- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
- Konu Sahibi karaca3443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane ekledim
Eki Görüntüle 2941026 bide bunu shopladim
Çok ince bende görüyorum canım ama artık adet gününü bekle bence
A R Y A bak bunda biraz daha belli gibi shoplarkende gördüm inşallah vardır bende de böyle silik çıkıyordu 1.20 çıktı kanda değerim ondan silik çıkıyormuş inşallah gebelikten oturudur
1.20 olmasınında mantığı yok ki kuzum, negatif sonuçtaA R Y A bak bunda biraz daha belli gibi shoplarkende gördüm inşallah vardır bende de böyle silik çıkıyordu 1.20 çıktı kanda değerim ondan silik çıkıyormuş inşallah gebelikten oturudur
Aynen aynen benimki hep 1.20 de duruyor ne zaman yapsam silik çıkıyor (düşükten sonra boule kaldı) ben ara verdim bu ay ben beklemiyorum yani seninki inşallah gebelik cizgisidir dedim1.20 olmasınında mantığı yok ki kuzum, negatif sonuçta
Ben göremedim kuzum ya
Çalışıyorum ya ne yapayım dün kontrole gittim canım iki tane büyümeye başlayan yumurta varmış şimdi onları saliya kadar büyütmeye calisicam bakalım incir ve havuç kürü yapmaya başladım yanında da aslan pençesi içiyorum prolaktin yükselmesin diye yumurtalar büyümüş dediği zamanda hemen nar ile havuç suyuyla desteklicem bakalım İşte nasip bu işlerA ayisigi-28 nabaysuuuunnn nirelerdesiiiinnn
Canım senin için hayırlısı böyleymiş üzülme kimyasalin arkası inşallah sağlıklı olur bende bu ay çok verimli olacak diye düşünürken hep hastalıkla bogustum doktorum da diyor senin ki zamanını bekliyor ama bakalım ne zaman diyorDün adet oldum bende
İnşallah bakalım pazar doktora gidicem hastayken gel demişti nasıl bı yol izlicek gorcezCanım senin için hayırlısı böyleymiş üzülme kimyasalin arkası inşallah sağlıklı olur bende bu ay çok verimli olacak diye düşünürken hep hastalıkla bogustum doktorum da diyor senin ki zamanını bekliyor ama bakalım ne zaman diyor
Senin için gebe kalmada bir sorun yok demek ki buda güzel birşeyİnşallah bakalım pazar doktora gidicem hastayken gel demişti nasıl bı yol izlicek gorcez
Perde ameliyati oldum kuzum 6 ay oldu 1.5 yillikda evliyim polikistik över olunca yumurtalarını pek guvenmiyorumSenin için gebe kalmada bir sorun yok demek ki buda güzel birşey
Ameliyat olman iyi olmuş canım inşallah bundan sonrası için hayırlısı olur evet pcos ne yazık ki öyle oluyor yumurtalar en iyi cevabı ilaçlara veriyorPerde ameliyati oldum kuzum 6 ay oldu 1.5 yillikda evliyim polikistik över olunca yumurtalarını pek guvenmiyorum
Aynen bizde iğne ile onla bunla her ay deniyoruz artıkAmeliyat olman iyi olmuş canım inşallah bundan sonrası için hayırlısı olur evet pcos ne yazık ki öyle oluyor yumurtalar en iyi cevabı ilaçlara veriyor