Bilemedim ki canım sanmam amaYok hayır ama diğer reglimin sonundan itibaren Karadeniz turundaydık bir hafta yol bu kadar etkiler mi ?
Hadi ya orada civciv gördüm sonra yorumunu gördüm dedim hamile değil mi ALLAH BUYUKYok kuzum değilim ya regl bugün bitti kurlere basladim 2 gündür şuan kasigımda fena ağrılar var hayır olur insallah
Erken gebelik testiyse üstteki o yüzdendir canımKızlar iyi geceler , üsteki testin markası duratest ilk dakikada silik çıktı böyle olan varmı alttaki kaset test albi marka onda çok çok hafif belirdi varla yok arası ama emin olamadım
Gözünüzuadın çok sevindimmmmKızlar ilk 3-5 dk içinde cıktı
Olma ihtimali varmı peki beyaz akıntım var sürekli geliyor reglde gelmedi hala burda devlette kan veremiyorum randevu yok ramdevusuzda almıyorlar özele gidip parasıyla kan vermem lazım oyüzden. Bu şekilde öprenen varmı diğe yazmak istedim :)Erken gebelik testiyse üstteki o yüzdendir canım
Tabikide olma ihtimali var ikinci çizgiyi çok net gördüm ben adete kaç gün var yumurtlamanın üstünden ne kadar süre geçti bunlarda önemli tabiOlma ihtimali varmı peki beyaz akıntım var sürekli geliyor reglde gelmedi hala burda devlette kan veremiyorum randevu yok ramdevusuzda almıyorlar özele gidip parasıyla kan vermem lazım oyüzden. Bu şekilde öprenen varmı diğe yazmak istedim :)
Yok valla değilim inşallah olurum en kısa zamandaaaaHadi ya orada civciv gördüm sonra yorumunu gördüm dedim hamile değil mi ALLAH BUYUK
Amin inşallahYok valla değilim inşallah olurum en kısa zamandaaaa
Dün adet günüm dü ama bazen düzensizlik oluyor oyüzden tam net adet günün diyemiyorum yumurtlamamda değişiiyor bende regl gelmeynce bide beyazakımtım çok oyuzden şüphelendim teşekkür ederim canım:)Tabikide olma ihtimali var ikinci çizgiyi çok net gördüm ben adete kaç gün var yumurtlamanın üstünden ne kadar süre geçti bunlarda önemli tabi
teşekkür ederimm regl 3 gün kala yaptımGözünüzuadın çok sevindimmmmkaçıncı gün test yapmıştınız
günaydın canım bende pcos yok ben 13 yaşımdan 17 yaşıma kadar tedavi gördüm kist ameliyatı oldum 18imden itibaren bir daha kistim olmadı şükür. regl döngüm 26 gündür düzenli. Belirti olarak da en net belirti meme ucunda elektrik çarpması gibi bi his gelip gidiyordu, son 3-4 gündür uyku halim çoktu erkenden uyuyakalıyorum. Sağ yumurtalık ve karnıma kramplar + ovülasyondan itibaren geçmeyen gaz sancısı var. alt karın hafif şişkin duruyor. mide yanması ve hafif grip gibi oldum o geçti simdi. Bi de belirgin bir kabızlık hali cidden bu belirtiymiş.Tebrikler canım çok sevindim sende de pcos mu vardı hamilelik belirtilerini paylaşır mısın bizimle
Çok teşekkürler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahgünaydın canım bende pcos yok ben 13 yaşımdan 17 yaşıma kadar tedavi gördüm kist ameliyatı oldum 18imden itibaren bir daha kistim olmadı şükür. regl döngüm 26 gündür düzenli. Belirti olarak da en net belirti meme ucunda elektrik çarpması gibi bi his gelip gidiyordu, son 3-4 gündür uyku halim çoktu erkenden uyuyakalıyorum. Sağ yumurtalık ve karnıma kramplar + ovülasyondan itibaren geçmeyen gaz sancısı var. alt karın hafif şişkin duruyor. mide yanması ve hafif grip gibi oldum o geçti simdi. Bi de belirgin bir kabızlık hali cidden bu belirtiymiş.
Yaa süper bi haberrr. Sağlıkla kucağına al inşallah. Başka bi başlıktan hatırlıyorum seni canım aşılama falan da yaptırmıştın galiba nasıl oldu pekii hiç bi şey kullanmadığında mı oldu bende pcos hatasıyım da o yüzden merak ettim5 senelik evli,pcos hastası biri olarak mucizeler ansızın gelir diyorum ve hamileyimmm
Bıraktığınız anda oluyormuş gerçekten... Bu ay adetimle tüp bebek raporu için iğneli tedavi olacaktı ama nasip ya mevlam ne eylerse güzel eyler..
Adetime 1 gün kala yani dün hamile olduğumu öğrendim. Asla umudunuzu kaybetmeyin
Ay ben de seni hatırladım canım benim, Allah razı olsun bak yaptığım şeyi yazayım,baska konuya yazmıştım oradan kopyaladim hemenYaa süper bi haberrr. Sağlıkla kucağına al inşallah. Başka bi başlıktan hatırlıyorum seni canım aşılama falan da yaptırmıştın galiba nasıl oldu pekii hiç bi şey kullanmadığında mı oldu bende pcos hatasıyım da o yüzden merak ettim
Ay çok mutlu oldum canım burdan pcos olan birinin doğal yoldan hamile kalabildiğini gördüğüm için. Bende bu ay soğan suyu kürü kullanıyorum sen nasıl kullandın kaç gün canım bende 3 aydır inositol takviyesi alıyorum 2 aydır da pilatese başladım hayıt otu ekstrası ilacı nedir onu görmeniştim hiç incir kürünü uygulamadım keşke onuda uygulasaydım bu ay onu nasıl kullandın canım paylaşırsan çok sevinirimAy ben de seni hatırladım canım benim, Allah razı olsun bak yaptığım şeyi yazayım,baska konuya yazmıştım oradan kopyaladim hemen
Bilgi işinize yarar mı yapar mısınız bilmiyorum ama geçen ay adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladıklarımi yazayim
Pcos olduğumu belirteyim
Soğan suyu kürü (sabah ve akşam tok karnına kabukları soyulmuş şekilde)
Siyah çay yerine günlük 1 veya 2 fincan yeşil çay
Zeytinyağlı incir kürü
İnositol, hayıt otu ekstrası ilacı (doktor tedavi öncesi hazırlık için 3 aylık vermişti inositolu 2.ayda gebelik oldu)
Ve yürüyüş
Bunların hepsini doktorun miyom var bu ay tedavi olmasın (Eylül de olan adette) demesiyle kendimce uyguladığım ekimde ki tedaviye hazır olmak için yaptığım şeyler.
Ekstra hicbisey yapmadım.
Paylaşırım canım benim,herkese faydası olsun inşallahAy çok mutlu oldum canım burdan pcos olan birinin doğal yoldan hamile kalabildiğini gördüğüm için. Bende bu ay soğan suyu kürü kullanıyorum sen nasıl kullandın kaç gün canım bende 3 aydır inositol takviyesi alıyorum 2 aydır da pilatese başladım hayıt otu ekstrası ilacı nedir onu görmeniştim hiç incir kürünü uygulamadım keşke onuda uygulasaydım bu ay onu nasıl kullandın canım paylaşırsan çok sevinirim
Tabiki duygulu olursun canım benim o kadar emek o kadar çaba veriyoruz ki bende bu ay soğan suyuna baya inandım aslında burda okuduklarımla bende sabah akşam kullandım 5dk twze kabuksuz kaynattım hep ama aç karnına saraçoğlunun yazdığına göre uyguladım sen kaç gün devam ettin bu küre canımPaylaşırım canım benim,herkese faydası olsun inşallah
Soğan kürü;
Adet bittikten 3 gün sonra
Kabuksuz,4 parçaya böldüm kahvaltı sonrası (30 dk 1 saat sorna) önce su kaynadı sonra içine soğanı attım 5dk öyle kaynadı süzüp ılık içtim sabah-akşam aynı bu şekilde tok karnına.
İncir kürü; adetliyken yapabilirsin 15 gün bekleme süresi var
(Yumurtlama,yumurta gelişimi için cok faydalı)
10-12 adet kuru incir(küp küp doğrayıp ılık suda açılması beklenir)
Orta boy kavanoz
Kavanozun aldığı kadar zeytinyağ
Karanlık ve serin yerde 15 gün bekleyecek
15 gün sonunda günlük sadece bir kere 2-3 tane yiyebilirsin
Hayıt otu ilacı eczanede var ama doktoruna danış,ben danışmadim
İnandım sadece
Fakat gerçekten bu ay ben miyom gitsin diye her şeyi yaptım galiba miyom giderken minnoşkomu getirdi
Aşırı duygu yukluyum
Hepsine inanarak kullan,hamile olcam hamile kalcam demezsek gerçekten her şey olacağına varip su akip yolunu buluyormus
Hayıt otu ekstresi ilacı
Fiyatı 115 tl gibi bir şeydi (recetesiz alınabiliyor)
Net olarak 10 gün hatırlıyorum ama 12 günde olabilir (tarihlerle aram pek yok)Tabiki duygulu olursun canım benim o kadar emek o kadar çaba veriyoruz ki bende bu ay soğan suyuna baya inandım aslında burda okuduklarımla bende sabah akşam kullandım 5dk twze kabuksuz kaynattım hep ama aç karnına saraçoğlunun yazdığına göre uyguladım sen kaç gün devam ettin bu küre canım