Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendini o strese sokma bebek varsa stresten etkilenir bebek yoksa pskolojik olarak kendini strese soktugun icin gecikme yaşarsın biliyorum beklemek zor ama sabır herşeyi ilaci🌸🦋🤲🏻
Öyle tabiki kesin zaten yine stresten geçikti 39. Gün bugün hala gelen giden yok işte pco oldugum için yumurtlamaöda geç oluyo belki o etkilemiştir

Öyle tabiki kesin zaten yine stresten geçikti 39. Gün bugün hala gelen giden yok işte pco oldugum için yumurtlamaöda geç oluyo belki o etkilemiştir
Bendede pco mevcuttu gebelikten önce benim ilk gebeliğin 4. Ayda oldu çok şükür ama bunu 1 yıldan fazladır bekliyordum 1 düşük oldu sonra bu oldu çok şükür darısı sana ve tum isteyenlere insallah

Ginnys Ginnys Kuzum gittim geldim ben muane oldum ölçümlerine baktılar herşey yolunda ilerliyro çok şükür içinde bulunduğu sıvı yeterli bebek hareketli kalbi çok güzel atıyordu çok çok şükür kan aldılar 1 hafta sonra kan ile ultrasyona birlikte degerlendircekler
Öncelikle çok şükür sevindim senin adına.öğrenmiştir oldum nasıl diye kan alıyorlar yani bu konularda bilgisizim iyi oldu duyduğum tesşekkür ederim 🌸

Bendede pco mevcuttu gebelikten önce benim ilk gebeliğin 4. Ayda oldu çok şükür ama bunu 1 yıldan fazladır bekliyordum 1 düşük oldu sonra bu oldu çok şükür darısı sana ve tum isteyenlere insallah
İnşaAllah darısı bizim başımıza peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ve ekstra bişey yaptın mı pco var diye
Kaç günde bir adet oluyorsun ki
Canım genelde 35-37-38 falan

İnşaAllah darısı bizim başımıza peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ve ekstra bişey yaptın mı pco var diye

Canım genelde 35-37-38 falan
3 gün önceden hissettim ben çok bulantim vardı ve sancim vardı 3 gün önce test yaptım silik cikti resmini yükledim bakarsın canım pco içinde kilima dikkat ettim beslenmeme dikkat ettim ekstra başka hic bisey yapmadım ve bi ilaç kullanmadim

Eklentiler

• 20220824_091658.jpg
    20220824_091658.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 44
28 günde bir oluyodum ama dabi pco olduğu icin bazen 30 bazen 37 oluyodu
Sen yine tam ayında oluyomuşsun canım benim genelde çok nadir ayında olmam ya 35-37-38
Bide benim korundugum dönemlerde gecikmem hic olmuyordu korunmayı bıraktığım an gecikmelerin basliyodu
Neden acaba öyle oluyodu ilaçla mı korunuyodun eşin mi korunuyodu yoksa canım

Test varsa elinde tekrarlarsın bakalım yarın falan koyulaşacakmı
Var bakalım 2 gün sonra tekrar denerim tabi hastalanmazsam

kızlar ben hala adet olmadım bu takvime göre acaba ayın 9 unda yumurtam çatlamış olabilirmi çünkü dün gece saat 3 te 1 damla kahverengi 1 damla kadarda toz pembe bi akıntı geldi sabah uyandım kupkuru ve akıntım beyaz sulu acaba yerleşme olabilirmi daha önce hiç yerleşme yaşamadım birdaha ne zaman test yapayım

Eklentiler

• B81378F3-10C6-4B00-8407-74AA1049576C.png
    B81378F3-10C6-4B00-8407-74AA1049576C.png
    131,3 KB · Görüntüleme: 41
Sen yine tam ayında oluyomuşsun canım benim genelde çok nadir ayında olmam ya 35-37-38

Neden acaba öyle oluyodu ilaçla mı korunuyodun eşin mi korunuyodu yoksa canım

Var bakalım 2 gün sonra tekrar denerim tabi hastalanmazsam
Prezervatif ile korunuyorduk korunma olunca hic gecikmezdi 28 günde en fazla 29 gunde bir olurdum korunmayı bırakınca 3 gün 2 gün sonra 10 gün 13 gün falan gecikme yaşıyordum

Prezervatif ile korunuyorduk korunma olunca hic gecikmezdi 28 günde en fazla 29 gunde bir olurdum korunmayı bırakınca 3 gün 2 gün sonra 10 gün 13 gün falan gecikme yaşıyordum
Anladım canım ne güzel artık bunlardan kurtulmuş bebeğine kavuşmussun rabbim kucagınada almayı nasip etsin bi gün bizde buraya pozitif haberleriyle geliriz inşaAllah bakalım

X