- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.001
Evet haklısınız işte sabirsizlik biz kadınlardaHayırlı olsun, arada 1 hafta var gayet normal ben her zaman gecikmenin beklenmesinden yanayım, çünkü geç döllenme diye birşey var sonra kendinizi boşa üzüp stres yapıyorsunuz olacağı varsa da olmuyor. Sağlık ocağında kan verebilirsin canım hayırlı olsun
Evet olabilir çünkü daha ilişkinin 20. Gunundeyiz kan verdim hamileyim amaCanım demekki geç döllenme olmuş, inşallah sağlıkla gelsinnn
Normal olduğunu söylemiştimEvet haklısınız işte sabirsizlik biz kadınlardaama şimdi kan verdim hamileyim
Çok teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallahNormal olduğunu söylemiştimhayırlı olsun
AminÇok teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşallah
Yaaa bende bu sabah yaptım hayalet çizgi var ama hiç heveslenmedim 6 günde çıkmaz en erken 9 diye biliyorum önceki gebeliğimde 9. günde öğrendimŞimdi gördüm. Aman uzak dur o testten. Geçen hafta herkes şahit yaptım o testten. her yaptığımda ikinci çizgiyi çok net çıkardı hamile olduğuma o kadar heveslendim ki sonra şak diye adet oldum adet olduğum günlerde dahi yaptım o testten o zaman bile ikinci çizgi çıktı. Doktora gittim gebelik falan olmadığını öğrendim. Bir daha asla almam dedim
Gecikme yaşamamanin nedeni ovulasyonla takip ettiğim için üstüne hep 14 saydım. Ama 10-11 de geldi kırmızılar.Maşallah ne güzel hic gecikme yasamamanda guzel bi durum inşallah en yakın zamanda güzel haberini aliriz
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahEvet haklısınız işte sabirsizlik biz kadınlardaama şimdi kan verdim hamileyim
İnşaAllah canım ama çok zor görülüyo çizgiler ben çok umutlanmak istemiyorum
Tamam çok teşekkür ederimRica ederim canım benim herhangi bir işlem uygularlarsa ben yine sana haber verir seni bilgilendiririm
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinTeşekkürler verdim hamileyim
Bakalım inşaAllah güzel haberler alırsın canım bizimlede paylaş sonucuKızlar bende sabah test yaptım normal kaset test yoktu evde erken gebelik testi yaptım mecbur herkesin olduğu gibi silik gibi bişi ama çok aşırı ince doktora gittim şimdi kan verdim yarına çıkar dedi ya geçen ay klomen kullandım ya kendimi inandıramadıgımdan reglim gelmiyor diye gittimADET düzensizliği için ne öneriyorsunuz yaa hormonların dengesini bozmadan düzelterek kullanabileceğim önerdiğiniz doğal şeyler var mı
Ay hiç deme bekleyebilirsem sonunda yapmayı düşünüyorum ama içimdeki ses salı günü doğum günüm o gün yap diyor