Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim ne güzel göğüslerim ağrıyordu yumurtlamadan beri bugün birisi ağrıyor
Belirtiler hiç belli olmuyor kandiriyor vucudumuz bizi benimde belim 2 gündür fena ağrıyor hele az önce evi süpereyim dedim salonu süpürünce bel ağrısından devam edemedim oturuyorum. Içim hamilelik mi diyor kafam ters hareket o ters diyor

Gerçekten güzel mi 2 senedir ilk defa böyle oldu göğüsüm Rabbim inşallah güzel haberler alırım bu ay bugün yumurtlamanın 4 günü daha Cook var
Valla formlara bak genelde ucu ağrıyan herkes hamiş olmuş dilerim bebişin seninledir canım ben yokluyorum kendimi yok gerçi benim ilk hamileliğimde de yoktu hemde hiç belirtim yoktu yada ben bilemedim düşün günüm geçmişti 3 gün annem hatırlattı

Yumurtlama geceli 5 gün oldu bu Erken bir belirti gibi geldi bilemedim canım ama inşallah senin dediğin gibi olur inşallah İnanki bende ilk hamileliğimde hiç birşey hatırlamıyorum arkadaşım dedi bende o şekilde test yapmıştım ama en güzeli de o şekilde öğrenmek baksana bize belirti arıyoruz

Ya hiç deme karnım guruldasa bebek mi halbuki Ya açım ya gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…