Ayy ne güzel haber bende 12 gün kullandım canım saraçoğlu 15 diyor ama devam etsem mi etmesem mi kararsız kaldım çünkü dediğin gibi yumurtlama günlerinde de kullanılıyor bizde bu günleri hep değerlendirdik o yüzden bende 12 gün yeter gibi düşündümNet olarak 10 gün hatırlıyorum ama 12 günde olabilir (tarihlerle aram pek yok)
Yani yumurtladiysam bile kürü kullanmis oluyorum
Her gün taze taze yap soğanı zaten canım sabah içtiğini aksam icme
Ben de saracoglunun tarifle yaptim incir kürü de onun tarifi
Ama kayinvalidemin demesiyle de uyguladim çünkü o da öyle hamile kalmış
Yeterli olur canım zaten Rabbim vakti zamanını kararladiysa en umutsuz anında ansızın geliyorAyy ne güzel haber bende 12 gün kullandım canım saraçoğlu 15 diyor ama devam etsem mi etmesem mi kararsız kaldım çünkü dediğin gibi yumurtlama günlerinde de kullanılıyor bizde bu günleri hep değerlendirdik o yüzden bende 12 gün yeter gibi düşündüm
Bence direkt başla. Bol şansBennn sat 3 Ekim 7 Ekim de bitti ovülsayon testi yapmak istiyorum ama hiç başlamadım geç mi kaldım yarından itibaren yapsam acaba nasıl olur yoksa bu ay gebelik olmazsa bir sonra ki ay mı başlayayım sizce hanımlar
Ya siz denediniz mi ovulasyon?Bence direkt başla. Bol şans
Yok canım benim şuan adetin başında itibaren 21.gün adetten 2 gün sonra başladım soğan suyuna 12 gün boyunca içtim bugün bıraktım içmeyi gün aşırı ilişkiyle de değerlendirdik günleri bakalım bundan sonra adet olmamayı bekliycem artıkYeterli olur canım zaten Rabbim vakti zamanını kararladiysa en umutsuz anında ansızın geliyor
Benim sonucumun hâlâ 230 olması beni şok ediyor
Sen kendini belli etmeden adet günü gelmeden nasıl tutundun
Sen test yaptın mi ya da adetin geçti mi gün mu bekliyorsun
Evet adetime 6 gün kaldı ve progesteron testime göre de yumurtlamışım beklemedeyimYa siz denediniz mi ovulasyon?
Adet biter bitmez başladınız mı test yapmaya ve ilk kez mi yaptınız ovulasyonu bu ayEvet adetime 6 gün kaldı ve progesteron testime göre de yumurtlamışım beklemedeyim
Ayy hadi inşallah yaaaa,pozitif haberler alalımYok canım benim şuan adetin başında itibaren 21.gün adetten 2 gün sonra başladım soğan suyuna 12 gün boyunca içtim bugün bıraktım içmeyi gün aşırı ilişkiyle de değerlendirdik günleri bakalım bundan sonra adet olmamayı bekliycem artık
Direkt başladm testlere. 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum.Adet biter bitmez başladınız mı test yapmaya ve ilk kez mi yaptınız ovulasyonu bu ay
Canım bi şey sorucam sana bende yumurtlama gününden beri nerdeyse göğüs uçlarımda acıma var sende olmuş muydu böyle bi şeyAyy hadi inşallah yaaaa,pozitif haberler alalım
Canım sen de suan belirti vs var mı ?Evet adetime 6 gün kaldı ve progesteron testime göre de yumurtlamışım beklemedeyim
İnan takip etmedim,bebegi tamamen kafamdan sildigim için miyomu temizlesin diye yaptım her şeyiCanım bi şey sorucam sana bende yumurtlama gününden beri nerdeyse göğüs uçlarımda acıma var sende olmuş muydu böyle bi şey
Evet pcos verdi zayıfladıktan sonra olduSende de mi pcos vardı canım belirtilerin nelerdi acaba
Anladım canımİnan takip etmedim,bebegi tamamen kafamdan sildigim için miyomu temizlesin diye yaptım her şeyi
Sadece adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer agrir dedim adet olcam iyi o zaman bile aklima gelmedi
yani şeffaf akıntı az miktarda. Onun dışında gece kasıklarımda sızlama hissediyorum. Ve af edersin bolca gaz.Canım sen de suan belirti vs var mı ?
Hayırlısı olsun inşallah vardıryani şeffaf akıntı az miktarda. Onun dışında gece kasıklarımda sızlama hissediyorum. Ve af edersin bolca gaz.
Adetime 4 gün var kan testi verdim az önce özelde. 2.30 çıktı yükselir mi yaHayırlısı olsun inşallah vardırhamişizdir rabbim kolaylıkla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın test yapmaya korkuyorum bende ya günümü beklicem
Hiç belli olmaz yükseleni de var. Yumurtlama gününüz ne zamandıAdetime 4 gün var kan testi verdim az önce özelde. 2.30 çıktı yükselir mi ya
Yumurtlama günüm 6 sı pik 7 si silik şekilde oldu ovulasyon testinde yani yumurtlamanın üstünden geçen süre 5,6 günHiç belli olmaz yükseleni de var. Yumurtlama gününüz ne zamandı