- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi mucizeOldu
benıde ekler mısın canım, 3ekim bat..Benimki de anlıyor yok daha bu olmamış diyor bazen
Golll olsun diyelim bebiş dolsun buralar Ekliyorum canım
3yıldır bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benıde ekler mısın canım, 3ekim bat..Benimki de anlıyor yok daha bu olmamış diyor bazen
Golll olsun diyelim bebiş dolsun buralar Ekliyorum canım
Yaa hoş geldin seninle ara sıra farklı konularda hep karşılaşıyorduk.benıde ekler mısın canım, 3ekim bat..
3yıldır bekliyoruz
canııımmmm hoşbuldumYaa hoş geldin seninle ara sıra farklı konularda hep karşılaşıyorduk.
Bekleme dönemindeyiz demiştin sanırım takviyelerle ilgili bir konuda, yeniden deneme zamanı gelmiş bile valla çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebişine
Koy canım tabii ki bakalımkızlar selam :)
biraz okudum sayfaları bir çoğumuzda çalışmalar son gaz devam sınırım ovülasyon testimi koysam yardımcı olur musun
insan baka baka beyni karışıyor pik mi idrak edemiyorum :=)
duruma göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim bugün eğer pik se
Test alıp yaparım ben de çok merak ediyorumAma bu durumu merak ettim inanki
Hoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu aybenıde ekler mısın canım, 3ekim bat..
3yıldır bekliyoruz
Ben anlayamıyorumamin hepimize inşallah canım
Ovulasyon yapmiycam ya ateş takibi daha doğru gibi geliyor bana, bir de akıntımdan vs anlıyorum ben yumurtlamayı.
Haydi hayırlısı canım.canııımmmm hoşbuldum
evett 3regl donemı bekledık dıs gebelıkten sonra gecen hafta hsg cektırdım basladık denemelere :)
ınsallah hepımız saglıkla kavuşalım bebıslerımıze en kısa zamanda
Canm normalde sen daha önceden de yapıyormuydun? Çünkü benimki böyle olunca ertesi gün daha kırmızı oluyor o zaman pik oluyorkızlar selam :)
biraz okudum sayfaları bir çoğumuzda çalışmalar son gaz devam sınırım ovülasyon testimi koysam yardımcı olur musun
insan baka baka beyni karışıyor pik mi idrak edemiyorum :=)
duruma göre gynoseed jel kullanıp değerlendireceğim bugün eğer pik se
rahattı kuzum,Haydi hayırlısı canım.
Hsg nasıl geçti rahat mıydı?
Olmasını istemediğimiz adet günü yani beklenen adet tarihi (bat) oluyor onu ekliyoruz zamanı gelince hepimiz çift çizgi görücez oraya da Resmî ekliyecem her birimizeBir şey merak ediyorum bat verip ekliyorsunuz ya o ne acaba
Canım bunu saat kaçta yaptın? Pik olmuş gibi duruyor ama ben böyle olunca daha da kızaracak mı görmek için iki saatte bir yapmaya başlıyorum. Ultra pike de gidebiliyor çünkü. Tavsiyem iki üç saate bir test sonrası yarım bardak su içerek devam et derim t çizgisi daha da koyulasirsa ultra pike gidiyor demektir hafifçe açılınca çatlamak üzere oluyor o zaman tam zamanı diyorlar genelde.
O zaman 1 ekim beni de ekler misinOlmasını istemediğimiz adet günü yani beklenen adet tarihi (bat) oluyor onu ekliyoruz zamanı gelince hepimiz çift çizgi görücez oraya da Resmî ekliyecem her birimize
biraz önce yaptım test ama anlamıyorum bende hala pik gösteriyor yumurtalar kist mi oldu acabaAma bu durumu merak ettim inanki
Bu testimbiraz önce yaptım test ama anlamıyorum bende hala pik gösteriyor yumurtalar kist mi oldu acaba
Ekliyorum canım uğur getirsin bu ay ❤biraz önce yaptım test ama anlamıyorum bende hala pik gösteriyor yumurtalar kist mi oldu acaba
Allah Allah bilemedim ki canımBu testim
Belki testle alakalıdır diye başka marka aldım bu da aynı neyse hayırlısı olsun inşallah üstüne düşmeyeceğim artıkAllah Allah bilemedim ki canım