- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.121
Yani döngünün kaçıncı günü olmuş canım döllenmeVe doktorun demesıne gore gec dollenme buyuk ıhtımal ya bır kac gunluk en fazla bır haftalık bebısım. 3-4 yumurtlamaydı döllenme 9-10 gibi olmus tahmınımıze gore . Şaşkınım. Bugun netlesecek bakalım
22.23. Gunu gıbı rahme yenı tutunmusa benzıyor dedi ama ıkı katına cıkması lazım kı kesın dıyebılelım dedı. Yanı değer 5.7 dusunebılıyomusunuz. O kadar yenı. Dollenıp 6 gunde ılerlıyor yolda rahme oyle ulasıyor. 19 unda 5.7 ise ya 17 sınde ya 18 ınse ulastı rahme demekkı. Bugun 21 ı bakalım ne cıkacak degerYani döngünün kaçıncı günü olmuş canım döllenme
inşaAllah güzel çıkar canım içini ferah tut sen peki belirti var mı sende hamilelik belirtisi akıntı bulantı falan22.23. Gunu gıbı rahme yenı tutunmusa benzıyor dedi ama ıkı katına cıkması lazım kı kesın dıyebılelım dedı. Yanı değer 5.7 dusunebılıyomusunuz. O kadar yenı. Dollenıp 6 gunde ılerlıyor yolda rahme oyle ulasıyor. 19 unda 5.7 ise ya 17 sınde ya 18 ınse ulastı rahme demekkı. Bugun 21 ı bakalım ne cıkacak deger
bat 23ünde bekliyorum bakalım kötü olduğunu duymamıştım daha önce bilmiyorumki regl olmayı bekliyim olursam aşılama yaptırcam bakalım korkunç gelen bir süreç odabu test çok kötü
Kasık agrısıyla anladım ben adet olacakmısım gıbı kasık agrım var ama sadece kasık agrısı ve 4 gundur delı gıbı bır bas agrısı.inşaAllah güzel çıkar canım içini ferah tut sen peki belirti var mı sende hamilelik belirtisi akıntı bulantı falan
Ve akıntımda var hafıf sarımtırak su gıbı bır akıntıinşaAllah güzel çıkar canım içini ferah tut sen peki belirti var mı sende hamilelik belirtisi akıntı bulantı falan
Testi tekrarlasanaaaaGünaydın kızlar bugün bende hala gelen giden yok uzun zamandır 40.günü görmemiştim bugün döngümün 40. Günü
Canım gecikme mevsimsel ya da stres kaynaklı çok oluyor bu ay özellikle durduk yerde geciken çok duydum arkadaslarimdan da mevsim geçişi ile ilgili olabilir bir de yeni sürece başlıyorsun ister istemez heyecanlı bile olsan o da bir stres Instagram da bir doktor var iyi şeyler için heyecanlanmak bile beden için stres kaynağı aslında diyor. Hepsi birleşince gecikmeye sebep olmuş olabilir.Ne yapayım dr gideyim? Kafam Allak bullak olduhafif bir isyan modu geliyor.
Tam odaklanıyorum, karar veriyorum çok zor bir tedaviye vs üstüne en basit step adet olamıyorum
Pozitif olayım diyorum, moral bozmak yok diyorum ama adet olmamak da mental olarak çok zorluyor beni. Daha dün yazmışım neşem yerinde hemen down oldum kan sonuçlarına.
Belirsizlik beni perişan ediyor
Kasık agrısıyla anladım ben adet olacakmısım gıbı kasık agrım var ama sadece kasık agrısı ve 4 gundur delı gıbı bır bas agrısı.
Anladım canımm herkeste belirti farklı oluyor işteVe akıntımda var hafıf sarımtırak su gıbı bır akıntı
Testi tekrarlasanaaaa
Yaptım canım az önce onuda bişry çıkmadı anlamadım valla bende
Yaptım canım az önce onuda bişry çıkmadı anlamadım valla bende
Valla bende bilmiyorum canım resmen insanın psikolojisiyle oynuyo bu testler en iyisi bekleyip kan vermek canım işteBu nasıl bişey yaaa, yediğimizden içtiğimizden mi herkes yalancı cift çizgi görüyor bu testlerde sonrası yok...
Hayırlısı canım bekleyip göreceğiz
Gördüm canım inşallah da bebeğin seninledirKizlar günaydın bugun asilamamin 14. Gunu ignenin 16. Gunu. İlk idrarla erken gebelik ve ovulasyon testi yaptım. Erken gebelikte fotoda tam görünmüyor ama cok silik bi cizgi daha çıktı. İgneden midir yoksa biseyler yeni yeni mi var bilmiyorum. Bugun mu kan versen yarin mi sizce?
Yaa
Merhaba canım evet zaten baktım şimdi 12. Gün yumurtlamışım 19. Gün kür bitmiş şükürler olsun bi problem yaşamadım hatta adetim bazen ileri geri oynuyordu o ay 28. Gün geldi sonra ki ay ilk defa klomene başlamıştım onda da 2 gün geç geldi. Yani soğan küründen mi klomen mi bilmiyorumMerhaba soğan kürü ile ilgili bir şey soracağım mesela onu içiyorsunuz ya âdetin beşinci günü başladım yazmışsınız yumurtlamaya denk geldiği günlerde de içmeye devam ettiniz mi bir sorun oldu mu
EvetSana iyi gelmis canım. ben emin olamadım dr nin gördüğü kistin onunla ilgisi olabilir mi yoksa denk mi geldideneyip memnun olan çok hatta onun sayesinde hamile kaldım diyen de var 14 gün iyi dayanmissin valla