- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Hic bilmiyorumValla canım ben yurt dışındayım burda bende farklı bi marka kullanıyorum aklıma düşürdün acaba bu iyimidir ki
Yeni mi evlisinİnşallah hepimizin son beklediği ay olur kavuşuruzValla erken öğrenenler var bir umut işte yapıyorsun test pozitifi göreyim iki tarafında ilk torunu herkes bir adak veriyor gebelik testlerimi bırak böbreklerini verirler yani
Yok yani yeni sayılmaz 2 seneyi geçti 1 seneden fazladır korunmuyoruz testler temiz bir sıkıntı yok ama sonuçta yokYeni mi evlisinamin canım inşallah ayyy ne ballı bi bebiş olur o varyaa
Kendine kötüyü çağırma canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bi bebiş nasip etsinHic bilmiyorumkendi kendime senaryolar yazmaya basladim doktor bu ayda deneyin olmazsa gel hormonlara.bakalim dedi kurtajdan sonra adetim 24 gune dustu bazi yerlerde saglikli olmadigi yaziyor icim icimi yiyor valla
Sen kendin mi korundun. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsinYok yani yeni sayılmaz 2 seneyi geçti 1 seneden fazladır korunmuyoruz testler temiz bir sıkıntı yok ama sonuçta yokValla daha olmadan beşiği var battaniyeleri kitapları oyuncakları çok istedikleri için beğendikleri herşeyi alıyorlar inşallah kendisi de aramıza katılırsa ballı bir bebiş olacak sen kaç senelik evlisin ne zamandır istiyorsun
Yok eşim korundu ama ilk 6 aydı bir buçuk senedir her ay bu ay oldu kesin diyorumSen kendin mi korundun. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsinbizdede hem annemgil hem kaynanamlr çok istiyor benim 2. Olacak 4 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kalmıştım Bi oğlum var canm. Bende 1-2 ay ama 1 kutu hap kullandım bıraktım ondan sonradır 1.5 yıl oldu ama bekliyorum mucizemi
AminnnYok eşim korundu ama ilk 6 aydı bir buçuk senedir her ay bu ay oldu kesin diyorumÇok şükür oğlun var yani hamile kalma konusunda bir sıkıntın yok inşallah kardeşi de olur bu ay
Gittim canım çikolata kisti var bir yumurtalığımda ama biri düzenli yumurtlama yapıyor takip etti çok iyi dedi ama olmuyor işte adetimde düzenli gün sekmezAminnnRabbim herkesin kucağını doldursun ben yaştan (ben 33-eşim45)ve çocuk tek olduğundan dolayı sorun ediyorum çok yalnız çocuğum burda kimse de yok arkadaşı yok bi kardeşi olsa hem oyun arkadaşı olur doktora gittin mi canm sen
Evet muhtemelen öyle ama ben yapsam mesela ve saklasam eğer pozitifse ufak bi süpriz yapsam ona olur mu ki yani kandırmış olurmuyumOnlar bizden daha çok üzülüyorbiz üzülünce belli etmiyorlar o yüzden erken yapma demiştir ama bekleyebilene
Çokkk güzel bi süpriz olurEvet muhtemelen öyle ama ben yapsam mesela ve saklasam eğer pozitifse ufak bi süpriz yapsam ona olur mu ki yani kandırmış olurmuyum
inşallah canım hayırlısıylaBende ovulasyon kullanmadım bu ay. 15. Günde şeffaf uzayan akıntı gördüm sanırım pikti. 12 14 ve 16. Günleri değerlendirdik inşallah bu ay olur
Ahahah olay bi noktada yine bi kız çocuğuna yarayacak.Rica ederim kuzummmportakaldaki vitaminlerimize faydalı olsun yeter ki hahahhaah
Aynen öyle yaa küçük birer oduncuk olsalar da bazen kalplerin baş köşesi ait onlara yapacak bir şey yokaçıkçası duygusal paylaşım açısından benim için çok daha iyi olacağını düşünerek kızım olsun istiyorum ben tabii Allah'tan hayırlısı öncelikle ve sağlıklısı ne gelirse kabulüm elbette sadece bu açıdan ve kız çocuklarını çok sevdiğim için ama oğlum da olursa ahdım olsun onu bu konuda daha açık bir bey olarak yetiştirmeye çalışırım ki ilerideki gelinim bana teşekkür etsin
Demi ya dur ben öyle yapayım pozitif çıkarsa şayet bir kutunun içine koyarım yanına da bir tane emzik ve bulanilirsem bebek patiği alırımÇokkk güzel bi süpriz olur
neden pekı ?Kızlar doktor bana 14. Güne kadar sadece 1 kez ilişki önerdi sizce normal mi. ?
Ahahah olay bi noktada yine bi kız çocuğuna yarayacak.
Senin kırmızılar bitmiştir, başladın mı ovü takibine??
Sperm hızı ya da sayısı ile ilgili sorun falan mı var? Sebebini söylemedi mi canım ilk defa duyuyorum.Kızlar doktor bana 14. Güne kadar sadece 1 kez ilişki önerdi sizce normal mi. ?
Rabbim hayalini gerçeğe dönüştürsün canımDemi ya dur ben öyle yapayım pozitif çıkarsa şayet bir kutunun içine koyarım yanına da bir tane emzik ve bulanilirsem bebek patiği alırımsana kargo geldi bugün diye veririm eline
İlk defa duydumKızlar doktor bana 14. Güne kadar sadece 1 kez ilişki önerdi sizce normal mi. ?
Amin canımm hepimizin inşallahRabbim hayalini gerçeğe dönüştürsün canım