Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman klomen oldun gün olarak çatlatma iğnesi olduğun gün ki testin fotosu var mı kaç gün geçti çatlatma iğneleri hcg içerir hcg lh ile aynı protein ailesinden o nedenle yüksek çıkar hatta teste silik çizgide çıkarttığı oluyor kaçıncı gğndesin

Anlamadım gitti çok su içmek kazım tamam içiyorum ama şunu anlamıyorum 10 dk bir çiş mi olur afedersiniz ya sanki hiç yapmamışım gibi

Asil dogru olani yaptıgin icin bu kadar tepki aliyorsun oyleyse paylasma kimseyle bizimle burada paylas. Kocana bir sey diyemiyorum hepsi oyle duygusuz

Kizlar yardımm pcosluyum beş yaşında oğlum var ikinci gebelik istiyoruz 6 aydır olmadı, sat 7 Ağustos. 7 Eylül'de doktora gittim hamile kalmak istediğimi söyledim ultrason muayenem temiz hormonlarim temiz fakat yumurtlarim duyarlı değilmiş. Dupaston ve alasitol verdi adet ol 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi. İlactan bir tane içtim yarım saat sonra kan geldi biraz sokulemedigimizde gelen kan gibi doktoru aradım adet olduğumu düşündük bırak ilacı dedi, ertesi gün kesildi kan tekrar gittim muayenede yumurtaların hareketlenmis yumurtlama olcak sanırım dedi tekrar başlattı duphastona. Bugün son hapimi içtim ve ovulasyon testi yaptım daha önce yapmadığım için bilmiyorum pik oldu mu olunca ne yapmam lazım duphastonu genelde yumurtlamadan sonra veriyorlarmış doktorlar ama bana yumurtlayacagim esnada verdi doktor acaba hamile kalabilir miyim yumurtam çatlarsa işin kötü tarafı ovulasyon testini gidip beşli almışım ve sonuncusunda pik gördüm (pik olduğunu düşünüyorum ama sizde bir yorumlayin lütfen) bidaha alsam mı almasam mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220919_151609.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 25
32 ağustos klomen başladım beş gün kullandım 13 eylülde çatlatma iğnesi oldum ovitrelle adında 15 eylülde 36. Saati değerlendirdim 15 eylülde ovülasyon yaptım öncesinde yapmadım ilk defa kullandım ovü testini zaten çok bilmşyorum ama ben çatlamış mı diye bakmak için kullandım önceki klomen tedavimde yumurtamın biri kist olmuştu o yüzden

31 ağustos*

Günaydın canım bak bugün yine öyle uyandım fitil de kullanıyorum bildiğin su akıyor fitilden olabilir mi ki
Sanmam fitilden dolayı olduğunu canım ya rengi nasıl sarımsıydı benimki. Ay inşllah seninki de hamilelik ben çok inanıyorum İkincide de böyle bir şey yaşarsam kesin anlarım artık

Çok karışık. Bir noktada ama tarlusal değil dupaston vermiş onu genelde gebelik ihtimal olunca veriyorlar gebelik varsa bebek tutunuyor yoksa söküyor o nedenle şimdi ben biraz düşündürdü kan testi vermişmiydin her halükarda kana bakmadan ilaç yazmak sakıncalı vermediysen bile bi kan ver baya şaibeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…