Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy bugün başlıyorum kuzumm 🙈🙈🙈😍
Tahminimce pozitifi pazar ya da pazartesi falan görürüm. Önümüzdeki hafta Ekim ayının çalışmaları tamamlanır yani sonrasında yine kafamıza göre takılır bat günü bekleriz artık 🤣🤣🤣

Sen nasıl yapacaksın? Ovu donemine kadar mı gün aşırı gideceksin yoksa bata kadar durmak yok yola devam mı? 😄😄😄
Ayy hadi bakalımmm💃🏼💃🏼💃🏼

Ovü geldi sayılır zaten de 1 hafta daha kesin gün aşırı devam ederim sonrasına bakcaz. Düne kadar bata kadar gün aşırı diyodum da yoruldum galiba😂😂😂🙈🙈🙈 bana belli olmaz

haklısın ınsanlar cok bencıl banada soran cok oluyor ,
benden on yas kucukler anne oldu, cocukluklarını bıldıgım kısılerın ıkıncı bebeklerı oldu..
bende cok uzuldum zaman zaamn agladım, sabırsızlandım ..
bakma boyle konusuyorum ama bu da sanırım uzun zaman olmasından kaynaklı, çünkü elımden gelenı yaptım nasıp olmayınca olmuyor.. Rabbıme bıraktım en ıyısını o bılır.
ınsallah hepımıze saglıkla gelsın yavrularımız. uzme kendını canım
İnşaAllah canım tabiki öyle rabbimden başka sığınacağımız bi liman yok geçiktiriyorsa güzelleştiriyodur bizden istediği sabır onu başarıcaz inşaAllah 🙏🏻

Kızlar bişe sorcam adete 13 gün mu ne var benim yumurtlama dan sonra sivilce bastı yüzümü sizce bu bı işaret mi çünkü hiç bu kadar erken olmaz

Ayy hadi bakalımmm💃🏼💃🏼💃🏼

Ovü geldi sayılır zaten de 1 hafta daha kesin gün aşırı devam ederim sonrasına bakcaz. Düne kadar bata kadar gün aşırı diyodum da yoruldum galiba😂😂😂🙈🙈🙈 bana belli olmaz

Ooo haydi bakalım attığınız gol olsun kuzum 😄😄😄 şurada yeni batlara ne kaldı 😍😍

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi K kubrahanm kızlar ben dokuz senelik evliyim benim yaşadığım mahalle baskısını düşünün artık 😄😄 bir yerden sonra sallamamayı öğreniyor insan. Çocuğumuz daha önceden olup da hiç hazır değilmişim demektense ya da hayırsız evlat olmasındansa varsın bekleyelim geç olsun ama temiz olsun benim duam hep odur.
🙏😇💙

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi K kubrahanm kızlar ben dokuz senelik evliyim benim yaşadığım mahalle baskısını düşünün artık 😄😄 bir yerden sonra sallamamayı öğreniyor insan. Çocuğumuz daha önceden olup da hiç hazır değilmişim demektense ya da hayırsız evlat olmasındansa varsın bekleyelim geç olsun ama temiz olsun benim duam hep odur.
🙏😇💙
Öyle kuzum gerçekten.
Rabbim hayirlisini versin herşeyin 💜🤲
Evet ben o sallama kismindayim sanırım artık

Valla bende şu an senin durumundayım 😂😂 eşim yuzune ne oldu senin diyor ağrılı bir de bir tanesi inşallah işaret dir
Ay İnşaAllah 🤲 kizzz valla bı acayip hallerde yım 🤣🤣🤣🤣ne bilem bı tuhaf o sarı akıntı devam ediyo ama ıslak gene hani bu ay sadece 4 kez şey oldu maça çıktık 🤣🤣🤣🤣ne bilem tuttu mu ki aceba hani kokuda yok sarı sulu akıntı geliyore🤪umutlanmakta istemiyorum amaaaa ya tuttuysaaa,hayırlısı ya ara ara sancı var ama okadarcik başkada belirti vs yohhhhhhk

Canlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok 🤷🏻‍♀️
Anam ben bugün baktimda benim 11 gün kalmış bata 13 sanıyorum meğer öyle değilmiş dedim ya sivilcelenme var o da yumurtlama dan hemen sonra başladı ne bilem hafif akıntı sarı sulu kokusuz ve kasıklarda ara ara batma sancı vs başkada tık yok🤪

Anam ben bugün baktimda benim 11 gün kalmış bata 13 sanıyorum meğer öyle değilmiş dedim ya sivilcelenme var o da yumurtlama dan hemen sonra başladı ne bilem hafif akıntı sarı sulu kokusuz ve kasıklarda ara ara batma sancı vs başkada tık yok🤪
Canım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyor 🙏😍 sarı sulu akıntı özellikle 🤗 erken test yapmayı düşünüyor musun

X