-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #5.981
Öyle tabiki kesin zaten yine stresten geçikti 39. Gün bugün hala gelen giden yok işte pco oldugum için yumurtlamaöda geç oluyo belki o etkilemiştirKendini o strese sokma bebek varsa stresten etkilenir bebek yoksa pskolojik olarak kendini strese soktugun icin gecikme yaşarsın biliyorum beklemek zor ama sabır herşeyi ilaci
Bendede pco mevcuttu gebelikten önce benim ilk gebeliğin 4. Ayda oldu çok şükür ama bunu 1 yıldan fazladır bekliyordum 1 düşük oldu sonra bu oldu çok şükür darısı sana ve tum isteyenlere insallahÖyle tabiki kesin zaten yine stresten geçikti 39. Gün bugün hala gelen giden yok işte pco oldugum için yumurtlamaöda geç oluyo belki o etkilemiştir
Kaç günde bir adet oluyorsun kiBeklicez o zaman mecbur canım gerçi benim bugün 39. Günün ama daha ne kadar beklenir bilmiyorum
27-28 ine kadar çatlamam inşallahteşekkür ederim
Öncelikle çok şükür sevindim senin adına.öğrenmiştir oldum nasıl diye kan alıyorlar yani bu konularda bilgisizim iyi oldu duyduğum tesşekkür ederimGinnys Kuzum gittim geldim ben muane oldum ölçümlerine baktılar herşey yolunda ilerliyro çok şükür içinde bulunduğu sıvı yeterli bebek hareketli kalbi çok güzel atıyordu çok çok şükür kan aldılar 1 hafta sonra kan ile ultrasyona birlikte degerlendircekler
Rica ederim canım benim herhangi bir işlem uygularlarsa ben yine sana haber verir seni bilgilendiririmÖncelikle çok şükür sevindim senin adına.öğrenmiştir oldum nasıl diye kan alıyorlar yani bu konularda bilgisizim iyi oldu duyduğum tesşekkür ederim
İnşaAllah darısı bizim başımıza peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ve ekstra bişey yaptın mı pco var diyeBendede pco mevcuttu gebelikten önce benim ilk gebeliğin 4. Ayda oldu çok şükür ama bunu 1 yıldan fazladır bekliyordum 1 düşük oldu sonra bu oldu çok şükür darısı sana ve tum isteyenlere insallah
Canım genelde 35-37-38 falanKaç günde bir adet oluyorsun ki
3 gün önceden hissettim ben çok bulantim vardı ve sancim vardı 3 gün önce test yaptım silik cikti resmini yükledim bakarsın canım pco içinde kilima dikkat ettim beslenmeme dikkat ettim ekstra başka hic bisey yapmadım ve bi ilaç kullanmadimİnşaAllah darısı bizim başımıza peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ve ekstra bişey yaptın mı pco var diye
Canım genelde 35-37-38 falan
Peki kaç günde bir adet oluyodun canım3 gün önceden hissettim ben çok bulantim vardı ve sancim vardı 3 gün önce test yaptım silik cikti resmini yükledim bakarsın canım pco içinde kilima dikkat ettim beslenmeme dikkat ettim ekstra başka hic bisey yapmadım ve bi ilaç kullanmadim
28 günde bir oluyodum ama dabi pco olduğu icin bazen 30 bazen 37 oluyoduPeki kaç günde bir adet oluyodun canım
Bide benim korundugum dönemlerde gecikmem hic olmuyordu korunmayı bıraktığım an gecikmelerin basliyoduPeki kaç günde bir adet oluyodun canım
Test varsa elinde tekrarlarsın bakalım yarın falan koyulaşacakmıİnşaAllah darısı bizim başımıza peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ve ekstra bişey yaptın mı pco var diye
Canım genelde 35-37-38 falan
Sen yine tam ayında oluyomuşsun canım benim genelde çok nadir ayında olmam ya 35-37-3828 günde bir oluyodum ama dabi pco olduğu icin bazen 30 bazen 37 oluyodu
Neden acaba öyle oluyodu ilaçla mı korunuyodun eşin mi korunuyodu yoksa canımBide benim korundugum dönemlerde gecikmem hic olmuyordu korunmayı bıraktığım an gecikmelerin basliyodu
Var bakalım 2 gün sonra tekrar denerim tabi hastalanmazsamTest varsa elinde tekrarlarsın bakalım yarın falan koyulaşacakmı
Prezervatif ile korunuyorduk korunma olunca hic gecikmezdi 28 günde en fazla 29 gunde bir olurdum korunmayı bırakınca 3 gün 2 gün sonra 10 gün 13 gün falan gecikme yaşıyordumSen yine tam ayında oluyomuşsun canım benim genelde çok nadir ayında olmam ya 35-37-38
Neden acaba öyle oluyodu ilaçla mı korunuyodun eşin mi korunuyodu yoksa canım
Var bakalım 2 gün sonra tekrar denerim tabi hastalanmazsam
Yok kuzum.Gecikmenmi var kuzum
Anladım canım ne güzel artık bunlardan kurtulmuş bebeğine kavuşmussun rabbim kucagınada almayı nasip etsin bi gün bizde buraya pozitif haberleriyle geliriz inşaAllah bakalımPrezervatif ile korunuyorduk korunma olunca hic gecikmezdi 28 günde en fazla 29 gunde bir olurdum korunmayı bırakınca 3 gün 2 gün sonra 10 gün 13 gün falan gecikme yaşıyordum
INSALLAH bütün dualarım sizinleAnladım canım ne güzel artık bunlardan kurtulmuş bebeğine kavuşmussun rabbim kucagınada almayı nasip etsin bi gün bizde buraya pozitif haberleriyle geliriz inşaAllah bakalım
Maşallah ne güzel hic gecikme yasamamanda guzel bi durum inşallah en yakın zamanda güzel haberini alirizYok kuzum.
Aylardır geçikme aşamasına gelemedim, kırmızılar hep göründü. 26 si bat tarihi.
24 üne ulasirsam test yapacağım.
Yumurtlamanın da 10. Günü oluyor.
Teşekkürler verdim hamileyimHayırlı olsun canımkoş hemen test ver