Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabahları mı? Beklesem mi bilemedim 11 gün geciktim. İdrar ve kan negatif. Tedaviye başlayacaktım ama maalesef başlayamadım kafamda deli sorular, moraller yerlerde
Tedaviye başlayacaksınız doktorun yönlendirmelerine uyun bence.
Soğan suyu da bagzi hormon değerlerini yükseltiyor.

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin Belirtilerin nelerdi ve hangi günleri değerlendirdin bu arada akrep Burcu musun
Evet akrep burcuyum ben kız bebiş istiyorum diye reglin 11 12. Günü ilişki oldu ama ne yazık ki 2 haftadır ailevi sorunlardan dolayı tüm belirtileri yaşamama rağmen hamilelik aklıma gelmedi hatta geçen hafta kan verdim negatif diye gittim saç boyattim falan yani ama şuan mide bulantim var baş donmem var

Çubuk test silikti geçen hafta kan vermiştim negatifti bugün 171 çıktı çünkü ilişkinin 19 20. Günü Dr tam tutuyo dedi

İnşallah bebiş huzuru mutluluğu güzel tüm olan şeyleri getirsin hayatınaa

Maşallah Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Bende akrep burcuyum geçen astroloji sayfasında okumuştum bu dönem akrepler de hamilelik haberleri var diyordu işte bak ne güzel aklımdan çıkarmışsın ve olmuş bizde öyle yapsak yani demek oluyor ki ne saç boyama ne bişe geleceği varsa geliyor bu kadar basit ama bizler çatlamadan başlıyoruz gün sayıyoruz sonra da işte malum demeyecemmm o kelimeyi sağlıkla ilerlesin inşallah tekrardan canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…