- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
- Konu Sahibi karaca3443
-
Yumurtlama ağrısı var bulantısı var bakalım yarın gidicem ağrım var deyip muayene olucam bu ay gelişine bırakalım demişti doktorum çok antibiyotik filan kullanmak zorunda kaldığım için ama ben yine de gün aşırı ilişki devam nar havuç suyu yapicam bir hafta testere dişli aslanpençesi içiyorum hergun Bir hafta hergun iki tane incir yedim ağrı hissetmeye başlayınca bıraktım folik asit alıyorum avokado başlicam adet gününe kadar hergun bir tane yicem öyle işte bakalım plan proje yaptık bakicaz artık bakalımOlacağından değil de işte yaptık biseyler yumurtlama günlerim adet takvimime göre geçti ama ne akıntı ne ağrı sizi hiç bir belirti olmadı yine olmadı diye çok takmadım adetin 3.gunu başlıyor serüven yeniden 13 gün var heralde adet olmaya da sen ne alemdesin var mı belirtin
Testere dişli aslan pençesi çok faydalı herkes olumlu sonuç almış inşallah sende de fayda edecek pik olur inşallah kaçıncı gundesin kiYumurtlama ağrısı var bulantısı var bakalım yarın gidicem ağrım var deyip muayene olucam bu ay gelişine bırakalım demişti doktorum çok antibiyotik filan kullanmak zorunda kaldığım için ama ben yine de gün aşırı ilişki devam nar havuç suyu yapicam bir hafta testere dişli aslanpençesi içiyorum hergun Bir hafta hergun iki tane incir yedim ağrı hissetmeye başlayınca bıraktım folik asit alıyorum avokado başlicam adet gününe kadar hergun bir tane yicem öyle işte bakalım plan proje yaptık bakicaz artık bakalım
He valla bende öyle hayırlısı olsun saldım kendimi aklima bile gelmiyor çarşıya çıkarsam aslan pençesi de alırım sonraki adet için arada bir o geliyor aklıma 21. Günde prolaktin ve progesteron testi vercem onu bile veresim yokE Evdekikadin valla ben plan projeyi çizdim Rabbime hamd ettim nasibimizde varsa rabbim nasip eder inşallah
Adetin 16 günü canım bakalımTestere dişli aslan pençesi çok faydalı herkes olumlu sonuç almış inşallah sende de fayda edecek pik olur inşallah kaçıncı gundesin ki
Benimki 18. Günü bulduğu olmuştuAdetin 16 günü canım bakalım
Evet yada çok az idrar gelmişTest bozuk mu acaba
İğneyi bugün mü oldun canım? Benim doktorum iğneden önceki gece iğneden 36 saat sonrası ve ondan 24 saat sonrası demişti. İğneden önceki gece bizim olmadığı için iğne sabahı olmuştu. Sperm sorunu yoksa ben olsam üst üste değerlendirirdim ama sen bilirsin canım yanlış yönlendirmek istememAykaraca3443 N Nagihan1234 şimdi benim sağda ve solda iki tane 21 mm yumurta oluşumu olmuş biri çatlama üzereydi şu anda lavaboya gittim çatlamış uzayan akıntı olmuş diğeri için de iğne yapıldim şimdi kızlar dün gece ilişki olmuştu bu gecede olsun mu yoksa yarın öbür gün mü olsun hadi bana akıl verin
O zaman bolca değerlendirme vaktiAykaraca3443 N Nagihan1234 şimdi benim sağda ve solda iki tane 21 mm yumurta oluşumu olmuş biri çatlama üzereydi şu anda lavaboya gittim çatlamış uzayan akıntı olmuş diğeri için de iğne yapıldim şimdi kızlar dün gece ilişki olmuştu bu gecede olsun mu yoksa yarın öbür gün mü olsun hadi bana akıl verin
Bugünde değerlendir garanti olsun benim geçen ayki pişmanlığım daha fazla birliktelik olmaması 2 sefer falan olmuştu garantilemek lazım gibi düşünüyorum ben tutan gebeligimde de garantilemiştikAykaraca3443 N Nagihan1234 şimdi benim sağda ve solda iki tane 21 mm yumurta oluşumu olmuş biri çatlama üzereydi şu anda lavaboya gittim çatlamış uzayan akıntı olmuş diğeri için de iğne yapıldim şimdi kızlar dün gece ilişki olmuştu bu gecede olsun mu yoksa yarın öbür gün mü olsun hadi bana akıl verin
Çatlama iğnesi kullandın miMERHAba hanımlar benim adetime 11 gün var ben clife macun kullanıyorum test yaptım bi bakarmısınız acaba
Yok hayır aslında sorunda yok ama bitkisel macun kullandım sadeceÇatlama iğnesi kullandın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?