Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bana da erken geldi benim testte de yazıyor o ama saçma geldi 10 gün bile az ama insan dayanamıyor
Evet içimiz kıpır kıpır ve bence adete 6 gün kala olanlar biraz daha mantıklı ama 10 gün kala silik çizgi ile öğrenende var kafam karışık ama adet gününe kadar hicbir test yapmamaya yemin ettim bekliyorum🙈🙈

Hellloooo 🥰😍 uzun bir aradan sonra (benim için aşırı uzun oldu 🤣🤣) yazmaya fırsat bulabildim.
Maalesef ama maalesef hala adet olmuş değilim. Testlerde negatif çıkıyor. Doktora da teee geçen hafta pazartesi gidip başlayacaktık tedaviye ama gel gör ki adet olamadım. Bi kaç güne kan vereceğim bakalım ne olacak. Tüm sonuçlara hazırlıklı olmakla birlikte neşemiz yerinde 🤗🤗
Aaa 😳😳 ay inşallah geç döllenme falandır bebiş size helloooo der bir bakarsın ay ne güzel olur 😍😍😍
Sonuçtan haberdar et mutlaka canım ☺️🙏

Ginnys Ginnys canim senin son durumun ne çok takıp edemedim kusura bakma
Bebeğim kesemizi gördün kasım 8 de kalp atışımıza gideceğiz bebeği görmeye çarpması direk kalp atışı için gelin dedi stres olmayın falan dedi bizde tamam dedik bekliyoruz bende aşırı mide bulantıları var onun için ilaç verdi kullanmayacağım hemen ama yinede bulunmasını istedik rapor verdi evde yat dinlen ve diren dedi ilaç almamak için en masum gebelik için uygun ilaç bile bir nebze risklidir dedi bende yatıyorum valla yemek yemiyorum midem bulanıyor sudan bile aZıcık deneme yapıyorum zencefilli Su fln gibi bakalım

Bebeğim kesemizi gördün kasım 8 de kalp atışımıza gideceğiz bebeği görmeye çarpması direk kalp atışı için gelin dedi stres olmayın falan dedi bizde tamam dedik bekliyoruz bende aşırı mide bulantıları var onun için ilaç verdi kullanmayacağım hemen ama yinede bulunmasını istedik rapor verdi evde yat dinlen ve diren dedi ilaç almamak için en masum gebelik için uygun ilaç bile bir nebze risklidir dedi bende yatıyorum valla yemek yemiyorum midem bulanıyor sudan bile aZıcık deneme yapıyorum zencefilli Su fln gibi bakalım
Ben 12. Haftaya girdim ve bulantim hic ama hiç geçmedi çok kötü benimde bulantı hapı verdi gece 2 tane iç dedi iyi gelmezse sabah bidaha iç akşam bidaha iç günde 4 defa içebilirsin dedi ben geceleri 1 tane tek içiyorum ama yok fayda etmiyor kuralına göre içmek lazım sanırım ama bende guvenemiyorum bide troid cıktı sabah ac karınla onu içiyorum zaten e üstüne kahvaltıdan sonra vitamin içiyorum mide oluyo çorba. Benimde sudan bile midem bulaniyo çok zor bi durum umarım yakın zamanda geçer tatlı zorluklar bunlar😊 bende yarın kontrole gidicem ikili tarama yapılacak sanirim

Dayan dayan garanti sonuç olur kendini yormazsın ben bu ay hissediyorum olacak diye o yüzden sabırsızlanıyorum yumurtlama takibi yaptım değerlendirdim daha da olmazsa zaten benim gibi anneyi kaçırır şansına küssün 😂😂😂
Hadi inşallah olur yoksa dediğin gibi kendi kaybeder🙈🤣🤣

X