- 10 Ocak 2022
- 571
- 529
- 28
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #5.961
Yavrum pozitif anlamda konuştum bana pozitif gibi geldi çünkü inşallah öyledir teşekkür ediyorum ayrıca darısı basinaCanım negatif mi yoksa pozitif mi diyorsun? Amin. Tamam etiketlerim bildirimleri açabilirsin ama. Sen Şubat'ta da vardın öyle değil mi? Hatta hamileydim sankioff bende hatlar karıştı iyice cumartesi yada pazar günü test yapınca yazarım SerSemAl çokkk hayırlı olsun çok sevindim hamileliğine
Canım sanki ince bir çizgi var gibi görüyorum ben hayırlısı insallahKızlar günaydın az önce bende test yaptım size testin orjinal hali ve oynanmış halini attım siz görebiliyo musun bişeyler ben şaşı oldum resmenbugün döngümün 39. Günü
Sağol canım, Amin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun daYavrum pozitif anlamda konuştum bana pozitif gibi geldi çünkü inşallah öyledir teşekkür ediyorum ayrıca darısı basina
Aynı testten yaptım bende bat a 4 var hep bi sikik çizgi görüyor gibiyim ama bilmiyorum bak benimkilerde bunlarKızlar günaydın az önce bende test yaptım size testin orjinal hali ve oynanmış halini attım siz görebiliyo musun bişeyler ben şaşı oldum resmenbugün döngümün 39. Günü
İnşaAllah canım bakalım ama belim ağrıyo sanırım hastalanıcamCanım sanki ince bir çizgi var gibi görüyorum ben hayırlısı insallah
Acaba bu testlerden kaynaklı bişey mi canım boşuna umutlandırıyo belkideAynı testten yaptım bende bat a 4 var hep bi sikik çizgi görüyor gibiyim ama bilmiyorum bak benimkilerde bunlar
Kırmızı olan pozitif çizgisi, mavi olan testin kendi çizgisi gibi geldi bana yalnız testin kendi çizgisinde sorunYavrum pozitif anlamda konuştum bana pozitif gibi geldi çünkü inşallah öyledir teşekkür ediyorum ayrıca darısı basina
Belkide kendi çizgisi bende anlam veremedimAcaba bu testlerden kaynaklı bişey mi canım boşuna umutlandırıyo belkide
Biliyorum güzelim biliyorum. O zaman söylemiştim zaten zamanı değilmiş demekki yaşaman gerekiyormus yaşadın. Sağlıklı bir şekilde gebe kal ve kucağına al inşallah bizlerde şahit olalim mutlulugunaSağol canım, Amin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun dabiliyorsun iki gebelik sonlandırmak zorunda kaldık
Hayırlı sonuçların olsun bakalım bir daha testi tekrarlandığında görürüz herşeyi insallahKırmızı olan pozitif çizgisi, mavi olan testin kendi çizgisi gibi geldi bana yalnız testin kendi çizgisinde sorun
Sağol canım, sürekli söylüyorum ki güzel dualarınızı eksik etmeyin lütfen hep dualarınızda oluyumBiliyorum güzelim biliyorum. O zaman söylemiştim zaten zamanı değilmiş demekki yaşaman gerekiyormus yaşadın. Sağlıklı bir şekilde gebe kal ve kucağına al inşallah bizlerde şahit olalim mutluluguna
Ben 12 haftalık hamileyim hala daha adet sancim bel agrım var canım benim endişelenme herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun insallahİnşaAllah canım bakalım ama belim ağrıyo sanırım hastalanıcam
İnşallahHayırlı sonuçların olsun bakalım bir daha testi tekrarlandığında görürüz herşeyi insallah
Amin sağol canım ne bileyim işte herşeyi artık belirti halinde arar olduk vücudumuzda her tuvalete gittiğimde acaba hastalandım mı stresi varBen 12 haftalık hamileyim hala daha adet sancim bel agrım var canım benim endişelenme herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun insallah
Hayırlı olsun canımGünaydın kizlar 4 gün geciktim test silik şuanda ilkimdede aynı böyleydi ama kafama takılan ben tabi sabırsız geçen hafta kan vermiştim 0.200 çıkmıştı normal miEki Görüntüle 3148046
Beklicez o zaman mecbur canım gerçi benim bugün 39. Günün ama daha ne kadar beklenir bilmiyorumBelkide kendi çizgisi bende anlam veremedim
Kendini o strese sokma bebek varsa stresten etkilenir bebek yoksa pskolojik olarak kendini strese soktugun icin gecikme yaşarsın biliyorum beklemek zor ama sabır herşeyi ilaciAmin sağol canım ne bileyim işte herşeyi artık belirti halinde arar olduk vücudumuzda her tuvalete gittiğimde acaba hastalandım mı stresi var
Gecikmenmi var kuzumKızlar 10. Güne ulasirsam bende test yapacağım bunda.
Diğerlerinde hep adet gecikmesi bekledim, ondan hiç test yapamadım.
Evde bir sürü test birikti, ovulasyon testi yanında hediye gönderenlerden.
Çıkar yada çıkmaz tüketeyim testleri