- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
-
Ay o zaman ben daha çok kavga edesim geliyor hemen Sabah bir mesaj ben tedaviyi bırakıyorum boşu boşuna hormon yüklüyorum vücuduma bir işe de yaramıyor diyorum akşama ortalık süt limanBide onca çabanın üstüne bazen kavga ediyoz yumurtlama günü güne gittiği de oluyor
Abuuu bende de öyle defresif hallerAy o zaman ben daha çok kavga edesim geliyor hemen Sabah bir mesaj ben tedaviyi bırakıyorum boşu boşuna hormon yüklüyorum vücuduma bir işe de yaramıyor diyorum akşama ortalık süt liman
Abuuu bende de öyle defresif hallergel gitler travmalar hormonların bozuldu midem bozuldu onca ilaçlar diyip başlıyorum
Canım bizim de sonraki hafta gün aşırı oldu daha sonra olmadı kritik zamanı değerlendirdikten sonra zorlama bizim için de eziyete dönüşüyordu o kadar deneyip bıraktık. Hadi bakalım inşallah güzel haberler bu ayYa kızlar ben gün aşırı ilişkiye devam edicem bir hafta daha ondan sonrası nasip çünkü böyle olunca kendimizi sartlandirmis gibi oluyoruz zevk aldığım şey benim için görevmis gibi geliyor o zaman isteksizlik oluyor resmen rabbim nasip ederse bu şekilde de zaten spermler içeride oluyor tutarsa tutar tutmazsa bir sonraki aya artık ya nasip deriz kocişimin bile psikolojisi bozuldu
Adetin ikinci günü git canım bazı doktor 3 günü başlatıyor bazıları da 5 gün başlatıyor onun için ikinci günü git canımKlomeni ya da famara’yı adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız? Ben geçen ay ovitrelle vuruldum tutmamış dün regl oldumdoktora ne zaman gitmem lazım tekrar?
İnşallah canım inşallahCanım bizim de sonraki hafta gün aşırı oldu daha sonra olmadı kritik zamanı değerlendirdikten sonra zorlama bizim için de eziyete dönüşüyordu o kadar deneyip bıraktık. Hadi bakalım inşallah güzel haberler bu ay
Son 3 gündür aynı hemen hemen bilemedimM mucizeanne20 bunlarda benim ovulasyon testim yarından itibaren siliklesme olacak mı bakalım bugün çatlatma iğnesi oldum çünkü
Gerçekten de öyle canım doktora kontrole gidiyor musun çok enteresanSon 3 gündür aynı hemen hemen bilemedim
Cuma gününe randevum var acaba birden fazla mı yumurta oluştu ondan sebep mi bilemedim bendeGerçekten de öyle canım doktora kontrole gidiyor musun çok enteresan
Hadi inşallah tutar canım bu ay bendede dün çoktu kasık ağrısı hatta bugünde ar ara gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de var inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırızAllah'ım çok ağrım var kasıklarım patlicak gibi mide bulantısı var bu ay İlk defa yumurta çok büyüdü sanırım ondan oluyor
Olabilir bak bende bu akşam yine test yapicam ovulasyon benim testlerim de hep koyu çünkü yumurta gelişimi için ilaç kullandın miCuma gününe randevum var acaba birden fazla mı yumurta oluştu ondan sebep mi bilemedim bendeikiz tutar mı bide
Ay inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorumHadi inşallah tutar canım bu ay bendede dün çoktu kasık ağrısı hatta bugünde ar ara gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de var inşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız
Evet klomen kullandım canımOlabilir bak bende bu akşam yine test yapicam ovulasyon benim testlerim de hep koyu çünkü yumurta gelişimi için ilaç kullandın mi
O zaman iki yada fazla yumurta olabilir ondan dolayı ovulasyon böyle çıkıyordurEvet klomen kullandım canım
Kuzum bizde iş ev temposundan bı degerlendirmemiz zaman dilimini değerlendiriyoruz onun dışında zor yani bı kere umutlanip kimyasali duyunca artık bı sonraki demeye heyecanla geçer cunki umut var artıkYa kızlar ben gün aşırı ilişkiye devam edicem bir hafta daha ondan sonrası nasip çünkü böyle olunca kendimizi sartlandirmis gibi oluyoruz zevk aldığım şey benim için görevmis gibi geliyor o zaman isteksizlik oluyor resmen rabbim nasip ederse bu şekilde de zaten spermler içeride oluyor tutarsa tutar tutmazsa bir sonraki aya artık ya nasip deriz kocişimin bile psikolojisi bozuldu
Ben adet olduğumda randevu aldım 4 gün doktora gittim o gün femerayi başlattı 5 gün sabah akşam içiyorsun 6 gün doktor yine muayene için randevu veriyor ki yumurta ne kadar büyümüşKlomeni ya da famara’yı adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız? Ben geçen ay ovitrelle vuruldum tutmamış dün regl oldumdoktora ne zaman gitmem lazım tekrar?
Bende polikistik över olunca doktorun sende doğru göstermez boşa buna ümit bağlama yapma dediSon 3 gündür aynı hemen hemen bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?