- 31 Ağustos 2012
- 21.768
- 35.081
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #5.901
Doktor nasıl böyle emin konusabilmis16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa
Canım anlamadım 14 ekimde sen adet oldun mu kuzum yoksa olmadın mı kuzum16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa
Aaay inşallah bende senin gibi olurum birimde 2 diyebiliriz hatta biri yumurtlamadan 3Bizde 2 günü değerlendirdik ama bu ay teste pozitifi gördüm.İnş senin de öyledir guzel haberi alırsın
amiiin ya inşallahYumurtlamadan 2 gün önce ve sonra benimde inşallah olur hayırlı haberler alırız
Canım sen belki kimyasal gebelik geçirmişsindir, inşallah gelecek ay olurAynen ben normal kaset yaptım çift çizgi gördüm boşuna sevindim tedbirli olmakta fayda var
HelllooooGeçen ayda on beşinde olmuştum canım işte yine 26 günde olmuş oldum.
Ekim ayını kapatanlar olarak Kasım da toplanmaya başladık bile biz
Yeni bat tarihin belli olduysa sen de katıl aramıza
Gittim zaten canım :) bildiğin adet oldum :) testler hatalı bir daha asla erken gebelik testi sokmam evime. Bu son olduCanım doktora gitsene
Yok yok değil anında gittim doktora gebelik falan yoktu erken gebelik testlerinin gazabına uğradım sadece asla almam bir daha erken gebelik testiKimyasal gebelik olabilir mi acaba
Onu dünden yazmıştım yaa neyse canım hayırlısı olsun gelecek aya inşallahGittim zaten canım :) bildiğin adet oldum :) testler hatalı bir daha asla erken gebelik testi sokmam evime. Bu son oldu
Bende onu hesaplıyorum erken testte çıkar herhalde... İnternetten aldım geldi bugün üstünde ilişkiden 5 gün sonra %98.9 doğru sonuç yazıyor mümkün mü böyle bişey hiç sanmıyorum14 ü yumurtlamamdı 24 test yapsam çıkar dimi kızlar bu ay çok ümitli ve sabırsızım
hadi testmiş o çok erken geldi bana daBende onu hesaplıyorum erken testte çıkar herhalde... İnternetten aldım geldi bugün üstünde ilişkiden 5 gün sonra %98.9 doğru sonuç yazıyor mümkün mü böyle bişey hiç sanmıyorum
öyle durumlarda doktorumun dediği düşük yapmış olmanız canım ama bu kötü değil sağlıksız bir gebeliğin başlamadan vücut tarafından atılması. hamile kalmışsın demekki inşallah bir sonraki sağlıklı olur tutunur ve sağlıkla da kucağına gelirAynen ben normal kaset yaptım çift çizgi gördüm boşuna sevindim tedbirli olmakta fayda var
Yok geçen ay en son 14 Eylül de oldumCanım anlamadım 14 ekimde sen adet oldun mu kuzum yoksa olmadın mı kuzum
Canım eşimin bi sorunu yoktu aynen bende de bi sorun yoktu kist vs yok dedi fakat bi korona geçirdim ben sağlıkçıyım ondan berri biraz bağışıklığım düştü b12 m falan düşmüştü tedavi gördüm bazen adetim düzensiz o yüzden bilmiyorum yaa yarın 13:40 a başka bi doktora randevu aldım umarım iyi geçer her şey Rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorumDoktor nasıl böyle emin konusabilmis
Eşin de test yaptırdı mi ? İkisine bakarak mi böyle emin konuştu ?
O biraz zor sanki 5 gün ama 10 günden sonra çıkıyor diyen varBende onu hesaplıyorum erken testte çıkar herhalde... İnternetten aldım geldi bugün üstünde ilişkiden 5 gün sonra %98.9 doğru sonuç yazıyor mümkün mü böyle bişey hiç sanmıyorum
Ayy baya olmuş canım benim sat 23 Eylül bat 21 ekim ama bilmiyorum hamilelik olmaz gibi geliyorYok geçen ay en son 14 Eylül de oldum
Yani benim için dedim 21 ekim hamilelik olmaz gibi geliyor: gidip test ver mutlaka canım inş gebeliktirAyy baya olmuş canım benim sat 23 Eylül bat 21 ekim ama bilmiyorum hamilelik olmaz gibi geliyor
Valla bana da erken geldi benim testte de yazıyor o ama saçma geldi 10 gün bile az ama insan dayanamıyorhadi testmiş o çok erken geldi bana da
Benimde yoktur canım yaa bu aydan ümidim kalmadı artık napalım Allah’ın vardır bi bildiğiYani benim için dedim 21 ekim hamilelik olmaz gibi geliyor: gidip test ver mutlaka canım inş gebeliktir