Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal kaset testler 4 5 gün öncesinde belli ediyor du. normalde gebeliği test yaptım negatif bu ay da yok sanırım.

Aynı durumdayız sanırım benim ilaçta 2 şer tane sabah öğlen akşam eğer etki etmezse değiştirecek ama direniyorum kullanmamak için inşallah bir an önce geçer bu arada yarın bana ikili test nasıl yapılıyor ve neler bakılıyor yazarmışım biraz merak ediyorım.tabi kendini iyi hissedersen çünkü şöyle bende artık sürekli giremiyorum bulantıyla baş etmekten arada bakıp çıkıyorum bildirim varsa açıyorum çünkü iyi değilim dinleniyorum sende dinlenmek istersin diye düşünüyorum sen nezaman rahat hissedersen test konusunda banada yaz inşallah güzel haberler alırsın

BY2015 Kuzum senin testinde bozuk diyosun ama çizgi bu kadar net olur mu bilemedim hakkında hayırlısı inşallah etiket yapmayı unutma bildirim gelmiyor bana
Canım negatif mi yoksa pozitif mi diyorsun? Amin. Tamam etiketlerim bildirimleri açabilirsin ama. Sen Şubat'ta da vardın öyle değil mi? Hatta hamileydim sanki off bende hatlar karıştı iyice cumartesi yada pazar günü test yapınca yazarım SerSemAl çokkk hayırlı olsun çok sevindim hamileliğine

Onu dünden yazmıştım yaa neyse canım hayırlısı olsun gelecek aya inşallah
Evet canım dünden yazdığını fark ettim ama olay geçen hafta yaşandı vay be bir hafta olmuş bile kendimi hamile sanıyordum nasıl umutlanmıştım ana hayırlısı olsun hepimizin gönlüne göre olsun inşallah çok teşekkür ederim desteğin için

Days comfort erken gebelik testi
Şimdi gördüm. Aman uzak dur o testten. Geçen hafta herkes şahit yaptım o testten. her yaptığımda ikinci çizgiyi çok net çıkardı hamile olduğuma o kadar heveslendim ki sonra şak diye adet oldum adet olduğum günlerde dahi yaptım o testten o zaman bile ikinci çizgi çıktı. Doktora gittim gebelik falan olmadığını öğrendim. Bir daha asla almam dedim

Rica ederim canım

Canım sen Beta HCG testi yaptırdın mı?

Günaydın kizlar 4 gün geciktim test silik şuanda ilkimdede aynı böyleydi ama kafama takılan ben tabi sabırsız geçen hafta kan vermiştim 0.200 çıkmıştı normal mi

Geçende doktorun biri diyordu, bulantısı olan gebeler zencefil çayı içsin diye. Ama taze zencefili dilimleyip de demliyorsun kuzum. Taze zencefil alsın eşin aktardan falan onu iç bakalım iyi gelir inşallah. Beslenmene dikkat et kuzunun sana ihtiyacı var

Kızlar günaydın bu sabah lavaboya gittim akıntım vardı daha belirgin ve açık pembe tonu iplik iplik koyu geçişli pembe lekelenmem oldu. Ama hiç ağrım olmadı regl öncesi ağrısı gibi geliyor sanırım yavaş yavaş

Zencefil kullanıyorum bende çatını yapıyprım ama. Ne fayda bulantı gelince gitmiyor valla çok fena

Günaydın kizlar 4 gün geciktim test silik şuanda ilkimdede aynı böyleydi ama kafama takılan ben tabi sabırsız geçen hafta kan vermiştim 0.200 çıkmıştı normal miEki Görüntüle 3148046
Hayırlı olsun, arada 1 hafta var gayet normal ben her zaman gecikmenin beklenmesinden yanayım, çünkü geç döllenme diye birşey var sonra kendinizi boşa üzüp stres yapıyorsunuz olacağı varsa da olmuyor. Sağlık ocağında kan verebilirsin canım hayırlı olsun

Tamam kuzum Şimdi gidiyorum dönünce yazarım

Şuan daha sıvılaştı ped taktım 1-2 damla gelmiş peçeteyle silince daha yoğun sıvılaşmış gördüm açık kırmızı sanırım bu ay elendim gibi duruyor.

Kızlar günaydın az önce bende test yaptım size testin orjinal hali ve oynanmış halini attım siz görebiliyo musun bişeyler ben şaşı oldum resmen bugün döngümün 39. Günü

Eklentiler

• 7A110F5B-8D26-491E-B17C-00834DA1E6C3.png
    578,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 0ACA755B-EB9E-44CA-A518-4C45BF21653C.png
    627,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…