Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrum pozitif anlamda konuştum bana pozitif gibi geldi çünkü inşallah öyledir teşekkür ediyorum ayrıca darısı basina

Ginnys Kuzum gittim geldim ben muane oldum ölçümlerine baktılar herşey yolunda ilerliyro çok şükür içinde bulunduğu sıvı yeterli bebek hareketli kalbi çok güzel atıyordu çok çok şükür kan aldılar 1 hafta sonra kan ile ultrasyona birlikte degerlendircekler

Kızlar günaydın az önce bende test yaptım size testin orjinal hali ve oynanmış halini attım siz görebiliyo musun bişeyler ben şaşı oldum resmen bugün döngümün 39. Günü
Aynı testten yaptım bende bat a 4 var hep bi sikik çizgi görüyor gibiyim ama bilmiyorum bak benimkilerde bunlar

Eklentiler

• 76A3F9AE-ABF7-455D-BA09-119D323A32D6.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 51
  • BE549615-144B-4342-BBD0-EFB2ECD508E0.jpeg
    72,9 KB · Görüntüleme: 48
Yavrum pozitif anlamda konuştum bana pozitif gibi geldi çünkü inşallah öyledir teşekkür ediyorum ayrıca darısı basina
Kırmızı olan pozitif çizgisi, mavi olan testin kendi çizgisi gibi geldi bana yalnız testin kendi çizgisinde sorun

Eklentiler

• IMG_20221020_113105.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 62
Sağol canım, Amin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da biliyorsun iki gebelik sonlandırmak zorunda kaldık
Biliyorum güzelim biliyorum. O zaman söylemiştim zaten zamanı değilmiş demekki yaşaman gerekiyormus yaşadın. Sağlıklı bir şekilde gebe kal ve kucağına al inşallah bizlerde şahit olalim mutluluguna

Biliyorum güzelim biliyorum. O zaman söylemiştim zaten zamanı değilmiş demekki yaşaman gerekiyormus yaşadın. Sağlıklı bir şekilde gebe kal ve kucağına al inşallah bizlerde şahit olalim mutluluguna
Sağol canım, sürekli söylüyorum ki güzel dualarınızı eksik etmeyin lütfen hep dualarınızda oluyum

Ben 12 haftalık hamileyim hala daha adet sancim bel agrım var canım benim endişelenme herşey olacağına varır hayırlısı neyse o olsun insallah
Amin sağol canım ne bileyim işte herşeyi artık belirti halinde arar olduk vücudumuzda her tuvalete gittiğimde acaba hastalandım mı stresi var

Kızlar 10. Güne ulasirsam bende test yapacağım bunda.
Diğerlerinde hep adet gecikmesi bekledim, ondan hiç test yapamadım.
Evde bir sürü test birikti, ovulasyon testi yanında hediye gönderenlerden.
Çıkar yada çıkmaz tüketeyim testleri

Amin sağol canım ne bileyim işte herşeyi artık belirti halinde arar olduk vücudumuzda her tuvalete gittiğimde acaba hastalandım mı stresi var
Kendini o strese sokma bebek varsa stresten etkilenir bebek yoksa pskolojik olarak kendini strese soktugun icin gecikme yaşarsın biliyorum beklemek zor ama sabır herşeyi ilaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…