Ovulasyon testi ile gebelik anlayan??

T çizgisiyle C aynı koyulukta oluyor bazı hamilelerde. Pikmiş gibi yani. Bu şekilde olması normal, herhangi bi belirti değil maalesef
Son hali bu şekilde silik mi gene de sizce

Eklentiler

• 1000020320.jpg
    1000020320.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 45
Herkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim

Eklentiler

• IMG_1407.jpeg
    IMG_1407.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 44
Herkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim
Az kalmış gibi aynı saatte yapın

Merhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim 💐 inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur

Merhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim 💐 inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Amin inşallah nasıl çıkmıştı testiniz peki benimki biraz silik çıktı atiyim bakın isterseniz

Var softec

Softec yaptım çok silik çizgi çıktı predictor aldım yanılma payı olmasın diye yarın ilk idrarla onu yapcam bakalım ne olcak
İnsallah vardir canim ya🥰
Ben testimi paylasinca bana ilk pozitif cevabi veren sendin o yuzden her konunu merakla heyecanla takipteyim
Allahim kalbinin duasini yasatsin 🤲🏼♥️

Kızlar merhaba adetime en fazla 3-4 gün var son adet tarihim 22 Ekim bugün öyle gelişigüzel ovulasyon testi yaptım bir gebe günlüğü markası bu şekilde çıktı , bu test ile de anlaşılıyormus sanırım hamilelik bu şekilde çıktı
Kusura bakma ama asiri cahilsiniz ya ovulasyonla hamilelik testi bir olurmu allah askina ya nerden anlican ordan onu yaptigin her gün yumurtlama harici olsada silik cizgi cikio yumurtlamadada tam cizgi cikio hangi birinde hamile oldugunu anlican sacmalik ya

Kusura bakma ama asiri cahilsiniz ya ovulasyonla hamilelik testi bir olurmu allah askina ya nerden anlican ordan onu yaptigin her gün yumurtlama harici olsada silik cizgi cikio yumurtlamadada tam cizgi cikio hangi birinde hamile oldugunu anlican sacmalik ya
Cahil olan sensin canım bu şekilde öğrenen çok kişi var biraz sen arastir istersen hamile kalırsan ikisi de pik gibi çıkıyormuş çok fazla örnek var 😉

Üsluba bakılırsa siz daha çok öyle gibi duruyorsunuz, yau he he diye de sonradan cevap yazmışsınız insanları kırmaya ne çok meyillisiniz cahilsiniz nedir bende gördüm bir kaç tane o şekilde gebelik öğrenen, hanımefendi de hevesle sormuş cahilsiniz diye etiketlemek ne saçma !

X