- Konu Sahibi mucizeOldu
Klomen ve ovitrelle yüzünden sanırım içerisinde hcg varmış o yüzden ilerleyen zamanlarda ovülasyonu tekrarlayacağım çizgi silikleşecek mi diye yapacağımSebebini buldunuz mu ben diğer mesajları takip edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen ve ovitrelle yüzünden sanırım içerisinde hcg varmış o yüzden ilerleyen zamanlarda ovülasyonu tekrarlayacağım çizgi silikleşecek mi diye yapacağımSebebini buldunuz mu ben diğer mesajları takip edemedim
Evet bunu yadım ben size bilmem okudunuz mu hcg içeriyor oda bir miktar lh içerir protein ailesinden iğneden 14 gün sonra hcg testi yapın yada kan verinKlomen ve ovitrelle yüzünden sanırım içerisinde hcg varmış o yüzden ilerleyen zamanlarda ovülasyonu tekrarlayacağım çizgi silikleşecek mi diye yapacağım
Kan kesildikten sonra tekrar muayene etti dedim ya ilk önce acaba yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedi kendi kendine kan alalim bir dedi. Sonra ultrason muayenesinde yumurtalıkların hareketlendigini görünce yumurtlayacaksin heralde dedi vazgeçti kan almaktan.Çok karışık. Bir noktada ama tarlusal değil dupaston vermiş onu genelde gebelik ihtimal olunca veriyorlar gebelik varsa bebek tutunuyor yoksa söküyor o nedenle şimdi ben biraz düşündürdü kan testi vermişmiydin her halükarda kana bakmadan ilaç yazmak sakıncalı vermediysen bile bi kan ver baya şaibeli
Arada koyulaşma bösterir ama pik göstermez pik başka birşey yumurtlamanın t çizgisinin C den bile koyu olması pik yumurtlama iki çizginin aynı olması pcos lularda t çizgisi sürekli vardı bir şekilde oradadır ama yumurtlama denecek kadar değil. Buda şu demek oluyor pik olmasında değil. Bu konuda çok yanlış bilgi var kafalar o nedenle karışıyorPcoslarda sürekli yada ara ara pik gösterebiliyor bikaç kişide denk gelip okumuştum bu yüzden sordum canım
Yinede kan tahlili olmadan olmaz kuzum sen bir ara git kan ver bi sakıncası yok senin için daha iyi sen bilirsinde tahlilsiz olmaz yaniKan kesildikten sonra tekrar muayene etti dedim ya ilk önce acaba yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedi kendi kendine kan alalim bir dedi. Sonra ultrason muayenesinde yumurtalıkların hareketlendigini görünce yumurtlayacaksin heralde dedi vazgeçti kan almaktan.
Kaset testlerden yaptım negatif çıktı üç gün önce. Bı bekliyim diyorum bende duphaston bitti on gün içinde adet olmazsam kan veririm. Bu kan verme olayı benim çok sinirlerimi oynuyor sürekli negatif çıkıyor. O yüzden hemen yapmak istemiyorum.Yinede kan tahlili olmadan olmaz kuzum sen bir ara git kan ver bi sakıncası yok senin için daha iyi sen bilirsinde tahlilsiz olmaz yani
Sizi çok iyi anlıyorum ama yine Buda sağlık sağlığınız içim durum da biraz karmaşık böyle çözmek ise en doğrusuKaset testlerden yaptım negatif çıktı üç gün önce. Bı bekliyim diyorum bende duphaston bitti on gün içinde adet olmazsam kan veririm. Bu kan verme olayı benim çok sinirlerimi oynuyor sürekli negatif çıkıyor. O yüzden hemen yapmak istemiyorum.
Geçmiş olsun. Sonrasında gebelik oldu mu sizdeHayırlı olsun insallah bende gecen sene eylulde dis gebelik gecirmistim ve bende kurtaj olmustum
Orasida doğru teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorum ama yine Buda sağlık sağlığınız içim durum da biraz karmaşık böyle çözmek ise en doğrusu
Yok istemedik şimdiye kadarGeçmiş olsun. Sonrasında gebelik oldu mu sizde
Daha önce salı ve perşembe gecesi de kullandım hiç böyle olmadı cumartesi ve pazar kullandım böyle oldum.ayyy inşallah canım iç çamaşırım beyazdı İnan hiç leke yoktu bildiğin su dökülmüş gibiydi ama sabah wc ye gidip silindiğimde sarı sümüksğ (afedersiniz) leke geldi peçeteye.Sanmam fitilden dolayı olduğunu canım ya rengi nasıl sarımsıydı benimki. Ay inşllah seninki de hamilelik ben çok inanıyorum İkincide de böyle bir şey yaşarsam kesin anlarım artık
İyisi böyle çıkınca her 2 gün değerlendirmekGebelik için çok erken henüz o yüzden değil de yumurtalar yine kist oldu o yüzden hep pik sanmıştım
Benim t c den koyu olduğu için yazmıştım zaten iğneden sonraki 2. Gün silikleşti sonra tamamen koyu tArada koyulaşma bösterir ama pik göstermez pik başka birşey yumurtlamanın t çizgisinin C den bile koyu olması pik yumurtlama iki çizginin aynı olması pcos lularda t çizgisi sürekli vardı bir şekilde oradadır ama yumurtlama denecek kadar değil. Buda şu demek oluyor pik olmasında değil. Bu konuda çok yanlış bilgi var kafalar o nedenle karışıyor
Aynen canım ama ben zaten kesin bilgi demedim bi kaç kişide öyle gördüm duydum dedim Yani kesin bilgi bilemeyiz bu konuda zaten ben yumurtlama testlerine çok sıcak bakamıyorum bi ay denedim sonra bıraktım benlik değil yaniArada koyulaşma bösterir ama pik göstermez pik başka birşey yumurtlamanın t çizgisinin C den bile koyu olması pik yumurtlama iki çizginin aynı olması pcos lularda t çizgisi sürekli vardı bir şekilde oradadır ama yumurtlama denecek kadar değil. Buda şu demek oluyor pik olmasında değil. Bu konuda çok yanlış bilgi var kafalar o nedenle karışıyor
Değerlendiriyoruz ama benim yumurtaların sağı solu belli olmuyorEn
İyisi böyle çıkınca her 2 gün değerlendirmek
Yaa çok teşekkür ederimAsil dogru olani yaptıgin icin bu kadar tepki aliyorsun oyleyse paylasma kimseyle bizimle burada paylas. Kocana bir sey diyemiyorum hepsi oyle duygusuz
İnşallah canım bir dahaki topigimiz anneler grubu olur umarımrahattı kuzum,
ıkıncı hsg oldu , ınsallahh bebıse vesıle olur :)
Merhabalar canım beni de ekler misin BAT 15 Ekim
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim N Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim Papatyamveben-Mavi 3 Ekim M merve_eymen LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim
Kuzum Esra Hanım var Instagram da bebeimgeliyor ismi hesabının onu takip ediyorum sık sık markalarla işbirliği içinde ücretsiz eğitimler veriyor her konuda. Tek yapman gereken onu ve işbirliği markasını Instagram dan takip etmek ve kontenjan dolmadan kayıt olmak eğitime. Online eğitim Skype üzerinden veriyor.Güzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.
Ben niyeyse hep bi eleştiri oku altındayımbebek bakımı/eğitimi vs bi şey araştırcak olsam hemen herkes karşıma dikiliyo ne bu daha hamile bile değilsin bik bik bik diye.
Dün bile çocuk gelişimiyle ilgili bi iki yazı okudum benimkine anlattım "oldu da, doğdu da, iletişime mi geldi olay" diye uyarıldım benim yerli öküzüm tarafından. Baya zorbalık görüyomuşum ben ya şu anda farkettim burası ve siz olmasanız kimseye anlatamazdım herhalde çocuk istemek ayıp bi şeymiş gibi
Ahhh aminnnnn çok aminİnşallah canım bir dahaki topigimiz anneler grubu olur umarım