ekim ayı gebelik planlayanlar

Ayy ne güzel haber bende 12 gün kullandım canım saraçoğlu 15 diyor ama devam etsem mi etmesem mi kararsız kaldım çünkü dediğin gibi yumurtlama günlerinde de kullanılıyor bizde bu günleri hep değerlendirdik o yüzden bende 12 gün yeter gibi düşündüm

Yeterli olur canım zaten Rabbim vakti zamanını kararladiysa en umutsuz anında ansızın geliyor
Benim sonucumun hâlâ 230 olması beni şok ediyor
Sen kendini belli etmeden adet günü gelmeden nasıl tutundun

Sen test yaptın mi ya da adetin geçti mi gün mu bekliyorsun

Yok canım benim şuan adetin başında itibaren 21.gün adetten 2 gün sonra başladım soğan suyuna 12 gün boyunca içtim bugün bıraktım içmeyi gün aşırı ilişkiyle de değerlendirdik günleri bakalım bundan sonra adet olmamayı bekliycem artık

Ayy hadi inşallah yaaaa,pozitif haberler alalım

Canım bi şey sorucam sana bende yumurtlama gününden beri nerdeyse göğüs uçlarımda acıma var sende olmuş muydu böyle bi şey
İnan takip etmedim,bebegi tamamen kafamdan sildigim için miyomu temizlesin diye yaptım her şeyi
Sadece adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer agrir dedim adet olcam iyi o zaman bile aklima gelmedi

Selamlar herkese, ben de bu ay ilk defa deneyeceğim diye planladım ama tahmini yumurtlama dönemimde iş seyahatim çıktı şansıma ovulasyon testi vb. Şeylerle takip etmiyorum daha ilk deneme olacağı için ama uygulamaya göre tam peak yapacağı gün ben iş seyahatinde olacağım bir öncesi bir sonrası şansımı deneyeceğim gibi görünüyor hayırlısı bakalım

yani şeffaf akıntı az miktarda. Onun dışında gece kasıklarımda sızlama hissediyorum. Ve af edersin bolca gaz.
Hayırlısı olsun inşallah vardır hamişizdir rabbim kolaylıkla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın test yapmaya korkuyorum bende ya günümü beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…