Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve ovitrelle yüzünden sanırım içerisinde hcg varmış o yüzden ilerleyen zamanlarda ovülasyonu tekrarlayacağım çizgi silikleşecek mi diye yapacağım
Evet bunu yadım ben size bilmem okudunuz mu hcg içeriyor oda bir miktar lh içerir protein ailesinden iğneden 14 gün sonra hcg testi yapın yada kan verin

Kan kesildikten sonra tekrar muayene etti dedim ya ilk önce acaba yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedi kendi kendine kan alalim bir dedi. Sonra ultrason muayenesinde yumurtalıkların hareketlendigini görünce yumurtlayacaksin heralde dedi vazgeçti kan almaktan.

Pcoslarda sürekli yada ara ara pik gösterebiliyor bikaç kişide denk gelip okumuştum bu yüzden sordum canım
Arada koyulaşma bösterir ama pik göstermez pik başka birşey yumurtlamanın t çizgisinin C den bile koyu olması pik yumurtlama iki çizginin aynı olması pcos lularda t çizgisi sürekli vardı bir şekilde oradadır ama yumurtlama denecek kadar değil. Buda şu demek oluyor pik olmasında değil. Bu konuda çok yanlış bilgi var kafalar o nedenle karışıyor

Yinede kan tahlili olmadan olmaz kuzum sen bir ara git kan ver bi sakıncası yok senin için daha iyi sen bilirsinde tahlilsiz olmaz yani

Yinede kan tahlili olmadan olmaz kuzum sen bir ara git kan ver bi sakıncası yok senin için daha iyi sen bilirsinde tahlilsiz olmaz yani
Kaset testlerden yaptım negatif çıktı üç gün önce. Bı bekliyim diyorum bende duphaston bitti on gün içinde adet olmazsam kan veririm. Bu kan verme olayı benim çok sinirlerimi oynuyor sürekli negatif çıkıyor. O yüzden hemen yapmak istemiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum ama yine Buda sağlık sağlığınız içim durum da biraz karmaşık böyle çözmek ise en doğrusu

Sanmam fitilden dolayı olduğunu canım ya rengi nasıl sarımsıydı benimki. Ay inşllah seninki de hamilelik ben çok inanıyorum İkincide de böyle bir şey yaşarsam kesin anlarım artık
Daha önce salı ve perşembe gecesi de kullandım hiç böyle olmadı cumartesi ve pazar kullandım böyle oldum.ayyy inşallah canım iç çamaşırım beyazdı İnan hiç leke yoktu bildiğin su dökülmüş gibiydi ama sabah wc ye gidip silindiğimde sarı sümüksğ (afedersiniz) leke geldi peçeteye.

Benim t c den koyu olduğu için yazmıştım zaten iğneden sonraki 2. Gün silikleşti sonra tamamen koyu t

Aynen canım ama ben zaten kesin bilgi demedim bi kaç kişide öyle gördüm duydum dedim Yani kesin bilgi bilemeyiz bu konuda zaten ben yumurtlama testlerine çok sıcak bakamıyorum bi ay denedim sonra bıraktım benlik değil yani

Asil dogru olani yaptıgin icin bu kadar tepki aliyorsun oyleyse paylasma kimseyle bizimle burada paylas. Kocana bir sey diyemiyorum hepsi oyle duygusuz
Yaa çok teşekkür ederim
Belki duygusuzluk değil de kendini umutlandırmamaktadır diyorum. Erkekler daha garantici oluyorlar ya genelde ona bağlıyorum ama işte insan bu sefer tek başına yaşamak zorundaymış gibi oluyor o yüzden iyi ki kadınlar kulübü var ve iyi ki siz varsınız

Merhabalar canım beni de ekler misin BAT 15 Ekim

Kuzum Esra Hanım var Instagram da bebeimgeliyor ismi hesabının onu takip ediyorum sık sık markalarla işbirliği içinde ücretsiz eğitimler veriyor her konuda. Tek yapman gereken onu ve işbirliği markasını Instagram dan takip etmek ve kontenjan dolmadan kayıt olmak eğitime. Online eğitim Skype üzerinden veriyor.
Emzirme yeni doğan bakımı ek gıda her konuda eğitimleri oluyor. Eğitim bitimi istediğin soruyu sorabiliyorsun tek tek cevaplıyor aklıma takılan birçok şeyi danıştım kendisine sağ olsun hiç kırmadan hep yanıtladı.
Sonra Tülin ebe var, Tülin bulur sanırım hesap adı henüz eğitimine denk gelmedim ama kadının her storysi her videosu eğitim zaten özellikle emzirmeyle falan ilgili gaz sancısı ile ilgili çok ufuk açıcı şeyler paylaşıyor. Bu hesapların gönderilerini can kulağıyla takipteyim. Yine eğitimlere denk gelirsem haber veririm buradan mutlaka
Erkekler hep öyle ya eşimle bir kadın bir erkek dizisine başladık Netflix e gelince, daha ilk bölümde çocuk mevzusu var Demet Evgar ya işte ya çocuğumuz olmazsa napariz o zaman bunu şimdi konuşmak istiyorum ben filan diyor adam da daha denemeye başlayalı beş hafta oldu zamanı gelince bakarız dur bakalım ortada fol Yok yumurta yok diyor ahahahahhahah birden eşimle ikimizi aldı bir kahkaha dedik bu kadar olamaz sanki bizim eve kamera takmışlar kendimizi izliyoruz çünkü aynı muhabbet sürekli bizde de var.
Ben henüz çok vakti olsa bile her şeyi önceden düşünmek konuşmak hep planlamak ve hayal kurmak isterken eşim o çok rasyonel erkek beyniyle offf bunu o zamanki biz düşünür ya niye şimdiden bunu konuşuyoruz der
Kadın ve erkek beyni işte öyle farklı yaratılmışız ki onların bizi bizim de onları anlamamız mümkün olmuyor çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…