- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 568
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Son hali bu şekilde silik mi gene de sizceT çizgisiyle C aynı koyulukta oluyor bazı hamilelerde. Pikmiş gibi yani. Bu şekilde olması normal, herhangi bi belirti değil maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son hali bu şekilde silik mi gene de sizceT çizgisiyle C aynı koyulukta oluyor bazı hamilelerde. Pikmiş gibi yani. Bu şekilde olması normal, herhangi bi belirti değil maalesef
Evet canım silik buOvulasyon testinin son hali bu silik mi gebe de sizce
Tamam teşekkür ederimEvet canım silik bu
Kuzum pik gibi olması lazım, silik maalesef. Sen sal ovülasyonları :))Son hali bu şekilde silik mi gene de sizce
Tamam teşekkür ederim ilk defa yaptığım için merak ettimKuzum pik gibi olması lazım, silik maalesef. Sen sal ovülasyonları :))
Az kalmış gibi aynı saatte yapınHerkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim
Amin inşallah nasıl çıkmıştı testiniz peki benimki biraz silik çıktı atiyim bakın istersenizMerhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Adete 4 gün falan var böyle ciktiMerhaba bende ovülasyon testi yaptım Ekim ayında ve ovülasyon ile öğrendim hamile olduğumu zaten belirtilerden de anlıyordum şimdi 5+4 haftalik hamileyim inşallah dileyen isteyen herkese nasip olur
Anladım benimki degil o zamanİki cizgi de kirmizi olmali canim pik gibi dusun silik olmamasi gerek
Yok canim degilAnladım benimki degil o zaman
Softec yaptım çok silik çizgi çıktı predictor aldım yanılma payı olmasın diye yarın ilk idrarla onu yapcam bakalım ne olcakYok canim degil
Elinde test yok mu gebelik icin
İnsallah vardir canim yaVar softec
Softec yaptım çok silik çizgi çıktı predictor aldım yanılma payı olmasın diye yarın ilk idrarla onu yapcam bakalım ne olcak
Kusura bakma ama asiri cahilsiniz ya ovulasyonla hamilelik testi bir olurmu allah askina ya nerden anlican ordan onu yaptigin her gün yumurtlama harici olsada silik cizgi cikio yumurtlamadada tam cizgi cikio hangi birinde hamile oldugunu anlican sacmalik yaKızlar merhaba adetime en fazla 3-4 gün var son adet tarihim 22 Ekim bugün öyle gelişigüzel ovulasyon testi yaptım bir gebe günlüğü markası bu şekilde çıktı , bu test ile de anlaşılıyormus sanırım hamilelik bu şekilde çıktı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin haber vericem inslalah unutursam yazİnsallah vardir canim ya
Ben testimi paylasinca bana ilk pozitif cevabi veren sendin o yuzden her konunu merakla heyecanla takipteyim
Allahim kalbinin duasini yasatsin
Cahil olan sensin canım bu şekilde öğrenen çok kişi var biraz sen arastir istersen hamile kalırsan ikisi de pik gibi çıkıyormuş çok fazla örnek varKusura bakma ama asiri cahilsiniz ya ovulasyonla hamilelik testi bir olurmu allah askina ya nerden anlican ordan onu yaptigin her gün yumurtlama harici olsada silik cizgi cikio yumurtlamadada tam cizgi cikio hangi birinde hamile oldugunu anlican sacmalik ya
Yau heheCahil olan sensin canım bu şekilde öğrenen çok kişi var biraz sen arastir istersen hamile kalırsan ikisi de pik gibi çıkıyormuş çok fazla örnek var
Üsluba bakılırsa siz daha çok öyle gibi duruyorsunuz, yau he he diye de sonradan cevap yazmışsınız insanları kırmaya ne çok meyillisiniz cahilsiniz nedir bende gördüm bir kaç tane o şekilde gebelik öğrenen, hanımefendi de hevesle sormuş cahilsiniz diye etiketlemek ne saçma !Kusura bakma ama asiri cahilsiniz ya ovulasyonla hamilelik testi bir olurmu allah askina ya nerden anlican ordan onu yaptigin her gün yumurtlama harici olsada silik cizgi cikio yumurtlamadada tam cizgi cikio hangi birinde hamile oldugunu anlican sacmalik ya