Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bunu saat kaçta yaptın? Pik olmuş gibi duruyor ama ben böyle olunca daha da kızaracak mı görmek için iki saatte bir yapmaya başlıyorum. Ultra pike de gidebiliyor çünkü. Tavsiyem iki üç saate bir test sonrası yarım bardak su içerek devam et derim t çizgisi daha da koyulasirsa ultra pike gidiyor demektir hafifçe açılınca çatlamak üzere oluyor o zaman tam zamanı diyorlar genelde.
Ama istersen bu akşamı degerlendirip yarını boş bırakıp sonraki gün bir deneme daha yapabilirsin sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor diyorlar
tamam canım ben bunu 12 de yaptım yanımda suan başka test yok akşam 7 de bi daha yapim ozaman hiç dediğin şekilde kontrol etmemiştim bi bakayım nasıl çıkıcak

Olsa ben kesin bilirdim kuzum. 🤣🤣🤣 Çünkü eğitim manyağıyım, nerede ne kadar anne Bebek bakım yetiştirme kursu var Mayıs ayından beri hepsine katılıyorum hahahahah daha portakalda vitamin bile değil üstelik bizim velet. Sperm eğitim kursu açılırsa ona da ilk ben giderim elimde bayrak taşıyarak 🤣🤣🤣
:KK31::KK31::KK31:
Güzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.🙄🙄
Ben niyeyse hep bi eleştiri oku altındayım😣😣😣bebek bakımı/eğitimi vs bi şey araştırcak olsam hemen herkes karşıma dikiliyo ne bu daha hamile bile değilsin bik bik bik 😒😒😒 diye.
Dün bile çocuk gelişimiyle ilgili bi iki yazı okudum benimkine anlattım "oldu da, doğdu da, iletişime mi geldi olay" diye uyarıldım benim yerli öküzüm tarafından. Baya zorbalık görüyomuşum ben ya şu anda farkettim burası ve siz olmasanız kimseye anlatamazdım herhalde çocuk istemek ayıp bi şeymiş gibi🙁🙁🙁

Kızlardan âdetin birinci gününden itibaren 12. gün yumurta kutluyorum bu çok mu erken

Güzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.🙄🙄
Ben niyeyse hep bi eleştiri oku altındayım😣😣😣bebek bakımı/eğitimi vs bi şey araştırcak olsam hemen herkes karşıma dikiliyo ne bu daha hamile bile değilsin bik bik bik 😒😒😒 diye.
Dün bile çocuk gelişimiyle ilgili bi iki yazı okudum benimkine anlattım "oldu da, doğdu da, iletişime mi geldi olay" diye uyarıldım benim yerli öküzüm tarafından. Baya zorbalık görüyomuşum ben ya şu anda farkettim burası ve siz olmasanız kimseye anlatamazdım herhalde çocuk istemek ayıp bi şeymiş gibi🙁🙁🙁
Güzel şeyler yap ama kimseye söyleme 😉 altın kural bu bence 🤗 çünkü bazı insanlar çok fena yerinde olsam bebek düşünceni bile söyleme neden biz buradayız çünkü burdaki herkes birbirinin dilinden anlıyor hepimiz bebiş istiyoruz ve kimse ay sen dur önce ben yada hamile bile değilsin neden soruyorsun vs.. lafları kimse ağzına almaz. Dünyadaki En güzel şey bebek sahibi olmak onu gerçekten isteyebilmek ayıp olur mu kız hiç 😍 kocana gelince bişey demiyecem koca işte 😅😅

Güzel şeyler yap ama kimseye söyleme 😉 altın kural bu bence 🤗 çünkü bazı insanlar çok fena yerinde olsam bebek düşünceni bile söyleme neden biz buradayız çünkü burdaki herkes birbirinin dilinden anlıyor hepimiz bebiş istiyoruz ve kimse ay sen dur önce ben yada hamile bile değilsin neden soruyorsun vs.. lafları kimse ağzına almaz. Dünyadaki En güzel şey bebek sahibi olmak onu gerçekten isteyebilmek ayıp olur mu kız hiç 😍 kocana gelince bişey demiyecem koca işte 😅😅

İyi ki varsınız valla :KK200: :KK200: . Tedbirli ve temkinli yaklaşmayı, niyeyse ters anlıyo herkes. Halbuki canım Bearhug Bearhug en güzelini yapıyor araştırıyor öğreniyor sindiriyor. yolundayız :KK70:

Selam kızlar 1.5 yıldır evliyim pcos var bende 1 yıldır deniyoruz klomen kullandım bu hafta çatlatma iğnesi oldum ovülasyon testiyle değerlendirme yaptık ama benim testler silikleşmiyor bileniniz var mı acaba testleri ekliyorum ilk defa yaptım ovü testlerini bilmiyorum sistemi o yüzden 🫢
İğnenin etkisinden olabilir mi

X