Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve doktorun demesıne gore gec dollenme buyuk ıhtımal ya bır kac gunluk en fazla bır haftalık bebısım. 3-4 yumurtlamaydı döllenme 9-10 gibi olmus tahmınımıze gore . Şaşkınım. Bugun netlesecek bakalım

Yani döngünün kaçıncı günü olmuş canım döllenme

Yani döngünün kaçıncı günü olmuş canım döllenme
22.23. Gunu gıbı rahme yenı tutunmusa benzıyor dedi ama ıkı katına cıkması lazım kı kesın dıyebılelım dedı. Yanı değer 5.7 dusunebılıyomusunuz. O kadar yenı. Dollenıp 6 gunde ılerlıyor yolda rahme oyle ulasıyor. 19 unda 5.7 ise ya 17 sınde ya 18 ınse ulastı rahme demekkı. Bugun 21 ı bakalım ne cıkacak deger

inşaAllah güzel çıkar canım içini ferah tut sen peki belirti var mı sende hamilelik belirtisi akıntı bulantı falan

inşaAllah güzel çıkar canım içini ferah tut sen peki belirti var mı sende hamilelik belirtisi akıntı bulantı falan
Kasık agrısıyla anladım ben adet olacakmısım gıbı kasık agrım var ama sadece kasık agrısı ve 4 gundur delı gıbı bır bas agrısı.

Canım gecikme mevsimsel ya da stres kaynaklı çok oluyor bu ay özellikle durduk yerde geciken çok duydum arkadaslarimdan da mevsim geçişi ile ilgili olabilir bir de yeni sürece başlıyorsun ister istemez heyecanlı bile olsan o da bir stres Instagram da bir doktor var iyi şeyler için heyecanlanmak bile beden için stres kaynağı aslında diyor. Hepsi birleşince gecikmeye sebep olmuş olabilir.

Regl olamadığın için hormonlar üzerine üzerine geliyordur ondan böyle arada düşmen moralinin bozulması ve çok normal hepimiz yaşıyoruz kendine yüklenme öyle ya da böyle gelecek kırmızılar ve surecine tatlı tatlı başlayacaksın inşallah her şey çok güzel olacak şu an reglinin gecikmesinin bile emin ol bir hayrı vardır

K kubrahanm bence evdeki erken gebelik testlerinde yap bir tane, geçikmişsin ve kaset testte çıkmış, varsa erken gebelikte net bir şekilde görürsün

Testi tekrarlasanaaaa

K kubrahanm bence evdeki erken gebelik testlerinde yap bir tane, geçikmişsin ve kaset testte çıkmış, varsa erken gebelikte net bir şekilde görürsün

K kubrahanm yoksa zaten kaset testte yanıltıcı olabiliyor. Ama senin bir çok parametre birleşmiş. İnşallah bebiş senledir
Yaptım canım az önce onuda bişry çıkmadı anlamadım valla bende

Bu nasıl bişey yaaa, yediğimizden içtiğimizden mi herkes yalancı cift çizgi görüyor bu testlerde sonrası yok...
Hayırlısı canım bekleyip göreceğiz
Valla bende bilmiyorum canım resmen insanın psikolojisiyle oynuyo bu testler en iyisi bekleyip kan vermek canım işte

Gördüm canım inşallah da bebeğin seninledir ama testin markası da önemli

Merhaba canım evet zaten baktım şimdi 12. Gün yumurtlamışım 19. Gün kür bitmiş şükürler olsun bi problem yaşamadım hatta adetim bazen ileri geri oynuyordu o ay 28. Gün geldi sonra ki ay ilk defa klomene başlamıştım onda da 2 gün geç geldi. Yani soğan küründen mi klomen mi bilmiyorum

Sana iyi gelmis canım. ben emin olamadım dr nin gördüğü kistin onunla ilgisi olabilir mi yoksa denk mi geldi deneyip memnun olan çok hatta onun sayesinde hamile kaldım diyen de var 14 gün iyi dayanmissin valla
Evet bende onu duydum hamile kalan hemde o ay ama bende olmadı aslında olur gibi oldu da olmadı bizde bi laf var bilir misin bilmem azimle s… taşı delermiş benimki de o misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…