ekim ayı gebelik planlayanlar

Yumurtlama günüm 6 sı pik 7 si silik şekilde oldu ovulasyon testinde yani yumurtlamanın üstünden geçen süre 5,6 gün
Çok çok erken yapmışsınız en az 10 hün beklemeniz gerek. Yumurtanın çatlamasını da hesaplayın yani siz geç mi yumurtladınız ben 3 ünde yumurtladım 4 ü pik 5 i çatlama bugün idrar yaptım negatifti ama çok erken yaptığımı biliyorum mesela

Ben kan testi verdim

Merhaba sat 20 Eylül bat 15 Ekim üç gün önce beta verdim, evdeki yaptığım testte ikinci çizgi silik ciktigi için0.16 çıktı. Benim ilk kez göğüslerim çok şişti, agrim çok ve damar damar oldu. Bir de akıntım var. Bunlar yine de adet belirtisi midir Yoksa hamilelik durumu yine de olabilir mi

Sende bekle canım biraz kan gelmeyene kadar umut vardır hep

Yok iğne kullanmadım ovulasyon testiyle takip etmiştim☺çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım bugün 10. Günüm sol tarafımda iki sağ tarafımda bir yumurta gelişti sol tarafımda kasik ağrısı ve batmasi çok var özellikle sol tarafa doğru uzandigim da ağrım dahada artiyor çatlatma iğnesi yapıp böyle olan varmı

Belirtin nelerdi canım hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Belirtin nelerdi canım hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin teşekkür ederim isteyen herkesin başına olsun.

Ben gebelik testi ve kan testi ile kesinleşinceye kadar hiçbir belirti hissetmedim. Öncesinde hissettiklerimin hepsinin iğneyle alakalı olduğunu biliyordum doktorum da söylemişti o yüzden hep iğneye bağladım. Göğüs şişmesi kasık batışmaşı gibi. Asıl gebelik kesinleştiği hafta kasık batışmalarım başladı ve gayet keskindi, gazlanmaya başladım, şişkinliğim arttı. Bu son hafta da göğüslerim iyice şişti zonkladı ağrıdı uyku kalitemi düşürdü hatta. bence ilk başlarda çok düşünmemek lazım, ben her şeyi hep iğneden oluyor dedim ve geçtim. Nitekim gerçekten de öyleydi, çünkü iğneden olanla gerçekten olanın farkını yaşayınca anladım.

Maşallah canım benim Allah bize de yaşatsın bu duyguyu inşallah bu ay elendim ben dün regli oldum

Maşallah canım benim Allah bize de yaşatsın bu duyguyu inşallah bu ay elendim ben dün regli oldum
Amin inşallah önümüzdeki aya olsun sizin için dua edeceğim.
Tavsiye isterseniz,
Periyodunuz dün başlasıysa yarın itibariyle vitamin kullanmanızı öneririm. özel vitaminler var yumurta kalitesi için ben kullanmıştım. Sonrasında femara ve ovitrelle oldum. O süreçi iyi değerlendirdikten sonra da sanırım 1 haftasonrasıydı dupastona başladım. Gebelik testine kadar devam ettim. Pozitif çıktığı için doktorum devam ettirdi. Eğer negatif çıksaydı dupastonu bırakıp adet olmayı bekleyecektim.
vitamin için de eczaneden prowomen’ı alabilirsiniz.
Güzel haberleriniz olsun

Canım tavsiyen için teşekkür ederim kasım adetinde ben aşılama için gün vermişti doktor ama gönül isterki aşılama olmadan hamile kalim doktor 2 vitamin verdi bakalım kasıma kadar olur inşallah ya bu ay çok ümitlendim çünkü

Prowomen ne için canım ilk defa duydum Suan bir arastırim

7 zeytin bir incir i duydunuz mu hiç? ben bi ara kilo vermek icin yapmıstım işe yaramıstı. Kadın herseye etkisi var adeti düzene koyuyor demişti. Yİne deneyeyim diyorum hem yumurtalarım gelişir hem kilo veiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…