ekim ayı gebelik planlayanlar

Kızlar ben bugün pembe ve sulu peçeteye gelen bir kanama yaşadım . Ped koydum pede gelmedi. Sadece iki kere tuvalette peçeteye geldi. Bugün 21. Günüm SAT 20 Eylül BAT 25 Ekim 30-35 arası bir döngüde regl oluyorum. 3-4 Ekim arası yumurtlama gördüm gibi pcos olduğu için yumurtalarım çok büyümeden çatlayabiliyor. Siz hiç böyle ara kanama yaşadınız mı ? Bu ne olabilir daha tehlike var çünkü

2 tane düşüğüm olmuştu kan pıhtılaşmasi var demişlerdi bugün ecopirine ve folik asite basladim sat 9 Ekim salı günü Dr yumurtamada büyüme varmı diye bakacak sizce beklemelimiyim yaşayan varmı böyle bisey

klomen kullanmıştım bu ay bi işe yaramamış. Olgunlaşan yumurta yok. Çikolata kisti yüzünden büyüyememişler. Bu aynda olmayacak belli…

Selam canım. Bende de pcos var bende 30-35 gün arası sürüyor genelde regl olmam ve dediğin gibi adetime 10 gün kala bi hafta kala pembe lekelenme yaşadım bi kaç kez ara kanamada diyebiliriz ben geç yumurtlama olabilir mi ondan mı acaba diye düşünmüştüm

Regl oldum ya 21. Gün daha. en son Haziran ayında böyle olmuştu

Adet bittikten sonra 4 ya da 5. Gündü. Geçen ay baktırmıştım. Bugün progesteron dedim ama bakmadılar. Kaçıncu gün bakılması gerekiyordu?
Adet başlangıcndan sonra 21. Gün. Mesela ben 19 eylülde adet olmuştum 10 ekimde kan verdim. Ve bu arada sonucumu sordum doktora yumurtlamışımmm. İnşallah tutmuştur

Adet başlangıcndan sonra 21. Gün. Mesela ben 19 eylülde adet olmuştum 10 ekimde kan verdim. Ve bu arada sonucumu sordum doktora yumurtlamışımmm. İnşallah tutmuştur
İnşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyorum. Benim de adet biteli 3 gün oldu daha ovülasyon testine başladım bakalım bu ay olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…