- 3 Eylül 2024
- 349
- 106
- 30
Çok çok erken yapmışsınız en az 10 hün beklemeniz gerek. Yumurtanın çatlamasını da hesaplayın yani siz geç mi yumurtladınız ben 3 ünde yumurtladım 4 ü pik 5 i çatlama bugün idrar yaptım negatifti ama çok erken yaptığımı biliyorum meselaYumurtlama günüm 6 sı pik 7 si silik şekilde oldu ovulasyon testinde yani yumurtlamanın üstünden geçen süre 5,6 gün
Ben kan testi verdimÇok çok erken yapmışsınız en az 10 hün beklemeniz gerek. Yumurtanın çatlamasını da hesaplayın yani siz geç mi yumurtladınız ben 3 ünde yumurtladım 4 ü pik 5 i çatlama bugün idrar yaptım negatifti ama çok erken yaptığımı biliyorum mesela
Evet ama kan testi içinde 10 gün beklemeniz gerek yinede yani yükselir bekleyin çünkü döllenme bile 6 gün sürüyor yerleşmesi rahme 12/14 gün sürerBen kan testi verdim
Evet ama kan testi içinde 10 gün beklemeniz gerek yinede yani yükselir bekleyin çünkü döllenme bile 6 gün sürüyor yerleşmesi rahme 12/14 gün sürer
biraz bekle canım sen inşallah güzel haberleri verirsin burdaÖyle mi diyorsunuz.. inşallah öyledir.
Sende bekle canım biraz kan gelmeyene kadar umut vardır hepMerhaba sat 20 Eylül bat 15 Ekim üç gün önce beta verdim, evdeki yaptığım testte ikinci çizgi silik ciktigi için0.16 çıktı. Benim ilk kez göğüslerim çok şişti, agrim çok ve damar damar oldu. Bir de akıntım var. Bunlar yine de adet belirtisi midir Yoksa hamilelik durumu yine de olabilir mi
İnşallahhh, bu ay bir umut bekliyoruzSende bekle canım biraz kan gelmeyene kadar umut vardır hep
İğne etkisini yitirmiş bu güzel haber ama bence asıl test için 3-4 gün daha bekleyin. Ben 15.günden sonra yaptığımda çok hafif silik çizgiyle öğrenmiştimKızlar bugün catlamanın 11.günü test yaptım negatif, olsa çıkardı dimi
Yok iğne kullanmadım ovulasyon testiyle takip etmiştim☺çok teşekkür ederim inşallah öyle olurİğne etkisini yitirmiş bu güzel haber ama bence asıl test için 3-4 gün daha bekleyin. Ben 15.günden sonra yaptığımda çok hafif silik çizgiyle öğrenmiştimerken olabilir belki sizin için de. Güzel haberleriniz olsun
Belirtin nelerdi canım hayırlı uğurlu olsun bu aradaİğne etkisini yitirmiş bu güzel haber ama bence asıl test için 3-4 gün daha bekleyin. Ben 15.günden sonra yaptığımda çok hafif silik çizgiyle öğrenmiştimerken olabilir belki sizin için de. Güzel haberleriniz olsun
Amin teşekkür ederimBelirtin nelerdi canım hayırlı uğurlu olsun bu aradasağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
MaşallahAmin teşekkür ederimisteyen herkesin başına olsun.
Ben gebelik testi ve kan testi ile kesinleşinceye kadar hiçbir belirti hissetmedim. Öncesinde hissettiklerimin hepsinin iğneyle alakalı olduğunu biliyordum doktorum da söylemişti o yüzden hep iğneye bağladım. Göğüs şişmesi kasık batışmaşı gibi. Asıl gebelik kesinleştiği hafta kasık batışmalarım başladı ve gayet keskindi, gazlanmaya başladım, şişkinliğim arttı. Bu son hafta da göğüslerim iyice şişti zonkladı ağrıdı uyku kalitemi düşürdü hatta. bence ilk başlarda çok düşünmemek lazım, ben her şeyi hep iğneden oluyor dedim ve geçtim. Nitekim gerçekten de öyleydi, çünkü iğneden olanla gerçekten olanın farkını yaşayınca anladım.
Amin inşallah önümüzdeki aya olsunMaşallahcanım benim Allah bize de yaşatsın bu duyguyu inşallah bu ay elendim ben dün regli oldum
Canım tavsiyen için teşekkür ederim kasım adetinde ben aşılama için gün vermişti doktor ama gönül isterki aşılama olmadan hamile kalim doktor 2 vitamin verdi bakalım kasıma kadar olur inşallah yaAmin inşallah önümüzdeki aya olsunsizin için dua edeceğim.
Tavsiye isterseniz,
Periyodunuz dün başlasıysa yarın itibariyle vitamin kullanmanızı öneririm. özel vitaminler var yumurta kalitesi için ben kullanmıştım. Sonrasında femara ve ovitrelle oldum. O süreçi iyi değerlendirdikten sonra da sanırım 1 haftasonrasıydı dupastona başladım. Gebelik testine kadar devam ettim. Pozitif çıktığı için doktorum devam ettirdi. Eğer negatif çıksaydı dupastonu bırakıp adet olmayı bekleyecektim.
vitamin için de eczaneden prowomen’ı alabilirsiniz.
Güzel haberleriniz olsun
Prowomen ne için canım ilk defa duydum Suan bir arastırimAmin inşallah önümüzdeki aya olsunsizin için dua edeceğim.
Tavsiye isterseniz,
Periyodunuz dün başlasıysa yarın itibariyle vitamin kullanmanızı öneririm. özel vitaminler var yumurta kalitesi için ben kullanmıştım. Sonrasında femara ve ovitrelle oldum. O süreçi iyi değerlendirdikten sonra da sanırım 1 haftasonrasıydı dupastona başladım. Gebelik testine kadar devam ettim. Pozitif çıktığı için doktorum devam ettirdi. Eğer negatif çıksaydı dupastonu bırakıp adet olmayı bekleyecektim.
vitamin için de eczaneden prowomen’ı alabilirsiniz.
Güzel haberleriniz olsun
7 zeytin bir incir i duydunuz mu hiç? ben bi ara kilo vermek icin yapmıstım işe yaramıstı. Kadın herseye etkisi var adeti düzene koyuyor demişti. Yİne deneyeyim diyorum hem yumurtalarım gelişir hem kilo veiririmBikaç defadır denk geliyorum yazıp yazmama arasında kaldım ama yine de bilgilendirmek istedim. Soğan kürünün bilimsel olarak ne yazık ki gebeliğe etkisi açısından hiçbir faydası yok. ha ben de geçen sene çok duyduğum için 1 kere yapmıştım (o zaman gebelik de düşünmüyordum çikolata kistimin olduğunu öğrendiğim için yapmıştım sadece)
Soğan kürü için daha sonrasında çok iyi proflar da dahil 6 ayrı muayene olduğum doktorların hepsine sordum hepsi aynı cevabı verdiler ve bana baya bi güldüler birlikte güldük tabi :)
Soğan kürü bi antioksidanmış, yani vücudunuzda kanınızda enfeksiyonel bir şey varsa temizliyor. Ve ayrıca kan söktürücü etkisi olduğu için de periyodunuzda kanamanıza faydası oluyor. Yumurtlamaya bi faydası yok yani. Ya da yumurtanız çok diye kanamanız fazla olmuyor, sadece kan söktürücü olduğu içinmiş.
Saraçoğlu biliyorsunuz ki prof bir kimyager, çok önemli değerleri var tabi ama gebelik üzerine yumurtlama ve döllenme üzerine kendisi de asla soğan kürü için bilimsel bir bulgu koymamış çok araştırmıştım o dönem. Zaten sonra da bi daha hiç yapmamıştım.
Tavsiye isteyenler için;
Geçen ay Vitaminlerimi kullanırken bi de ibni sina nın, incir kürünü yapmıştım ve ondan sabah akşam yedim. Öyle havuçlu filan internette dolaşan incir kürlerinden değil bu.
Normal kuru inciri küçük parçalarla kesip zeytin yağına bastım bi kavanozda, hiç ışık almayan karanlık serin olabilecek bi dolapta 1 hafta beklettim ve yedim. Ve gebe olduğumu öğrendim çok şükür.ama tek sebebinin kesinlikle incir kürü yine demiyorum tabi ki.
İncir yumurta gelişiminde ve bebeğin de gelişimin de ve hatta sadece gebesel olaylar değil birçok alanda şifa olan bir meyve zaten. Etkisi olmuştur diye düşünüyorum.
Amacım asla soğan kürü yapanların motivasyonunu düşürmek değil, istiyorsanız yapın tabi deneyin dediğim gibi ben de 1 kere yapmıştım ama 2 hafta sadece, 4 ay gibi çok uzun süreli şeyleri doktor onaysız yapmayın. Ve herhangi bir ilaç kullanırken de yapmayın. Farkına varmadan kendinize zararlara sebep olabilirsiniz. amacım bilgi paylaşımında bulunmak.
herkese beklediği güzel haberler tez zamanda gelsinsevgiler..