Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benıde ekler mısın canım, 3ekim bat..
3yıldır bekliyoruz
Yaa hoş geldin seninle ara sıra farklı konularda hep karşılaşıyorduk.
Bekleme dönemindeyiz demiştin sanırım takviyelerle ilgili bir konuda, yeniden deneme zamanı gelmiş bile valla çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebişine

canııımmmm hoşbuldum
evett 3regl donemı bekledık dıs gebelıkten sonra gecen hafta hsg cektırdım basladık denemelere :)
ınsallah hepımız saglıkla kavuşalım bebıslerımıze en kısa zamanda

Koy canım tabii ki bakalım

canııımmmm hoşbuldum
evett 3regl donemı bekledık dıs gebelıkten sonra gecen hafta hsg cektırdım basladık denemelere :)
ınsallah hepımız saglıkla kavuşalım bebıslerımıze en kısa zamanda
Haydi hayırlısı canım.
Hsg nasıl geçti rahat mıydı?

Canm normalde sen daha önceden de yapıyormuydun? Çünkü benimki böyle olunca ertesi gün daha kırmızı oluyor o zaman pik oluyor

Canım bunu saat kaçta yaptın? Pik olmuş gibi duruyor ama ben böyle olunca daha da kızaracak mı görmek için iki saatte bir yapmaya başlıyorum. Ultra pike de gidebiliyor çünkü. Tavsiyem iki üç saate bir test sonrası yarım bardak su içerek devam et derim t çizgisi daha da koyulasirsa ultra pike gidiyor demektir hafifçe açılınca çatlamak üzere oluyor o zaman tam zamanı diyorlar genelde.
Ama istersen bu akşamı degerlendirip yarını boş bırakıp sonraki gün bir deneme daha yapabilirsin sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…