söyleyeyim canım. Folik asit ve arı sütü bal propolis polen kullanıyorum uzun süredir. Onun dışında bir takviyem yok. Bu ay avokadoyu eksik etmedim.
Benim Lh değerim biraz yüksekti usgde de pco görünümü dediler ama çok az. Zaten adetlerim düzenli yumurtlamam da oluyor. Bu ay ilk defa femara denedik progesteronum 22 çıktı. İlk defa bu değeri gördüm ondan önce 8 çıkmıştı mesela. Ben femaranın pco görünümünde işe yaradığını düşündüm. Daha önce ne klomen ne femara kullanmadım.
Değerlendirme günleri de; iğne sabahın ilişki oldu iğneyi öğleden sonra oldum, iğneden 36 saat sonra, ondan tam 1 gün daha sonrası üst üste oldu sonra da 1 hafta gün aşırı. Eşimde sperm sorunu yok bu arada.
Benim haziranda 1 düşüğüm vardı. 3. Denemede olmuştu o bu da düşük sonrası 3. Denememde oldu.
Düşük sonrası hsg testi yaptırmıştım bu arada güzel çıktı.
Belirtiler de yoğun gaz, aşırı uyku hali, kasık batması ve adet olacakmış hissi..hala da devam ediyor. Göğsüme sabah ağrı girdi ondan şüphe ettim. Ama tüm bu belirtiler geçen ay da oldu negatifti
Umarım iğne etkisi değildir ve umarım sağlıklıdır bir kez düşük yapınca insan sevinmekten çok kaygı duyuyor. Dua ederseniz çok sevinirim. Allahım sizlere de sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah