Ya Allah aşkına pozitif çıkarsa bana da dua et lütfennn. Benim kalbim seninle. İnşallah istediğin sonucu alırsın. Benim 1 hafta sonra belli olacak, inşallah tutmuştur.tabiki haber veririm 2 saat sonra test için hst gidicem korkuyorum da heyecanlıyım da pozitif çıksın diye dua ediyorum :)
Tabiki dualarım seninle sımdıden :) vücudunu iyi dinle ben regl oncesi olmayan şeylerden şüphe ederek yoktur ama bi bakayım diyerek silik çizgi gördüm. Daha regl 3 gün var kanda da pozitifi görürsem bütün belirtileri yazcamYa Allah aşkına pozitif çıkarsa bana da dua et lütfennn. Benim kalbim seninle. İnşallah istediğin sonucu alırsın. Benim 1 hafta sonra belli olacak, inşallah tutmuştur.
Ben bu yumurtlamadan sonra acaip bir kasık batması yaşadım hayatımda ilk defa. Benim de regle 7 gün :)Tabiki dualarım seninle sımdıden :) vücudunu iyi dinle ben regl oncesi olmayan şeylerden şüphe ederek yoktur ama bi bakayım diyerek silik çizgi gördüm. Daha regl 3 gün var kanda da pozitifi görürsem bütün belirtileri yazcam
Aynısı bana da oldu yumurtlamadan bi hafta kadar sonra sağ yumurtalık deli gibi battı ağrıdı karnımda gaz midemde yanma oldu hatta erken regl olcam diye düşündümBen bu yumurtlamadan sonra acaip bir kasık batması yaşadım hayatımda ilk defa. Benim de regle 7 gün :)
Ya benim şu an yumurtlamadan sonra 5. günüm ama ilk 3 gün oldu diyebilirim. Garip ama öyle.Aynısı bana da oldu yumurtlamadan bi hafta kadar sonra sağ yumurtalık deli gibi battı ağrıdı karnımda gaz midemde yanma oldu hatta erken regl olcam diye düşündüm
Benim o zamanlarda da oldu ama 1 hafta kadar sonrası cok belirgindi. Hatta ovülasyondan sonra kasık ağrısı gaz yaşayanlar diye konu açmıştımYa benim şu an yumurtlamadan sonra 5. günüm ama ilk 3 gün oldu diyebilirim. Garip ama öyle.
Ya benim şu an yumurtlamadan sonra 5. günüm ama ilk 3 gün oldu diyebilirim. Garip ama öyle.
Öerhaba bnde adete 3 gün kala öğrendim kanda 324 çıktı adet olacığım yanş dğnde yine yaptık 1624 çıktı darısı sana inşallah 3 yılın sonunda pozitifi gördümTabiki dualarım seninle sımdıden :) vücudunu iyi dinle ben regl oncesi olmayan şeylerden şüphe ederek yoktur ama bi bakayım diyerek silik çizgi gördüm. Daha regl 3 gün var kanda da pozitifi görürsem bütün belirtileri yazcam
Ay ne güzel değerler yaaa benim de öyle yüksek cıkar inşallahÖerhaba bnde adete 3 gün kala öğrendim kanda 324 çıktı adet olacığım yanş dğnde yine yaptık 1624 çıktı darısı sana inşallah 3 yılın sonunda pozitifi gördüm
Kan verdim 1 saate sonuc cıkcak. kan verdikten sonra bi tane de öğlen idrara sıkışıktım test yaptım o da silik çıktııııYa benim şu an yumurtlamadan sonra 5. günüm ama ilk 3 gün oldu diyebilirim. Garip ama öyle.
Çıktı mı canım kan sonucunnKan verdim 1 saate sonuc cıkcak. kan verdikten sonra bi tane de öğlen idrara sıkışıktım test yaptım o da silik çıktıııı
Sende de mi pcos vardı canım belirtilerin nelerdi acabaÖerhaba bnde adete 3 gün kala öğrendim kanda 324 çıktı adet olacığım yanş dğnde yine yaptık 1624 çıktı darısı sana inşallah 3 yılın sonunda pozitifi gördüm
Sonucum 23.6 pozitiffffÇıktı mı canım kan sonucunn
Yaaa tebrik ederimmm çok sevindm :)Sonucum 23.6 pozitiffff
Teşekkür ederim canım benim darısı başına duam seninleSonucum 23.6 pozitiffff
Burçin sen hamile değil misj bende incir havuç yapıyorum aynı anda soğanBende kimyasal yaşadım çok üzüldüm bu reelde tekrar başladım bal çörek otu tarçın kürü yaptım birde havuc ve incir kaynatıp içiyorum inşallah yumurtalar büyür pcos var bende bakalim buyuyecekmi
Tebrikler canım çok sevindim sende de pcos mu vardı hamilelik belirtilerini paylaşır mısın bizimleSonucum 23.6 pozitiffff
Bennn sat 3 Ekim 7 Ekim de bitti ovülsayon testi yapmak istiyorum ama hiç başlamadım geç mi kaldım yarından itibaren yapsam acaba nasıl olur yoksa bu ay gebelik olmazsa bir sonra ki ay mı başlayayım sizce hanımlarkızlar ekimde gebe kalmak isteyenler kimlerrr benim adet 23 eylülde bitti 19 ekimde bat var. ovulasyon testine başladım.
Yok kuzum değilim ya regl bugün bitti kurlere basladim 2 gündür şuan kasigımda fena ağrılar var hayır olur insallahBurçin sen hamile değil misj bende incir havuç yapıyorum aynı anda soğan
Yok hayır ama diğer reglimin sonundan itibaren Karadeniz turundaydık bir hafta yol bu kadar etkiler mi ?Hadi ya benim lekelenme şeklinde devam ediyordu gününü bekliyordu yani adetim sökülmüyordu çok erken olmuş canım senin bi şey kullanmış mıydın bu ay