- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi karaca3443
-
Ya benimkisi de sormuyor da mesela bi iş yapılcak “aman kızım bir şey varsa sen yapma” diyor. Bana yetiyor o lafBende de durum aynı herkeste bı beklenti var kaynanam iyi Allah'tan stres olmayim diye sormuyo ama geçen muska yazdırmış çocuk için keçi boynuzu tozu flaan vermiş eşime20 sinde test yapacam o günde bize yatıya gelecekler şansa inşallah pozitif olur
Ben test yaptım negatif artık pozitife dönmezAyy seninde geçmiş inşallah güzel haberler alırsınn
Ya benimkisi de sormuyor da mesela bi iş yapılcak “aman kızım bir şey varsa sen yapma” diyor. Bana yetiyor o lafyok işte yok diye kendimi sağa sola atasım geliyor inşallah bu ay gelir güzel haber sağlıkla ve hayırlısıyla tabiiki
Ben test yaptım negatif artık pozitife dönmez
Sanki buralarda az adam varmış gibi gel bide sen gel negatifler kervanına
Kapsul ilaç mı pahalı bişey mi canimcimDoktorum bana bunu başlattı yumurtalara etkisi olsun diye
Seni tek birakmayayim dedim
Yok kız böyle suya döküp içiyorsun valla ben para vermedim doktorum kendi verdi bana ama fiyatı 150 lira filan 3 ay kullanacak misim öyle dediKapsul ilaç mı pahalı bişey mi canimcim
Bende de neofortil var gıda takviyesi diye eşime vermidti doktor içeriği aynı içsem mi diye düşünüyorum bazen bitkisel bazlı bir ilaç çünkü o daYok kız böyle suya döküp içiyorsun valla ben para vermedim doktorum kendi verdi bana ama fiyatı 150 lira filan 3 ay kullanacak misim öyle dedi
içinde folik asit varsa kullanBende de neofortil var gıda takviyesi diye eşime vermidti doktor içeriği aynı içsem mi diye düşünüyorum bazen bitkisel bazlı bir ilaç çünkü o da
Olur neden olmasın herkeste belirti olacak diye bir şey yokKizlar mrb şuan igneden sonra 10. Günüm adet olmama 4 gün var azcik bile adet belirtisi yok ya , normalde olmadan 10 gün önce göğüslerim çok agrirdi şuan hiç bı şey yok neden olabilir ki ,belirtisiz hamilelik olur mu
Kiz çizgi var 13 günmuydu dur sakin ol şimdi yarın bir daha yap pozitif çıkarsa hemen kan vermeye gitKızlar 14. Günü bekleyecektim ama dayanamadım yaptım test sizce 13. Günde iğne etkisi olur mu ay sevinsem mi yoksa dur sakin ol mu desem şaştım kaldım
İgne etkisi değildir bence Allah'ımdan güzel haberler istiyorum inşallah vardır canım benimKızlar 14. Günü bekleyecektim ama dayanamadım yaptım test sizce 13. Günde iğne etkisi olur mu ay sevinsem mi yoksa dur sakin ol mu desem şaştım kaldım
Hosgeldin canımMerhaba bende araniza yeni katildim
Canım sen bugün nasilsiniçinde folik asit varsa kullan
Kan verdim kızlar 24,18 çıktı. Doktorum hamilesin dedi ama ben yine de iğne etkisi ihtimalini çıkarmıyorum aklımdan. Yarın sabah kaset test yapıcam tekrarİgne etkisi değildir bence Allah'ımdan güzel haberler istiyorum inşallah vardır canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?