- 29 Temmuz 2024
- 449
- 131
- 27
Değişik valla senin için de hayırlısı olsunHayırlısı olsun benim de test pozitif çıktı adet oldum yeni bitti artık bu aya deneyeceğim.. Testleri nasıl üretiyorlar anlamıyorum artık
Ya 9.12 çıkmış iyi mi sizce lütfen cevap verin???İnşallah güzel çıkar canım. Bekliyorum güzel haberlerini
Kuzm hayırlı olsun. Bence var doktora git kan verKızlar ilk 3-5 dk içinde cıktı
Bilmiyorm aşkımBen daha önce hiç progesteron baktırmadım. Yarın dahiliye randevum var onlar bakar mı?
Kaçıncı gün baktırdın??Kızlar prolaktin değeri 7.7 ne demek..
gidicem bugün inşallah kanda cıkmadan tam sevinemiyorum :)Kuzm hayırlı olsun. Bence var doktora git kan ver
Ben yumurtlamadan 11 gün sonra test vermistim negatif cikti erken diye düsünmüstüm regl olmayinca halaYumurtlamadan 10 gün sonra
Selam canım. Bende de pcos var bende 30-35 gün arası sürüyor genelde regl olmam ve dediğin gibi adetime 10 gün kala bi hafta kala pembe lekelenme yaşadım bi kaç kez ara kanamada diyebiliriz ben geç yumurtlama olabilir mi ondan mı acaba diye düşünmüştümKızlar ben bugün pembe ve sulu peçeteye gelen bir kanama yaşadım . Ped koydum pede gelmedi. Sadece iki kere tuvalette peçeteye geldi. Bugün 21. Günüm SAT 20 Eylül BAT 25 Ekim 30-35 arası bir döngüde regl oluyorum. 3-4 Ekim arası yumurtlama gördüm gibi pcos olduğu için yumurtalarım çok büyümeden çatlayabiliyor. Siz hiç böyle ara kanama yaşadınız mı ? Bu ne olabilirdaha tehlike var çünkü
Adet bittikten sonra 4 ya da 5. Gündü. Geçen ay baktırmıştım. Bugün progesteron dedim ama bakmadılar. Kaçıncu gün bakılması gerekiyordu?Kaçıncı gün baktırdın??
Regl oldum ya 21. Gün daha. en son Haziran ayında böyle olmuştuSelam canım. Bende de pcos var bende 30-35 gün arası sürüyor genelde regl olmam ve dediğin gibi adetime 10 gün kala bi hafta kala pembe lekelenme yaşadım bi kaç kez ara kanamada diyebiliriz ben geç yumurtlama olabilir mi ondan mı acaba diye düşünmüştüm
Haber verir msin bana da :))gidicem bugün inşallah kanda cıkmadan tam sevinemiyorum :)
Adet başlangıcndan sonra 21. Gün. Mesela ben 19 eylülde adet olmuştum 10 ekimde kan verdim. Ve bu arada sonucumu sordum doktora yumurtlamışımmm. İnşallah tutmuşturAdet bittikten sonra 4 ya da 5. Gündü. Geçen ay baktırmıştım. Bugün progesteron dedim ama bakmadılar. Kaçıncu gün bakılması gerekiyordu?
tabiki haber veririm 2 saat sonra test için hst gidicem korkuyorum da heyecanlıyım da pozitif çıksın diye dua ediyorum :)Haber verir msin bana da :))
İnşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyorumAdet başlangıcndan sonra 21. Gün. Mesela ben 19 eylülde adet olmuştum 10 ekimde kan verdim. Ve bu arada sonucumu sordum doktora yumurtlamışımmm. İnşallah tutmuştur
Hadi ya benim lekelenme şeklinde devam ediyordu gününü bekliyordu yani adetim sökülmüyordu çok erken olmuş canım senin bi şey kullanmış mıydın bu ayRegl oldum ya 21. Gün daha. en son Haziran ayında böyle olmuştu
inşallah olur :)İnşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyorum. Benim de adet biteli 3 gün oldu daha ovülasyon testine başladım bakalım bu ay olacak mı