- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi karaca3443
-
İnşallah hamileliktir canım ben belirti aramıyorum artık yanıltıcı oluyor. Normalde adet öncesi göğüs şişkinliği ağrım olmaz geçen ay oldu acaba dedim bi baktım adet olmuşumKuzum göğüs hassasiyeti bel ağrısı başladı dundendir adet olunca öyle olmaz normalde benim
10.gün oldu kuzumİnşallah hamileliktir canım ben belirti aramıyorum artık yanıltıcı oluyor. Normalde adet öncesi göğüs şişkinliği ağrım olmaz geçen ay oldu acaba dedim bi baktım adet olmuşum
İğne gününü saymazsak kaçıncı günün senin şimdi?
Oldum cancazimE Evdekikadin âdet oldun mu canım sen
2.80 mi bence ümit verici biraz daha bekleyelimCihazda 1.20 altı negatif benim 2
80 cıktı
Bence değer yükselecekKızlar benimde negatif 10.gün bugün 2.80 cıktı
Kasik ağrım var ama benden de ümit kesildi artıkOldum cancazimbenden geçti sıra bidaha bekleyecez sen nasılsın bugun
Bekleyelim kuzum2.80 mi bence ümit verici biraz daha bekleyelim
İnşallah önümüzdeki aya canım benimOldum cancazimbenden geçti sıra bidaha bekleyecez sen nasılsın bugun
Sen tekrar test yaptın mı canım bugün? Kaçıncı gündesin?Kasik ağrım var ama benden de ümit kesildi artık
15. Gün adet oldum cancazimİnşallah önümüzdeki aya canım benimkaçıncı gün adet olmuş oldun?
Son güne kadar umutla bekleyelim bence o silik çizgi beklememiz gerektiğini söylüyor ilk gebeliğimi 2.93 le negatif olduğunu söylediklerinde vazgeçerek bekledim sonradan olduğunu farkettim incecik bir çizgiydi benden başka inanan olmamıştıKasik ağrım var ama benden de ümit kesildi artık
Ben de düşük yaptığım gebeliğimde haziranda bata 4 gün kala kan testi yaptırdım 1,60 çıktı gebelik yok dediler. Batı 1 gün geçince 73 çıkmıştı. Tabii femara falan kullanmamıştım o ay kendiliğinden olmuştu ama sonuçta aynı şey. Adet olmadan ve bat geçmeden umudu kesmeyelim.Son güne kadar umutla bekleyelim bence o silik çizgi beklememiz gerektiğini söylüyor ilk gebeliğimi 2.93 le negatif olduğunu söylediklerinde vazgeçerek bekledim sonradan olduğunu farkettim incecik bir çizgiydi benden başka inanan olmamıştı
Haklısın kardeşcazim sende çok üzülmüşsundurBen de düşük yaptığım gebeliğimde haziranda bata 4 gün kala kan testi yaptırdım 1,60 çıktı gebelik yok dediler. Batı 1 gün geçince 73 çıkmıştı. Tabii femara falan kullanmamıştım o ay kendiliğinden olmuştu ama sonuçta aynı şey. Adet olmadan ve bat geçmeden umudu kesmeyelim.
14 canım ama yok yapmadım bende umudumu kaybettim adet olmayı beklicem artıkSen tekrar test yaptın mı canım bugün? Kaçıncı gündesin?
Senden sonra bütün hevesim kaçtı heyecanım gitti umudum tükendi onun için saldımSon güne kadar umutla bekleyelim bence o silik çizgi beklememiz gerektiğini söylüyor ilk gebeliğimi 2.93 le negatif olduğunu söylediklerinde vazgeçerek bekledim sonradan olduğunu farkettim incecik bir çizgiydi benden başka inanan olmamıştı
Benim doktor haftaya cuma kanda gebelik testi baktır yazmış dün progesteron sonucunu mesaj atmıştım. 22 ekim oluyor yani. Neden o kadar geç baktır dedi anlamadım. Normalde bat tarihim 21 iydi. Femara ile erken olgunlaştı tabi yumurtalar ondan 14 gün sonrası pazar yani 17 ekim oluyor.karaca3443 senin test günün ne zaman canım benim artık sen belki bize umut olursun
Genelde doktorlar normal bat günlerimizi hesaplıyorlar canım ondan öyle söylemişler ya benim ağrım ve bulantılarım var bir adet olsam rahatlicamİğne gününü saymazsak 14. Gün pazar günü oluyor. Pazar sabahı kaset test yapıp size haber veririm durumu canlarım.
Benim doktor haftaya cuma kanda gebelik testi baktır yazmış dün progesteron sonucunu mesaj atmıştım. 22 ekim oluyor yani. Neden o kadar geç baktır dedi anlamadım. Normalde bat tarihim 21 iydi. Femara ile erken olgunlaştı tabi yumurtalar ondan 14 gün sonrası pazar yani 17 ekim oluyor.
Eski bat geçsin öyle yap mı demek istedi yoksa geriden bir yumurta daha geldi ya onu düşünerek mi dedi anlamadım siz anladınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?