- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Benimde bitti bekliyorumGünaydın kuzuBenim çalışmalar bitti şükür beklemedeyim
bak aklıma ne geldi senin hala vaktin var adetin 2. Günü başlanıyormuş çörekotu bal karışımına başla çok iyiymiş bi araştır istersen canımDaha adetin 4. Günündeyim
çokkkkk aminnnnİçimden bir ses bu ay burda çok güzel şeyler olacak diyor
Ekleyeyim canım bu ay uğur getirsinM mucizeOldu beni de yapıştırır mısın tabloya canım. 11 Ekim bat.
önceki ay kimyasal oldu, geçen ay yumurtlama olmadı bu ay olur belki
Gol olsun canım attığınızM mucizeOldu uygulamaya göre yumurtlamaya 3 gün var, gün aşırı deniyoruz şansa tam yumurtlama gününe denk gelcek denemelerden biri. o gün hangi pozisyonları hangi duruşları dener kaç saat yataktan kalkmam bilmiyorum artık
Kuzum ya ben hiç inanmıyorum uygulamaların tarihlerine onlar ortalama tarih veriyo ben ovülerle ilerledim bu ay hiçte uygulamanın tarihine göre olmadı uygulamayı bekleseydim daha dün pik günümdü ama benim pikin üstünden 7 gün geçtiM mucizeOldu uygulamaya göre yumurtlamaya 3 gün var, gün aşırı deniyoruz şansa tam yumurtlama gününe denk gelcek denemelerden biri. o gün hangi pozisyonları hangi duruşları dener kaç saat yataktan kalkmam bilmiyorum artık
ahaaha Ay amin inşallah hepimizinGol olsun canım attığınızyüz üstünü iyi söylüyorlar dog pozisyon mu ne adını bile bilmiyorum
Çok nadir bazen denk gelebiliyor canım bende ovü ile deniyorum ama bu ay dr a gittim dr salı günü olmuş dedi yumurtalar benim pik cuma gününü gösterdi amaKuzum ya ben hiç inanmıyorum uygulamaların tarihlerine onlar ortalama tarih veriyo ben ovülerle ilerledim bu ay hiçte uygulamanın tarihine göre olmadı uygulamayı bekleseydim daha dün pik günümdü ama benim pikin üstünden 7 gün geçti
Evet canım genel olarak tahmini tarih veriyolar benim ilk gebeliğimdede farkettim şimdide aynı denk geldi ordan sadece regl takibi ve ilişki takibi yapıyorum benÇok nadir bazen denk gelebiliyor canım bende ovü ile deniyorum ama bu ay dr a gittim dr salı günü olmuş dedi yumurtalar benim pik cuma gününü gösterdi ama
yok kuzum zaten uygulamayı çok da umursamadan regl bitiminden itibaren gün aşırı gittik hatta arada kaçamaklar bile olduKuzum ya ben hiç inanmıyorum uygulamaların tarihlerine onlar ortalama tarih veriyo ben ovülerle ilerledim bu ay hiçte uygulamanın tarihine göre olmadı uygulamayı bekleseydim daha dün pik günümdü ama benim pikin üstünden 7 gün geçti
Benim arkadaşda da işe yaramıştı ben ilk hamileliğmde hiç bişeyden haberim yoktuEvet canım genel olarak tahmini tarih veriyolar benim ilk gebeliğimdede farkettim şimdide aynı denk geldi ordan sadece regl takibi ve ilişki takibi yapıyorum ben
Benimkinde o kadar alıştı ki test yapmayacak mısın diyorduahaaha Ay amin inşallah hepimizinBen stres yapıyorum bi de adama stres yaşatmayayım görev gibi görmesin diye şekilden şekile giriyorum zaten pozisyonu da çaktırmadan ayarlıcam inşallah
Ne için canımBenimde bitti bekliyorum
bak aklıma ne geldi senin hala vaktin var adetin 2. Günü başlanıyormuş çörekotu bal karışımına başla çok iyiymiş bi araştır istersen canımben bunu çok geç öğrendim keşke yapsaydım
çokkkkk aminnnn
Çok iyi yapmışsınızyok kuzum zaten uygulamayı çok da umursamadan regl bitiminden itibaren gün aşırı gittik hatta arada kaçamaklar bile olduBata kadar da o şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Mola yok bekleme yok bam bam bam Ama yine de o da aklımın köşesinde dursun dedim.
Benimki yoruldu herhalde test var diyodun ondan mı yapsan falan dicek oldu da yookk bu ay böyle dedim. Baktık bu ay olmadı o zaman ovülere bakcam ben de
Ah keşke öyle olabilsek şuanBenim arkadaşda da işe yaramıştı ben ilk hamileliğmde hiç bişeyden haberim yoktugünüm bile geçmişti annem hatırlatmasa test yapmazdım
Ayy amin canım inşallahBenimkinde o kadar alıştı ki test yapmayacak mısın diyorduama doktor ilişki günü verdi o da biraz görev gibi oldu ama bu defa biraz daha rahattık aslında Allahım ya lütfen benimde burda bekleyen herkesinde kucağını doldur yüzünü güldür
ayy kuzum amin hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah bu ayÇok iyi yapmışsınızok ekşınlı bi hafta olcak sizin için inşallah gğzel haberlerini alırız canım
amin hepimize inşallah canımEkleyeyim canım bu ay uğur getirsinovülasyon test yapıyor musun yada doktora gittin mi canm
İnşallah canımmayy kuzum amin hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah bu ay
Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar biziYumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydik