- 20 Ağustos 2022
- 3.899
- 3.317
- Konu Sahibi mucizeOldu
Ayy inşallahHoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallahHoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ay
Canım beni de ekler misin 4 Ekim ❤
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim N Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim @merve_eymen 5 Ekim @LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim K kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim
Geçen ay bende çok çok akıntı vardı süt renginde sıvıyla beraber testlerin silikti hep kan verdim 1.20 çıktı sonra 0 oldu yani o belli olmuyor hamile değildim benHiç sanmıyorum ya tutanlarda hep akıntı varmış bende hiç yok
Merhaba 8 Ekim eklermisiniz
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim N Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim @merve_eymen 5 Ekim @LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim K kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim
neden pekı ?
regl sonrasında 14.gün degıl mı?
ozaman yumurtlama olur ıse ne olacak
Sperm hızı ya da sayısı ile ilgili sorun falan mı var? Sebebini söylemedi mi canım ilk defa duyuyorum.
Hayır hiç bişey demedi 12. Gün kendi tekrar kontorole çağırdı o zamana kadar 1 defa olucka dedi eşimin sperm sayısına falanda bakmadı yani öyle bi testte istemediİlk defa duydum Ama bildiği bişey vardır ki ondan demiştir peki sonrasında ona bişey dedi mi canım
tedavı mı goruyorsunuz peki ?Hayır hiç bişey demedi 12. Gün kendi tekrar kontorole çağırdı o zamana kadar 1 defa olucka dedi eşimin sperm sayısına falanda bakmadı yani öyle bi testte istemedi
Klomen tedavisi görüyorum canım 2. Ayım butedavı mı goruyorsunuz peki ?
bende 2 kere femara kullandım ama doktor bana hıc ılıskı ıcın su gune kadar bekle demedı canım tuhaf geldi..Klomen tedavisi görüyorum canım 2. Ayım bu
Banada tuhaf geldi sonuçta yumurtlamanın 3 gün öncesi ilişki öneriyo çoğu doktor bu bana sadece 1 defa dedi acaba cumartesi gittiğimde çatlatma iğnesi vurucak diye eşimin sperleri biriksin diye mi böyle bişey yaptı acaba anlamadım bakalım cumartesi belli olur herhaldebende 2 kere femara kullandım ama doktor bana hıc ılıskı ıcın su gune kadar bekle demedı canım tuhaf geldi..
normalde cok fazla belleyen spermın işlevi iyi olmuyor ,o yüzdenBanada tuhaf geldi sonuçta yumurtlamanın 3 gün öncesi ilişki öneriyo çoğu doktor bu bana sadece 1 defa dedi acaba cumartesi gittiğimde çatlatma iğnesi vurucak diye eşimin sperleri biriksin diye mi böyle bişey yaptı acaba anlamadım bakalım cumartesi belli olur herhalde
Off valla canım hiç bilmiyorum kafamda iyice karıştı bu süreç çok zor bi süreç herkes soruyo bebek ne zaman diye bütün arkadaşlarım arka arkaya hamile kaldı bi tek ben kaldım şimdi onlarla görüşmek bile istemiyorum moralim bozuluyo geröekten psikolojik olarak çok kötüyümnormalde cok fazla belleyen spermın işlevi iyi olmuyor ,o yüzden
gun asırı ılıskı onerıyor doktorlar..
hatta bana adete 5gun kalana kadar ılıskıye devam et demıstı arkadan gelebılecek yumurtalar ıcın
üzme kendını boyle yaparsan daha cok stres olursun ve buda gebelıge en buyuk engel..Off valla canım hiç bilmiyorum kafamda iyice karıştı bu süreç çok zor bi süreç herkes soruyo bebek ne zaman diye bütün arkadaşlarım arka arkaya hamile kaldı bi tek ben kaldım şimdi onlarla görüşmek bile istemiyorum moralim bozuluyo geröekten psikolojik olarak çok kötüyüm
Daha yeni evli sayılırım 1.5 senelik evliyim ama işte bu toplum yüzünden benim psikolojim bozuluyo sürekli sorulunca veya bi gittiğimde yerde bebek muhabetleri açılınc sanki kendimi böyle sorunlu gibi hissediyorum bide olur olur diye teselli veriyolar ya böyle hani sanki senelerdir olmuyomuş gibi daha çok sinirlerim bozuluyoüzme kendını boyle yaparsan daha cok stres olursun ve buda gebelıge en buyuk engel..
ne kadardır denıyorsunuz? kac yıllık evlısın?
topluma bakma sen, bırıncıyı yapsan ıkıncıyı sorarlar...Daha yeni evli sayılırım 1.5 senelik evliyim ama işte bu toplum yüzünden benim psikolojim bozuluyo sürekli sorulunca veya bi gittiğimde yerde bebek muhabetleri açılınc sanki kendimi böyle sorunlu gibi hissediyorum bide olur olur diye teselli veriyolar ya böyle hani sanki senelerdir olmuyomuş gibi daha çok sinirlerim bozuluyo
Ekliyorum canım hoşgeldin uğur getirsin bu ayCanım beni de ekler misin 4 Ekim ❤
Ekliyorum canm hoşgeldin uğur getirsin bu ayMerhaba 8 Ekim eklermisiniz
Klomen kullandım bu 2. Yan etkileri olduğunu duyunca da çok üzüldüm inşallah bu sefer olmuştur yumurtlamadan önceki günü ve diğer 3 günü değerlendirdik. Siz de dua edinGeçen ay bende çok çok akıntı vardı süt renginde sıvıyla beraber testlerin silikti hep kan verdim 1.20 çıktı sonra 0 oldu yani o belli olmuyor hamile değildim ben
Evet öyle tabiki ama keşke insanlar sorarken biraz düşünerek sorsalar veya davransalar siz yine çok sabırlısınız ne güzel bakın onca şeye rağmen hala bana umut veriyosunuz daha bunlarım hiç biri benim başıma gelmemişken ben bu kadar sabırsızım aslında kendime çok kızıyorum içimden de diyorum belki rabbim beni sınıyo acaba istan edicek mi diye ama işte bide rahatlata bilsem kendimi düşünmesem belki daha güzel olucak .. rabbim hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda inşaAllah canımtopluma bakma sen, bırıncıyı yapsan ıkıncıyı sorarlar...
ınsanoglu böyle..
ben 4 senelık evlıyım, 3 yıldır cocuk beklıyoruz.. ıkı asılama oldum bırı kımyasal oldu dıgerı negatıf..
bu sene tam tup bebek deeneyeceken dıs gebelık gecırdım..
nasıp yanı Allahım herseyın hayırlısını versın, beklıyoruz sabırla dua edıyoruz , veren o..
Rabbım daha fazla bekletmesın, kendını uzme ınsanogluna yaranamazsın, nasipten öteye geçilmiyor.
haklısın ınsanlar cok bencıl banada soran cok oluyor ,Evet öyle tabiki ama keşke insanlar sorarken biraz düşünerek sorsalar veya davransalar siz yine çok sabırlısınız ne güzel bakın onca şeye rağmen hala bana umut veriyosunuz daha bunlarım hiç biri benim başıma gelmemişken ben bu kadar sabırsızım aslında kendime çok kızıyorum içimden de diyorum belki rabbim beni sınıyo acaba istan edicek mi diye ama işte bide rahatlata bilsem kendimi düşünmesem belki daha güzel olucak .. rabbim hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda inşaAllah canım