- 19 Temmuz 2022
- 2.290
- 2.487
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.041
bende de inanılmaz bir gaz var testlerim pozitif ama huzursuz oldum normal miymiş tedirgin oldum çok midemde gökgürültüsü var resmenKıyamam ya dikkat et gaz yapacaklardan uzak dur diyecem ama ben gebelikten şüphelenirken gazda şüphemdi çünkü alakasız Yiyecekler gaz yapıyordu mesela ekmek su ne bileyim atıyorım şimdi mesela zeytin ne alaka onun gibi ağzıma aldığım herşey gaz yapıyordum dedim ben hamileyim bu normal değil dedim öyle çıktı
Evet canım bakalım beklicem pazartesiye kadar olmazsa gidip kan vericem artıkEvet gorunuyor kamerada sıkıntı ya bırebır gorunce daha bellıdır emınımmmm
Normal gebelikte oluyor başlarsanız malesef daha bir sürü sıkıntı oluyor ben gaza razıyım şu sıra midem çok bulanıyorbende de inanılmaz bir gaz var testlerim pozitif ama huzursuz oldum normal miymiş tedirgin oldum çok midemde gökgürültüsü var resmen
Belki kimyasaldır canımKızlar ben bugün regli oldum ama bakın teste. Silik ama regli oldum. Testi regli olduktan sonra yaptım hatta. Acaba ne çıkacak diye Eki Görüntüle 3148432
Canım sağlıkla gelsin bebiş, gaz oluyormuşbende de inanılmaz bir gaz var testlerim pozitif ama huzursuz oldum normal miymiş tedirgin oldum çok midemde gökgürültüsü var resmen
Tmm tatlım teşekkür ederimEveeetyarinda devam ederse havuc yemeye basla catlasin
Çok ama çok teşekkür ederim inanılmaz sıkıntılı süreçler geçirdim bundan önce inşallah Allah bağışlarCanım sağlıkla gelsin bebiş, gaz oluyormuş
ay hadi inşallah 0.300 çıkmıştı bugünde 1 damla kahve akıntı gelmiş ama çok açık kahve renginde@SakuraSP canım hayırlı olsundeğerin kaç çıktı.
Mucizem4564 canım bak @SakuraSP ta önce kan testi yapmış ve bir hafta sonra yükselmiş, sanki seninde 0.200 çıkmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum. İnşallah bebiş senledir.
İnşallah yanıltmıyorduda gelirler
Kaçıncı gün yaptın canim ?Tabi kuzum
Özel bir durumunuz yoksa sogan suyu içebilirsiniz. Ben etkisini görmüştümBiraz önce kan sonucum çıktı beta yok kanda.
Ama adet olmaya dair bir belirtide yok. Çok sıkıldım bu durumdan ne yapsam bilemedimsadece beklemekten başka ne yapabilirim acaba
Canım yerleşme kanamasıdır inşallahay hadi inşallah 0.300 çıkmıştı bugünde 1 damla kahve akıntı gelmiş ama çok açık kahve renginde
Var varrr ben görüyorumAnladım canım çok şükür demek ki fayda etmiş sana soğan suyu bende sabah bi erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı şimdi az öncede normal kaset testi yaptım sanki ondada çok çok az silik bi çizgi var gibi böyle bak trstleriö
inşallah canım ya sen ne yaptın testi yeniledin miCanım yerleşme kanamasıdır inşallah
Yok canım cumartesi günü Allah izin verirse.inşallah canım ya sen ne yaptın testi yeniledin mi
Son battan tam 32 gun sonra yaptım . Yumurtlamadan 16 gun sonra ama buyuk ıhtımal gec dollenme. Bugunde test yaptım yıne sılık cıktı cok yenı daha sanırımKaçıncı gün yaptın canim ?
Sabahları mı? Beklesem mi bilemedim 11 gün geciktim. İdrar ve kan negatif. Tedaviye başlayacaktım ama maalesef başlayamadımÖzel bir durumunuz yoksa sogan suyu içebilirsiniz. Ben etkisini görmüştüm
inşallah hayırlı haberler alırsınYok canım cumartesi günü Allah izin verirse.