- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #5.921
Evet içimiz kıpır kıpır ve bence adete 6 gün kala olanlar biraz daha mantıklı ama 10 gün kala silik çizgi ile öğrenende var kafam karışık ama adet gününe kadar hicbir test yapmamaya yemin ettim bekliyorumValla bana da erken geldi benim testte de yazıyor o ama saçma geldi 10 gün bile az ama insan dayanamıyor
Days comfort erken gebelik testihadi testmiş o çok erken geldi bana da
Bende hep söz veriyorum kendime 10 gün kala söz bitiyorEvet içimiz kıpır kıpır ve bence adete 6 gün kala olanlar biraz daha mantıklı ama 10 gün kala silik çizgi ile öğrenende var kafam karışık ama adet gününe kadar hicbir test yapmamaya yemin ettim bekliyorum
O test bende de var ama 5 gün çok erken doğru sonuç vereceğini sanmıyorumDays comfort erken gebelik testi
Yani bana da çok iddialı geldiO test bende de var ama 5 gün çok erken doğru sonuç vereceğini sanmıyorum
Benim 10 gün kaldıBende hep söz veriyorum kendime 10 gün kala söz bitiyor
Dayanabileyim kadar dayanicam yani benBenim 13 test için son 3 sayıyorum
AaaHellloooouzun bir aradan sonra (benim için aşırı uzun oldu ) yazmaya fırsat bulabildim.
Maalesef ama maalesef hala adet olmuş değilim. Testlerde negatif çıkıyor. Doktora da teee geçen hafta pazartesi gidip başlayacaktık tedaviye ama gel gör ki adet olamadım. Bi kaç güne kan vereceğim bakalım ne olacak. Tüm sonuçlara hazırlıklı olmakla birlikte neşemiz yerinde
Dayan dayan garanti sonuç olur kendini yormazsın ben bu ay hissediyorum olacak diye o yüzden sabırsızlanıyorum yumurtlama takibi yaptım değerlendirdim daha da olmazsa zaten benim gibi anneyi kaçırır şansına küssünDayanabileyim kadar dayanicam yani ben
Benimde jelimsi akıntı geldiği gun ve sonrası inan hangisinde ne ara çatladı yumurta bilmiyoru
Erken gebelik testleri çıkabilir ama yumurtlamadan ziyade dollenmenin gerçekleştiği günden itibaren 10 gün sonra diyorlar yani 27-28 i daha dogru sonuç çıkabilir.14 ü yumurtlamamdı 24 test yapsam çıkar dimi kızlar bu ay çok ümitli ve sabırsızım
27-28 ine kadar çatlamam inşallahErken gebelik testleri çıkabilir ama yumurtlamadan ziyade dollenmenin gerçekleştiği günden itibaren 10 gün sonra diyorlar yani 27-28 i daha dogru sonuç çıkabilir.
Ertesi gün çatlama oldu ama bu mantıkla 25 i sonuç alabilirim gibiErken gebelik testleri çıkabilir ama yumurtlamadan ziyade dollenmenin gerçekleştiği günden itibaren 10 gün sonra diyorlar yani 27-28 i daha dogru sonuç çıkabilir.
Bebeğim kesemizi gördün kasım 8 de kalp atışımıza gideceğiz bebeği görmeye çarpması direk kalp atışı için gelin dedi stres olmayın falan dedi bizde tamam dedik bekliyoruz bende aşırı mide bulantıları var onun için ilaç verdi kullanmayacağım hemen ama yinede bulunmasını istedik rapor verdi evde yat dinlen ve diren dedi ilaç almamak için en masum gebelik için uygun ilaç bile bir nebze risklidir dedi bende yatıyorum valla yemek yemiyorum midem bulanıyor sudan bile aZıcık deneme yapıyorum zencefilli Su fln gibi bakalımGinnys canim senin son durumun ne çok takıp edemedim kusura bakma
Ben 12. Haftaya girdim ve bulantim hic ama hiç geçmedi çok kötü benimde bulantı hapı verdi gece 2 tane iç dedi iyi gelmezse sabah bidaha iç akşam bidaha iç günde 4 defa içebilirsin dedi ben geceleri 1 tane tek içiyorum ama yok fayda etmiyor kuralına göre içmek lazım sanırım ama bende guvenemiyorum bide troid cıktı sabah ac karınla onu içiyorum zaten e üstüne kahvaltıdan sonra vitamin içiyorum mide oluyo çorba. Benimde sudan bile midem bulaniyo çok zor bi durum umarım yakın zamanda geçer tatlı zorluklar bunlarBebeğim kesemizi gördün kasım 8 de kalp atışımıza gideceğiz bebeği görmeye çarpması direk kalp atışı için gelin dedi stres olmayın falan dedi bizde tamam dedik bekliyoruz bende aşırı mide bulantıları var onun için ilaç verdi kullanmayacağım hemen ama yinede bulunmasını istedik rapor verdi evde yat dinlen ve diren dedi ilaç almamak için en masum gebelik için uygun ilaç bile bir nebze risklidir dedi bende yatıyorum valla yemek yemiyorum midem bulanıyor sudan bile aZıcık deneme yapıyorum zencefilli Su fln gibi bakalım
Hadi inşallah olur yoksa dediğin gibi kendi kaybederDayan dayan garanti sonuç olur kendini yormazsın ben bu ay hissediyorum olacak diye o yüzden sabırsızlanıyorum yumurtlama takibi yaptım değerlendirdim daha da olmazsa zaten benim gibi anneyi kaçırır şansına küssün
Beklemek çok zor27-28 ine kadar çatlamam inşallahteşekkür ederim