Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzu Benim çalışmalar bitti şükür beklemedeyim
Benimde bitti bekliyorum
Daha adetin 4. Günündeyim
bak aklıma ne geldi senin hala vaktin var adetin 2. Günü başlanıyormuş çörekotu bal karışımına başla çok iyiymiş bi araştır istersen canım ben bunu çok geç öğrendim keşke yapsaydım
İçimden bir ses bu ay burda çok güzel şeyler olacak diyor
çokkkkk aminnnn

Gol olsun canım attığınız yüz üstünü iyi söylüyorlar dog pozisyon mu ne adını bile bilmiyorum

Kuzum ya ben hiç inanmıyorum uygulamaların tarihlerine onlar ortalama tarih veriyo ben ovülerle ilerledim bu ay hiçte uygulamanın tarihine göre olmadı uygulamayı bekleseydim daha dün pik günümdü ama benim pikin üstünden 7 gün geçti

Gol olsun canım attığınız yüz üstünü iyi söylüyorlar dog pozisyon mu ne adını bile bilmiyorum
ahaaha Ay amin inşallah hepimizin Ben stres yapıyorum bi de adama stres yaşatmayayım görev gibi görmesin diye şekilden şekile giriyorum zaten pozisyonu da çaktırmadan ayarlıcam inşallah

Çok nadir bazen denk gelebiliyor canım bende ovü ile deniyorum ama bu ay dr a gittim dr salı günü olmuş dedi yumurtalar benim pik cuma gününü gösterdi ama

Çok nadir bazen denk gelebiliyor canım bende ovü ile deniyorum ama bu ay dr a gittim dr salı günü olmuş dedi yumurtalar benim pik cuma gününü gösterdi ama
Evet canım genel olarak tahmini tarih veriyolar benim ilk gebeliğimdede farkettim şimdide aynı denk geldi ordan sadece regl takibi ve ilişki takibi yapıyorum ben

yok kuzum zaten uygulamayı çok da umursamadan regl bitiminden itibaren gün aşırı gittik hatta arada kaçamaklar bile oldu Bata kadar da o şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Mola yok bekleme yok bam bam bam Ama yine de o da aklımın köşesinde dursun dedim.
Benimki yoruldu herhalde test var diyodun ondan mı yapsan falan dicek oldu da yookk bu ay böyle dedim. Baktık bu ay olmadı o zaman ovülere bakcam ben de

Evet canım genel olarak tahmini tarih veriyolar benim ilk gebeliğimdede farkettim şimdide aynı denk geldi ordan sadece regl takibi ve ilişki takibi yapıyorum ben
Benim arkadaşda da işe yaramıştı ben ilk hamileliğmde hiç bişeyden haberim yoktu günüm bile geçmişti annem hatırlatmasa test yapmazdım

ahaaha Ay amin inşallah hepimizin Ben stres yapıyorum bi de adama stres yaşatmayayım görev gibi görmesin diye şekilden şekile giriyorum zaten pozisyonu da çaktırmadan ayarlıcam inşallah
Benimkinde o kadar alıştı ki test yapmayacak mısın diyordu ama doktor ilişki günü verdi o da biraz görev gibi oldu ama bu defa biraz daha rahattık aslında Allahım ya lütfen benimde burda bekleyen herkesinde kucağını doldur yüzünü güldür

Çok iyi yapmışsınız ok ekşınlı bi hafta olcak sizin için inşallah gğzel haberlerini alırız canım

kızlar selam :)
biraz okudum sayfaları bir çoğumuzda çalışmalar son gaz devam sınırım ovülasyon testimi koysam yardımcı olur musun
insan baka baka beyni karışıyor pik mi idrak edemiyorum :=)
duruma göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim bugün eğer pik se

Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar bizi Yumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydik

Olsa ben kesin bilirdim kuzum. Çünkü eğitim manyağıyım, nerede ne kadar anne Bebek bakım yetiştirme kursu var Mayıs ayından beri hepsine katılıyorum hahahahah daha portakalda vitamin bile değil üstelik bizim velet. Sperm eğitim kursu açılırsa ona da ilk ben giderim elimde bayrak taşıyarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…