- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
Kizlar sonucum çıktı 1.20 yani yine yok
[/QUOT o zaman kesin bende hamile değilim canım artık adetimi beklicem bende ama senin ki de çok bariz belliydi nasıl olur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sonucum çıktı 1.20 yani yine yok
[/QUOT o zaman kesin bende hamile değilim canım artık adetimi beklicem bende ama senin ki de çok bariz belliydi nasıl olur ya
Adet olmazsan bir hafta sonra tekrar yap belki geç döllenme olmuşturKizlar sonucum çıktı 1.20 yani yine yok
Geçen ayda değerim böyleydi adet olcam sanki sanmıyorum artık gebelik olduğunuAdet olmazsan bir hafta sonra tekrar yap belki geç döllenme olmuştur
Benimde çok şiddetli karın ağrısı vurup geçiyor bende adet olucam bütün ümitlerim tükendiKızlar benimde kasıklarımda ağrı var hasta olucam galiba
Benimde öyle sancım var ama senin testlerin daha belirgindi dur hemen salma kendini inşallah vardır sen ne zaman test vercenBenimde çok şiddetli karın ağrısı vurup geçiyor bende adet olucam bütün ümitlerim tükendi
Yaa dur hemen senin testinde çizgi var gibiydi olumlu düşünBenimde çok şiddetli karın ağrısı vurup geçiyor bende adet olucam bütün ümitlerim tükendi
Kuzu doktor kullanman için başka ilaç falan verdi mi? Bir de ilişki için ne söyledi?Merhaba
Ben bu ay ilk defa femara kullandım. Adetimin 3. Günü başladım. 11. Günü yani 3 ekim 12.00 da da ovitrelle vuruldum.
Daha önce deneyimi olan arkadaşlar, benim gibi ilk defa kullananlar birlikte deneyimlerimizi paylaşarak bat gününü bekleyelim mi
Yok canım sadece femara ve folik asit kullandım. Hatta duphatson sordum kalınlık iyi gerek yok dedi.Kuzu doktor kullanman için başka ilaç falan verdi mi? Bir de ilişki için ne söyledi?
Bana da 36 saat sonra ilk ilişki, sonrasında gün aşırı dedi. Allahım inşallah tutar, daha yeni oldum iğnemiYok canım sadece femara ve folik asit kullandım. Hatta duphatson sordum kalınlık iyi gerek yok dedi.
İlişki için;
iğne gününden önceki gece(bizim o gece olmadı iğne günü oldu)
İğneden 36 saat sonrası 00.00 denk geliyordu
Ertesi günü gece 23.00 ilişki olsun sonra da gün aşırı 1 hafta dedi
Ay hadi bakalım hayırlısı canım değerlendirin günleri kaçırmadan. Diğer grupta da okudum şimdi ne güzel büyümüş yumurtan bak.Bana da 36 saat sonra ilk ilişki, sonrasında gün aşırı dedi. Allahım inşallah tutar, daha yeni oldum iğnemi
İnşallah canım benim. Sen ovulasyon testi ile takip ediyor muydun? Doktor 21-22 mm demesine rağmen ovulasyon testim siliktiAy hadi bakalım hayırlısı canım değerlendirin günleri kaçırmadan. Diğer grupta da okudum şimdi ne güzel büyümüş yumurtan bak.
Ben de dün progesteron baktırdım 22,7 çıktı.
Daha önce hiç bu değeri görmeyince bi umutlandım Hafif pko görünümü var demişlerdi bana ilaç işe yaramış gibi duruyor. İnşallah döllenme de olmuştur.
Bu ay bizim ayımız olsun inşallah
Yok canım ovülasyon yapmadım bu ay ben stres yapıyor beni zaten iğne vurulduk yapacağımız bir şey de yok. Usg de görünen doğrudur bence canım. İstersen benim gibi progesteron baktırırsın yumurtlama olmuş mu anlaşılırİnşallah canım benim. Sen ovulasyon testi ile takip ediyor muydun? Doktor 21-22 mm demesine rağmen ovulasyon testim silikti
İnşallah canım ama çok ağrım var akıntım var şeffaf su gibi haftasonu kan vericem canım beklicem artıkBenimde öyle sancım var ama senin testlerin daha belirgindi dur hemen salma kendini inşallah vardır sen ne zaman test vercen
Çok erken ama ihtimal her zaman vardır buvun bende çizgi çıkmasına rağmen kanda negatif çıktı yani üzülürsün strese girersin boşunaKızlar benim doktor çatlatma iğnesinin yarısı yap demişti. Çok az doz da yaptım. Evde baya bi gebelik testi var diye erkenden denemeye başladım ne zamana negatife dönecek diye. Çatlatma iğnesinden sonraki 6.gün öğleden sonra a test negatif oldu. Bugün de 8. Gün yine öğleden sonra aynı marka testle denedim bu sefer hafif çizgi çıktı. çok erken ama çıkma ihtimali var mıdır
Canım 10. Gün böyle çıkması çok normal çok erken yapıyorsunuz 14. Gün kanda baktırKızlar benimde negatif 10.gün bugün 2.80 cıktı
Kuzum ilacın etkisi dün devam ediyordu ince çizgi vardı idrar yaptım çizgi yok olmus kandada baktim ordada sifirlanmsCanım 10. Gün böyle çıkması çok normal çok erken yapıyorsunuz 14. Gün kanda baktır
Kuzum göğüs hassasiyeti bel ağrısı başladı dundendir adet olunca öyle olmaz normalde benimCanım 10. Gün böyle çıkması çok normal çok erken yapıyorsunuz 14. Gün kanda baktır