Hayırlısı buymuş öyle düşün.22 Eylül adet tarihim, düşükten dolayı düzenin değişmiş olabilir ama 22 Ekim'de bat diyebilirim heraldeinşallah gönlümuzce olur her şey
belirtilerimi yazarım eğer bu ay hamile kalırsam. ovulasyonumu da paylaşacağım. umarım sen de hamile kalırsın bu ay birbirimize destek oluruz.22 Eylül adet tarihim, düşükten dolayı düzenin değişmiş olabilir ama 22 Ekim'de bat diyebilirim heraldeinşallah gönlümuzce olur her şey
Stresli dönemin için geçmiş olsun canım, folik asit kullanıyor musunHayırlısı buymuş öyle düşün.ben normalde 25 inde adet olacaktım. stresli bir dönem yaşadım ilk defa adetim 6 gün önce geldi 19 eylülde oldum dün bitti. yani aslında benim bat normalde 29 günde bir geliyor. 18 ekim diyeyim sıradaki adet günüme.
Bende geleyim madem bu ay salcaktım ama eşim çatlatma iğnesi yapalım dediği için bu ay da deneyeceğim bakalım SAT: 23 EYLÜL bugün 2. Günüm BAT:21 EKİM uygulamaya göre.kızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
O zaman birde ben katilayim bende 2 Ekim de adet olacağım ve denemeye başlayacağım bu ay kızamıkçık aşısı olduğum için korundum malesef inşallah Ekim ayında olurkızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Kullanmıyorum henüzStresli dönemin için geçmiş olsun canım, folik asit kullanıyor musun
olabilirBende geleyim madem bu ay salcaktım ama eşim çatlatma iğnesi yapalım dediği için bu ay da deneyeceğim bakalım SAT: 23 EYLÜL bugün 2. Günüm BAT:21 EKİM uygulamaya göre.
Bu ay 4 gün önce oldum.
Bu kez çatlatma iğnesi denemek istiyorum çünkü iki oldu doktora gidiyorum ve ikiside farklı doktor reglden bir iki gün önce gittim ikiside yumurta çatlamak üzere değerlendir dedi birinde 2 gün sonra diğerinde sabahına regl oldum demekki yumurtam reglle birlikte çatlıyor
İnşallah diyelim. 2 ekimde adet olacaksanız yumurtlamanız ne zaman? Ovulasyon testi yapacak mısınız?O zaman birde ben katilayim bende 2 Ekim de adet olacağım ve denemeye başlayacağım bu ay kızamıkçık aşısı olduğum için korundum malesef inşallah Ekim ayında olur
olabilirdeneyin yorumlarınızı buraya yazarsınız. Umarım güzel haberler verirsiniz
Evet yapacağım ayrıca balık yağı ve inolac aldım onları da kullanacağımİnşallah diyelim. 2 ekimde adet olacaksanız yumurtlamanız ne zaman? Ovulasyon testi yapacak mısınız?
Hadi inşallahEvet yapacağım ayrıca balık yağı ve inolac aldım onları da kullanacağımyumurtalama büyük ihtimal 16 Ekim'de olacak ama yine de ovulasyon testiyle takip edeceğim adetin ikinci günü doktor kontrolüm var yumurtlama problemim var onun için ilaç kullanıyorum belki yumurtlama ilacı verebilir gittiğimde
Benim adetlerim duzensizd o yüzden doktor kontrolündeydim üç aydır duphaston kullanıyorum adetimi düzene koydu ayrıca bebek olursa da tutunmasina yardimciymis beş ay önce düşük yaptım daha da olmadı o yüzden artık işi şansa bırakmak istemiyorum ne varsa deniyorumHadi inşallahsiz baya hazırlıklısınız ya ben sadece ovulasyon takibi yapıyorm.
Geç baktım kusura bakmayın. İnşallah kızlarSelam kızlarr benim de SAT: 11 Eylül BAT: 9 Ekim. Şu an ovülasyon dönemindeyim. İnşallah ekim ayında hepimiz güzel haberler veririz burda
Selam canım benimde bat tarihim 19 Ekimkızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
İnşallah canım kolaylıkla hayırlısıyla olsunHepimiz inşallah güzel haberler alırız. Bende ovülasyon testine başladım