-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Pcos olduğundan tam belli olmuyo adetim normali iğneden 14 gün sonraysa 26 eylül bat ama 32 günde bir olarak ayarlayınca 1 ekim bat oluyorBata ne kadar var yada ne durumdasın şu an
Bat 26 eylül ya da 1 ekim durum şu an belli değil iğneden sonra 4. Gündeyim daha belli olmamıştırBata ne kadar var yada ne durumdasın şu an
Ne zaman klomen oldun gün olarak çatlatma iğnesi olduğun gün ki testin fotosu var mı kaç gün geçti çatlatma iğneleri hcg içerir hcg lh ile aynı protein ailesinden o nedenle yüksek çıkar hatta teste silik çizgide çıkarttığı oluyor kaçıncı gğndesinBu testim
Gebelikten mi şüpheleniyorsunPcos olduğundan tam belli olmuyo adetim normali iğneden 14 gün sonraysa 26 eylül bat ama 32 günde bir olarak ayarlayınca 1 ekim bat oluyor
Yok işte iğne sonrası artış hcg yüzünden olabilir çatlama için olan iğne bir miktar hcg içeriyor oda lh ile aynı aileden falanİğnenin üstünden bir hafta geçti onun etkisi gitmemiş midir
Olur oyle daha once bu kadar cok icmiyorsan ilk zamanlar oyle olur sonra degisirAnlamadım gitti çok su içmek kazım tamam içiyorum ama şunu anlamıyorum 10 dk bir çiş mi olur afedersiniz ya sanki hiç yapmamışım gibi
Hayırlı olsun insallah bende gecen sene eylulde dis gebelik gecirmistim ve bende kurtaj olmustumAmiin inşallah. Haziranda bi dış gebelik geçirdim, iğne ve kürtaj ile sonlandı. Bu ay ilk kez tekrar deneyeceğim, heyecanlıyım bakalım.
Asil dogru olani yaptıgin icin bu kadar tepki aliyorsun oyleyse paylasma kimseyle bizimle burada paylas. Kocana bir sey diyemiyorum hepsi oyle duygusuzGüzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.
Ben niyeyse hep bi eleştiri oku altındayımbebek bakımı/eğitimi vs bi şey araştırcak olsam hemen herkes karşıma dikiliyo ne bu daha hamile bile değilsin bik bik bik diye.
Dün bile çocuk gelişimiyle ilgili bi iki yazı okudum benimkine anlattım "oldu da, doğdu da, iletişime mi geldi olay" diye uyarıldım benim yerli öküzüm tarafından. Baya zorbalık görüyomuşum ben ya şu anda farkettim burası ve siz olmasanız kimseye anlatamazdım herhalde çocuk istemek ayıp bi şeymiş gibi
Normalde de çok içiyorum da bu ara tutamıyorum bu durumları hayır olsun inşallahOlur oyle daha once bu kadar cok icmiyorsan ilk zamanlar oyle olur sonra degisir
32 ağustos klomen başladım beş gün kullandım 13 eylülde çatlatma iğnesi oldum ovitrelle adında 15 eylülde 36. Saati değerlendirdim 15 eylülde ovülasyon yaptım öncesinde yapmadım ilk defa kullandım ovü testini zaten çok bilmşyorum ama ben çatlamış mı diye bakmak için kullandım önceki klomen tedavimde yumurtamın biri kist olmuştu o yüzdenNe zaman klomen oldun gün olarak çatlatma iğnesi olduğun gün ki testin fotosu var mı kaç gün geçti çatlatma iğneleri hcg içerir hcg lh ile aynı protein ailesinden o nedenle yüksek çıkar hatta teste silik çizgide çıkarttığı oluyor kaçıncı gğndesin
Gebelik için çok erken henüz o yüzden değil de yumurtalar yine kist oldu o yüzden hep pik sanmıştımGebelikten mi şüpheleniyorsun
Anladım çok teşekkürler kist oldu sanmıştım o yüzden pik görüntü var diye düşünmüştümYok işte iğne sonrası artış hcg yüzünden olabilir çatlama için olan iğne bir miktar hcg içeriyor oda lh ile aynı aileden falan
31 ağustos*32 ağustos klomen başladım beş gün kullandım 13 eylülde çatlatma iğnesi oldum ovitrelle adında 15 eylülde 36. Saati değerlendirdim 15 eylülde ovülasyon yaptım öncesinde yapmadım ilk defa kullandım ovü testini zaten çok bilmşyorum ama ben çatlamış mı diye bakmak için kullandım önceki klomen tedavimde yumurtamın biri kist olmuştu o yüzden
Pcoslarda sürekli yada ara ara pik gösterebiliyor bikaç kişide denk gelip okumuştum bu yüzden sordum canımİğneden 36 saat sonra pik diğer gün hafif silik sonraki günler kopkoyu pcos var canım
İllet bi sendrom bu pcoPcoslarda sürekli yada ara ara pik gösterebiliyor bikaç kişide denk gelip okumuştum bu yüzden sordum canım
Sebebini buldunuz mu ben diğer mesajları takip edemedimAnladım çok teşekkürler kist oldu sanmıştım o yüzden pik görüntü var diye düşünmüştüm
Sanmam fitilden dolayı olduğunu canım ya rengi nasıl sarımsıydı benimki. Ay inşllah seninki de hamilelik ben çok inanıyorumGünaydın canım bak bugün yine öyle uyandımfitil de kullanıyorum bildiğin su akıyor fitilden olabilir mi ki
Çok karışık. Bir noktada ama tarlusal değil dupaston vermiş onu genelde gebelik ihtimal olunca veriyorlar gebelik varsa bebek tutunuyor yoksa söküyor o nedenle şimdi ben biraz düşündürdü kan testi vermişmiydin her halükarda kana bakmadan ilaç yazmak sakıncalı vermediysen bile bi kan ver baya şaibeliKizlar yardımm pcosluyum beş yaşında oğlum var ikinci gebelik istiyoruz 6 aydır olmadı, sat 7 Ağustos. 7 Eylül'de doktora gittim hamile kalmak istediğimi söyledim ultrason muayenem temiz hormonlarim temiz fakat yumurtlarim duyarlı değilmiş. Dupaston ve alasitol verdi adet ol 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi. İlactan bir tane içtim yarım saat sonra kan geldi biraz sokulemedigimizde gelen kan gibi doktoru aradım adet olduğumu düşündük bırak ilacı dedi, ertesi gün kesildi kan tekrar gittim muayenede yumurtaların hareketlenmis yumurtlama olcak sanırım dedi tekrar başlattı duphastona. Bugün son hapimi içtim ve ovulasyon testi yaptım daha önce yapmadığım için bilmiyorum pik oldu mu olunca ne yapmam lazım duphastonu genelde yumurtlamadan sonra veriyorlarmış doktorlar ama bana yumurtlayacagim esnada verdi doktor acaba hamile kalabilir miyim yumurtam çatlarsa işin kötü tarafı ovulasyon testini gidip beşli almışımve sonuncusunda pik gördüm (pik olduğunu düşünüyorum ama sizde bir yorumlayin lütfen) bidaha alsam mı almasam mi bilemedim