- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
tamam canım ben bunu 12 de yaptım yanımda suan başka test yok akşam 7 de bi daha yapim ozaman hiç dediğin şekilde kontrol etmemiştim bi bakayım nasıl çıkıcakCanım bunu saat kaçta yaptın? Pik olmuş gibi duruyor ama ben böyle olunca daha da kızaracak mı görmek için iki saatte bir yapmaya başlıyorum. Ultra pike de gidebiliyor çünkü. Tavsiyem iki üç saate bir test sonrası yarım bardak su içerek devam et derim t çizgisi daha da koyulasirsa ultra pike gidiyor demektir hafifçe açılınca çatlamak üzere oluyor o zaman tam zamanı diyorlar genelde.
Ama istersen bu akşamı degerlendirip yarını boş bırakıp sonraki gün bir deneme daha yapabilirsin sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor diyorlar
Güzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.Olsa ben kesin bilirdim kuzum.Çünkü eğitim manyağıyım, nerede ne kadar anne Bebek bakım yetiştirme kursu var Mayıs ayından beri hepsine katılıyorum hahahahah daha portakalda vitamin bile değil üstelik bizim velet. Sperm eğitim kursu açılırsa ona da ilk ben giderim elimde bayrak taşıyarak
Canlarım arkadaşın testi bu geçende atmıştı yine böyleler klomen ve çatlatma iğnesi olmuş ardından kaç gündür testleri böyle bi bakıverin gariBu testim
Ekliyorum canım hoşgeldin
Yok canım bende genelde 12. Gün yumurtluyorum hatta bu ay 11. Gün dr baktı olmuş dedi düşün yaniKızlardan âdetin birinci gününden itibaren 12. gün yumurta kutluyorum bu çok mu erken
Amiin inşallah. Haziranda bi dış gebelik geçirdim, iğne ve kürtaj ile sonlandı. Bu ay ilk kez tekrar deneyeceğim, heyecanlıyım bakalım.Ekliyorum canım hoşgeldinbu ay uğur getirsin
Kaç gündür pik, pcos var mı canım?Bu testim
O zaman sende benim gibi kısa döngüde adet okuyosun ben 26 günde bir oluyorum o yüzden yumurtlamamızda erken sanırımYok canım bende genelde 12. Gün yumurtluyorum hatta bu ay 11. Gün dr baktı olmuş dedi düşün yani
Güzel şeyler yap ama kimseye söylemeGüzel eğitimler varsa yakın zamanda haber verebilir misin kuzum ya.
Ben niyeyse hep bi eleştiri oku altındayımbebek bakımı/eğitimi vs bi şey araştırcak olsam hemen herkes karşıma dikiliyo ne bu daha hamile bile değilsin bik bik bik diye.
Dün bile çocuk gelişimiyle ilgili bi iki yazı okudum benimkine anlattım "oldu da, doğdu da, iletişime mi geldi olay" diye uyarıldım benim yerli öküzüm tarafından. Baya zorbalık görüyomuşum ben ya şu anda farkettim burası ve siz olmasanız kimseye anlatamazdım herhalde çocuk istemek ayıp bi şeymiş gibi
26-29 arası canım genelde 28 benimkiO zaman sende benim gibi kısa döngüde adet okuyosun ben 26 günde bir oluyorum o yüzden yumurtlamamızda erken sanırım
Hoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ay
Güzel şeyler yap ama kimseye söylemealtın kural bu bence çünkü bazı insanlar çok fena yerinde olsam bebek düşünceni bile söyleme neden biz buradayız çünkü burdaki herkes birbirinin dilinden anlıyor hepimiz bebiş istiyoruz ve kimse ay sen dur önce ben yada hamile bile değilsin neden soruyorsun vs.. lafları kimse ağzına almaz. Dünyadaki En güzel şey bebek sahibi olmak onu gerçekten isteyebilmek ayıp olur mu kız hiç kocana gelince bişey demiyecem koca işte
Bata ne kadar var yada ne durumdasın şu anBu testim
İğnenin etkisinden olabilir miSelam kızlar 1.5 yıldır evliyim pcos var bende 1 yıldır deniyoruz klomen kullandım bu hafta çatlatma iğnesi oldum ovülasyon testiyle değerlendirme yaptık ama benim testler silikleşmiyor bileniniz var mı acaba testleri ekliyorum ilk defa yaptım ovü testlerini bilmiyorum sistemi o yüzden
İğneden 36 saat sonra pik diğer gün hafif silik sonraki günler kopkoyu pcos var canımKaç gündür pik, pcos var mı canım?
İğnenin üstünden bir hafta geçti onun etkisi gitmemiş midirİğnenin etkisinden olabilir mi
Ammin inşallah kuzum benimHoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ay❤