- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.021
Bence yarını bekle sonucun güzelceee çıksınKızlar bende sabah test yaptım normal kaset test yoktu evde erken gebelik testi yaptım mecbur herkesin olduğu gibi silik gibi bişi ama çok aşırı ince doktora gittim şimdi kan verdim yarına çıkar dedi ya geçen ay klomen kullandım ya kendimi inandıramadıgımdan reglim gelmiyor diye gittimADET düzensizliği için ne öneriyorsunuz yaa hormonların dengesini bozmadan düzelterek kullanabileceğim önerdiğiniz doğal şeyler var mı
Aynen canım bugünde yumurtlamaKızlar ovulasyon testime baka bilirmisiniz galiba bugün de yumurtlama
Biraz önce kan sonucum çıktı beta yok kanda.Aaaay inşallah geç döllenme falandır bebiş size helloooo der bir bakarsın ay ne güzel olur
Sonuçtan haberdar et mutlaka canım
EveeetKızlar ovulasyon testime baka bilirmisiniz galiba bugün de yumurtlama
Kuzum doktorunla konuş bence kesin gebelik yoksa adet söktürücü verebilir belki? Tedavi aşamasında oldugun için sakıncası olur mu bilmem tabi ama o elbette sana yol gösterir konuyla ilgiliBiraz önce kan sonucum çıktı beta yok kanda.
Ama adet olmaya dair bir belirtide yok. Çok sıkıldım bu durumdan ne yapsam bilemedimsadece beklemekten başka ne yapabilirim acaba
Ya sonuç negatif eminimde o yüzdenBence yarını bekle sonucun güzelceee çıksınsonra duruma göre tavsiyeler istersin
Hayırlı olsun canım inşaAllah yükselirde bebişine kavuşursunVee sanırım ekim ayı mucizem benımleeedün silik çizgiyi gordum kan verdım 5.70 cıktı yarın ıkı katına cıkmasını beklıcez.. ve belirtim sadece kasık agrısı .. lutfen bana dua edın degerler güzel güzel artsın
Tabi kuzumHayırlı olsun canım inşaAllah yükselirde bebişine kavuşursunbirde canım testinin resmini atar mısın nasıldı silik çizgi ona bakabilir miyim
Seninki daha belirginmiş canım adetin kaç gün geçmiştiTabi kuzum
Bu arada amin kuzummmm ısteyen herkese nasıp etsın kavustursun allahımHayırlı olsun canım inşaAllah yükselirde bebişine kavuşursunbirde canım testinin resmini atar mısın nasıldı silik çizgi ona bakabilir miyim
Canım son ıkı aydır adetım duzensız son dongumde 50. Gunde adet oldum 17 eylulde. 22 sı bıttı. Sogan kurunu duydum 23 unde ona basladım 10 gun ıctım. 3-4-5 sanırım yumurtlama oldu . Sogan kuru 28 gunde bıre duzenlıyorsa 17 ekımdı adetım o gun test yaptım tek cızgıydı 19 u yanı dun yaptım sılık cızgıyı gordumSeninki daha belirginmiş canım adetin kaç gün geçmişti
Ne yapayım dr gideyim? Kafam Allak bullak olduKuzum doktorunla konuş bence kesin gebelik yoksa adet söktürücü verebilir belki? Tedavi aşamasında oldugun için sakıncası olur mu bilmem tabi ama o elbette sana yol gösterir konuyla ilgili
EvetttAnladım canım çok şükür demek ki fayda etmiş sana soğan suyu bende sabah bi erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı şimdi az öncede normal kaset testi yaptım sanki ondada çok çok az silik bi çizgi var gibi böyle bak trstleriö
amin teşekkür ederim
Evet gorunuyor kamerada sıkıntı ya bırebır gorunce daha bellıdır emınımmmmAnladım canım çok şükür demek ki fayda etmiş sana soğan suyu bende sabah bi erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı şimdi az öncede normal kaset testi yaptım sanki ondada çok çok az silik bi çizgi var gibi böyle bak trstleriö