Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun, arada 1 hafta var gayet normal ben her zaman gecikmenin beklenmesinden yanayım, çünkü geç döllenme diye birşey var sonra kendinizi boşa üzüp stres yapıyorsunuz olacağı varsa da olmuyor. Sağlık ocağında kan verebilirsin canım hayırlı olsun 😍
Evet haklısınız işte sabirsizlik biz kadınlarda 🤣 ama şimdi kan verdim hamileyim 🥰

Şimdi gördüm. Aman uzak dur o testten. Geçen hafta herkes şahit yaptım o testten. her yaptığımda ikinci çizgiyi çok net çıkardı hamile olduğuma o kadar heveslendim ki sonra şak diye adet oldum adet olduğum günlerde dahi yaptım o testten o zaman bile ikinci çizgi çıktı. Doktora gittim gebelik falan olmadığını öğrendim. Bir daha asla almam dedim
Yaaa bende bu sabah yaptım hayalet çizgi var ama hiç heveslenmedim 6 günde çıkmaz en erken 9 diye biliyorum önceki gebeliğimde 9. günde öğrendim

Kızlar bende sabah test yaptım normal kaset test yoktu evde erken gebelik testi yaptım mecbur herkesin olduğu gibi silik gibi bişi ama çok aşırı ince doktora gittim şimdi kan verdim yarına çıkar dedi ya geçen ay klomen kullandım ya kendimi inandıramadıgımdan reglim gelmiyor diye gittim 😂 ADET düzensizliği için ne öneriyorsunuz yaa hormonların dengesini bozmadan düzelterek kullanabileceğim önerdiğiniz doğal şeyler var mı

Kızlar bende sabah test yaptım normal kaset test yoktu evde erken gebelik testi yaptım mecbur herkesin olduğu gibi silik gibi bişi ama çok aşırı ince doktora gittim şimdi kan verdim yarına çıkar dedi ya geçen ay klomen kullandım ya kendimi inandıramadıgımdan reglim gelmiyor diye gittim 😂 ADET düzensizliği için ne öneriyorsunuz yaa hormonların dengesini bozmadan düzelterek kullanabileceğim önerdiğiniz doğal şeyler var mı
Bakalım inşaAllah güzel haberler alırsın canım bizimlede paylaş sonucu

Kızlar ovulasyon testime baka bilirmisiniz galiba bugün de yumurtlama

Eklentiler

• IMG_20221020_143344.jpg
    IMG_20221020_143344.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 66
X