde ucu ağrıyan herkes hamiş olmuşdilerim bebişin seninledir canım ben yokluyorum kendimi yok gerçi benim ilk hamileliğimde de yoktu hemde hiç belirtim yoktu yada ben bilemedim düşün günüm geçmişti 3 gün annem hatırlattı
Amin insallahhAynen ver, varsa çıkar mutlaka
Hahaha etrafa pozitif diyip kendime faydam olmayan benCanım bence sen de Evrene + pozitif mesaj falananladın sen onu
Ya hiç deme karnım guruldasa bebek miYumurtlama geceli 5 gün oldu bu Erken bir belirti gibi geldi bilemedim canım ama inşallah senin dediğin gibi olur inşallahİnanki bende ilk hamileliğimde hiç birşey hatırlamıyorum arkadaşım dedi bende o şekilde test yapmıştım ama en güzeli de o şekilde öğrenmek baksana bize belirti arıyoruz
Sus kız suss hepimiz öyleyiz çaktırmmmaaaYa hiç deme karnım guruldasa bebek mihalbuki Ya açım ya gaz